today's


Dagens humör
: inte på topp
Dagens frisyr: plattat utsläppt
Dagens lunch: pasta
Dagens vill ha: HEEELG
Dagens vill ta bort:uppsats
Dagens dryck: o'boy
Dagens klädval:jeans och en lila tröja
Dagens person: Tove, hon va typ den senaste jag träffa hahah 
Dagens höjdpunkt: inställd Fek lektion wihooo!
Dagens låt
: OJOJOJ kan tyvärr inte välja bara en(!!!)
Dagens random: typ att vi hade en lektion kanske...

extra:
Dagens imorgon: ta svinbajssprutan, hoppas jag inte får värsta anfallet eller ngt :S 


you've got to show me love, in my soul, I need some love

är ändå stolt över min plugg insats även fast jag bara skrivit sista timmen men men! BRA JOBBAT SOFIA! FAKTISKT! en stor del av min andra tid framför datorn har gått åt till att hitta SJUKLIGT bra party låtar på spotify! asså jag ryser =) och jag vet några party galna brudar vid namn helena och tove som kommer döööö lite! =) driver inte! asså fattar inte folk som klarar sig utan musik och speciellt att man inte kan tagga till max till orgasmlåtar HAHAH! okej fult ord jag vet men dom som hajjar förstår vad jag menar :P nu ska jag väl fortsätta plugga, kanske snart! ikväll blire paradise iaf XD


XO


shoot me

hejhej! asså fyfan jag vill ta stresslugnande - O R K A R  I N T E  M E D  P L U G G ! ! ! men man måste ju vilket suger anus........................

enda roliga idag var att knappen och hakim nappade på vårt wake up call till karin i lördags så dom ringde henne idag!! haha så ägd du blev! "jag skulle aldrig gå på ngt sånt" Missa INTE nattas wake up call imorgon heller kvart över sju på nrj - haha så sjuuuukt roligt!

Nu ska jag börja med helvetes görat - XO

bad

jaha, idag var det redan första advent, helt sjukt! Gårkvällen var asmysig tycker jag, va länge sen vi bara tog det lugnt allihopa :D eller hur julia? det va sjukt jävla sjukt kul? hahah
Idag har jag pluggat hela dagen så jag är klar med allt i skolan två veckor framåt SKOJA! LÖGN! sanningen är att jag vaknade typ vid halv elva, somnade om och vaknade vid tolv igen och insåg då att jag skulle vara i simhallen om en timme :) vi var tvungna att jobba som funktionärer för 97 åringar och yngre på deras tävling! assöta (a) och sen vid fyra hade jag egen träning till sju, så va sammanlagt i hallen i sex timmar. SÅÅÅÅÅ hann inte med ngt av det jag skulle gjort idag vilket iofs va skönt! nu ska jag platta my hair och sen vänta in PH!

XO

you know that i can make you believe

jag är sjukt jäkla mör i heela kroppen! som sagt var vi ju i bromma igår, jag, anna, tove och helena och hade skit roligt =) haha fan vad vi dansade, helt sjukt! och jag,tove och helena var grymmaste dj sarna HELT KLART! Sen tog jag helena och tove tunnelbanan typ sådär 25 stationer (!!!), till hagsätra (HAHAHAH! tove du vet vad jag menar) och därifrån tog vi taxi. va hemma typ halv fem tror jag. Imorse väckte mamma mig vid halv tolv så åkte hon, jag och morfar in till östermalm och kollade på julmarkand, det var mysigt! sen kollade jag runt i stan lite, köpte en jacka och julklappar =) är tidigt ute hehe

Nu ska jag fixa mig för att ta tåget in till söder med tjejerna och käka en mysig middag, sen ska vi mysa hemma hos lill lina :)BYE,

XO 

freaky friday

tjetje! haha
Idag var precis som hela veckan en kort och soft dag =) efter skolan åkte vi in till stan och kollade runt lite, helena handlade som vanligt upp hela sitt studiebidrag, haha! själv köpte jag ett solpuder eftersom att jag tappade mitt i marken i helgen :( 

nu har jag precis totallanserat hela mitt rum så mamma blir glad eftersom att hon har tjatat på mig hela veckan! det luktar nästan rent =) Nu ska jag platta håret och käka! sen ska vi på fest i bromma, tagga! BYE!

XO 

I like 2 FUCK

HAHA skön kväll, vet dock inte varför den va rolig men okej.
Va på träning till halv sju och skulle åka med hannes hem, otajmat nog skulle hans familj och handla så jag fick följa med dom på en storhandling till ica maxi, hihi gjorde inte så mkt eftersom jag ändå vet vad jag skulle gjort om jag kom hem :D Fick en kex choklad iaf, vilket inte va helt fel =) (och ja julia, det var okej - jag var värd den! JAG HAR INTE FUSKAT! hehe :P)

 

SO LONG, XO


Soapie

GOD EFTERMIDDAG!
är råtaggad efter att ha planerat the sunshine state med helena på vägen hem! hatar sverige for the moment...
men men livet leker vidare ändå, vilket är bra! idag skulle jag ju överbevisa mig själv med att INTE försova mig - man kan säga att jag klarade mig halvt! sov en och en halv timme efter larmet hade ringt MEN kom i tid till tåget (så kom bara ngr minuter försent till lektionen) *Stolt* är på rätt väg iaf =)
Idag gjorde vi typ affärsideer med en tvål vilket va ganska roligt faktiskt! sen fick man gå hem! = JAG ÄLSKAR VÅR TEMA VECKA.  

Nu ska jag inte nörda mig med ett visst dataspel,

XO 

every day, every night - black and white

kom just hem efter att ha tränat i två timmar :) oki ska inte skryta, det va ingen jobbig träning hehe :) Ska snart käka middag och sen ska jag slå mig ner i sängen framför teven! ska inte se lika många program som jag och tove såg igår men paradise ska jag icke missa! Ska inte somna för sent heller, tänkte testa en ny grej imorgon nämligen - ATT INTE FÖRSOVA MIG! jag hoppas på success! Tror faktiskt starkt på mig själv, även om ingen annan gör det. Jag ska visa ALLA!

Dagens humör: Ganska glad faktiskt!
Dagens frisyr: Just nu utsläppt
Dagens lunch: Skolans standard: Fisk, potatis och sås
Dagens vill ha: FLORIDA och min segsega mobil
Dagens vill ta bort:Allt som innehåller ordet plugga 
Dagens dryck: milk o c-vitamin
Dagens klädval:svarta byxor, svart kofta och toves tröja 
Dagens person: Vickis<3 (inte bara för att jag va hennes igår utan för att hon e en pangbrud!!!)
Dagens höjdpunkt: två timmar i skolan XD
Dagens låt: Gettin' over
Dagens random: Har vatten i örat (?)

neee ska käka nuuu, XO


  

 


bye bye birdie

det är verkligen inte heeeelt fel att sluta innan tolv varje dag, mohahahah=)
min morgon däremot va heeelt fel - sov ju hos tove i natt men vaknade halv tio och skulle vara i skolan klockan tio!! aa det var bara att kriga upp till 54 tåget... så var det sent, då blir man en aning lack när man har sprungit hela vägen :/

NU SKA JAG CHILLA, TYP!!!

XO


meet me halfway

tjaaaa! sitter i toves nya rum och kollar på big brother, nice eller inte heheheh vi har spenderat kvällen framför massa program ex Desperate, Ugly betty, halv åtta hos mig, brothers and sisters, a double shot at love with the ikki twins, världens kanske sämsta pöjkvän...ever, plastikdoktorerna, andra avenyn, UR, two and a half men, biggest loser, vänner och jackass!!! eeeeeee VAFAN INTE OKEJ!!! jävla TV nördar (!!!) vi såg iaf en ny rolig reklam, hahahah =) enjoy!

XO

"dom går åt som smör..."


baby when the light

JUSTEJUSTEJUSTE! jag och anna och helena va ju på twilight i söndags och FY FAN va den är bra! den va bättre än ettan tycker jag =) vi kom fram till att man vill leva i Forks (Storks, heheheheheheh)!!! 

AAA iaf jag är så sjukt dålig på att plugga, har inte gjort ett piss eller jo typ en mening men bryr mig inte egentligen, HAHA! får ta det senare =) ska väl ta och tagga mot tove snart, måste bara vänta på peter så att jag har råd att köpa sushi till oss på vägen CIAO!

XO 

Wish I could spin my world into reverse

tjabba! lite dålig på att skriva men whatever (a) sitter och dunkar musik så hela skrivbordet skakar haha!
Igår började temaveckan på sjödal och min grupp (jag, vickis, linn, steffie, Henricson och Damla) fick i uppgift att intervjua och skriva en rapport om Folksam! Så igår åkte vi till skanstull och kollade runt i deras skrapa. Idag skrev vi lite om det och sen gjorde vi en asfrän affisch =) 

Nu måste jag plugga lite även fast sims lockar som faaaaan, orkar inte att jag blivit beroende......igen! bajsbajs ikväll ska jag iaf til Tove och käka sushi, kolla DHW och allmänt chilla! Martina ska me också =) 

Ps. känner en lättnad nuuu :):):)

XO



motherfucking DJ

tjololulu!!! sitter hemma och känner mig lite smått äcklig, eller nej föresten sjukt äckligt! har lite ångest att jag ens vågade ta bussen i mitt skick! :/ I alla fall, i fredags efter träningen åkte jag hem till tovi och chillade galet med henne i ngr timmar :)
igår hade jag tävling på förmiddagen, det gick som het brukar hehehehhehhe(!) på eftermiddan åkte jag med peter till SKHLM och sen jobbade jag med hanna och freja. eftersom det va avslutning så käka vi pepparkakor, hihi. efter det åkte jag hem till jullan eftersom hon skulle bjuda oss på middag, göllig som hon är (a) efter det kom det lite folk och höll oss sällskap, det va kuligt! jag och helena dansade sönder haha så jävla taggade!!! vet inte riktigt när alla drog hem men jag och natta crashade hemma hos julia.

NU ska jag göra precis det jag känner för : SPELA SIMS!!! fy fan vad kul! Har typ fyra timmar på mej hehe för sen ska jag på träning :)

ÅH juste ikväll blire new moon wiiiie!

XO


.

SUUUUG ***** min spotify funkar inte, hur fan ska man plugga då?!? SUCK! ibland hatar jag teknik, ibland är det skitkul!

Dock! längtar jag till på måndag för då kommer min nya mobil YEEEY!

weekendweekendweekend

åh skönt med helg! me likeee :) Igår va vi med klassen på armee museet och körde rollspel i 3 och en en halv timme(!!!) va faktiskt kul, hehe... amaso+estigi=estaso, jag och anastasia va väldigt snuugga i de fina hattarna :) vi kom hem vid fem typ och då vare bara att trycka näsan i matte boken och plugga till provet idag! skulle inte vilja säga att det gick bra eftersom att man va tvungen att lägga av låångt innan man va klar! aja =)

Nu ska jag skriva lite på min samhällsanalys och skicka in ett utkast till A-K, vid fyra kanske det blir en liten fika med sophie och co eftersom dom slutar då!

XO



babel

blev en jävlans kort dag idag i skolan... började elva och slutade tolv, ska väl INTE klaga! hehe :) nu ska jag röja i mitt rum så jag kan börja plugga! ska först leta i ekonomi delen och hitta en tidinings referens eller what ever ? sen ska jag plugga matte! hoppas att det går bra :D byyyee

XO 


poker straight

har spenderat kvällen hemma hos tove med helena och pluggat! vi va fan grymma! kom hem för typ en timme sen :)

imorgon börjar jag klockan elva men måste gå upp tidigt för ska hinna sen en film som jag ska ha diskussion på,  på engelskan. va sjuk när vi såg filmen, buuuu! blev lite stressad nu också för av en slump öppnad jag min kalender och såg att jag ska ha en nyhetsredovisning på företagsekonomin på onsdag :S tänk om inte jag hade sett det liksom (!!!) orkar inte att jag har blivit så slarvig now a days... men men det är skönt i stunden =) 

NU ska jag knyta mig, väldigt originellt!

XO



god bless america

som jag trodde blev det inte mycket av dagen. Pluggade lite matte med morfar, så fattar faktiskt mer nu XD *stolt*sen gick jag iväg och mötte helena en stund och sen kom jag tillbaka hem och har kollat SATC sen dess! 

jag är som en seg köttbit eller något O.R.K.A.R verkligen inte med den här veckan i skolan, don't ask me why! kan säga att jag är trött på rutiner och kan kräkas på dem! Fan behöver något chockande och sjukt annorlunda i mitt liv FORT innan jag ruttnar bort! Allt som får mig att le är the sunshine state. eller alla stater för den delen, min framtid ska och kommer ÄGA.

XO
 


it's sunday

tjatja! igår efter jag hade jobbat drog jag, helena, tove och henke till heron för bio. vi såg 2012! trodde den skulle vara bättre men tyckte ändå den var bra! ger den en 3/5 hehe... 

nu sitter jag och pluggar matte, bläää... måste ju eftersom att det är prov på fredag. snart kommer morfar hit för att hjälpa mig för jag fattar verkligen ingenting! hopplöst! ser fram emot ikväll då paradise hotel börjar, som tove sa - det ersätter ensam mamma söker :):):) har ingen träning idag så jag sitter nog kvar här i mitt rum heeela dagen. eller fan borde gå ut lite men det blir senare isf. 

XO 

you go play with your friends and I go play with mine

vart en hemma kväll igår med SATC efter träningen. man skulle simma 50.or i en timme, KUL! haha jag jessica och malin hann med 73 stycken! han väl ta mig igenom en hel del tankar och låtar när vi var klara.
Idag borde jag plugga men funderar på att kanske skjuta upp det till imorgon, hehe. vid fyra ska jag iaf och jobba och sen får jag se vad som händer ikväll. helena vill se 2012 så det kanske blir bio :D

nu ska jag iaf göra en smoothie,

XO 

en oaktsamt placerad cigarettfimp

asså åååhh orkar inte med mig själv. har i princip försovit mig varenda jävla morgon den här veckan men idag var värst! vaknade NIO ovh vi började åtta! braaaaa sofia, kanoners liksom. aja kom till skolan vid typ tjugo över så va ju snabb iaf :P 

har kollat på sos gute från igår när vi va me :) och eftersom jag inte gjort ngt speciellt på heeela eftermiddagen kopierade jag lite bilder hehe. enjoy!











se hela klippet här:
http://www.kanal5play.se/program/play/sosgute-s02e06 (spola fram till 15.40, hehe!)

XO

School

Nu sitter vi på samhällskunskapen och ska skriva på vår uppsats men eftersom att inte våran lärare är här så undviker jag nog det (inte för att det brukar stoppa oss annars, alltså att jobba. Hehe!) istället blir det en timme av café world, spotify och läsa bloggar – inte helt fel!

 Efter skolan vill jag hitta på ngt roligt eftersom att jag inte har träning, har ju redan tränat idag :):):) Enda planen just nu är att jag och helena ska sola, men det är ju inte så kul, bara svettigt, höhö…

 Får väl se vad som händer med tiden helt enkelt, slutar ändå inte förens klockan tjugo i fyra. TTYL

 XO


the first step

tjatja! sitter och kollar på bonde söker fru, haha! ett av de skönaste programmen helt klart! samtidigt (i pauserna) gör jag klart ett grupparbete om marknadsföring på företagsekonomin, åååå det där lät ju grymt kul, snark. idag var en asskön dag i skolan, även fast den är lång. den gick asfort iaf. Sen åkte jag dirket och tränade, jag och hanna var jävligt serlösa HEehehHHEhehehe. men kom igen - det är omöjligt utan tränare!!!

Imorgon ska jag upp klockan fem, precis som varje torsdag. man tycker ju att man borde vänja sig men icke sa nicke, alltid lika plågsamt.

det va väl allt för idag,





XO


jag vill bara göra klart för mig själv att:

jag har lagt ner min tid, ork och själ på det här så länge och nu orkar jag inte mer. jag ger inte upp, jag gör det jag vill. jag ångrar inte en minut men vill minnas det som en höjdpunkt i mitt liv och inte ett utdraget, misslyckat intresse.

Bara för min egen del :)

michael phelps

sitter just nu och kollar på DH! idag har varit en skitbra dag faktiskt :) började med att jag startade skolan klockan elva, och slutade vid tolv! NAJS! Sen gick jag till castello med tjejerna och där satt vi och bubblade om allt mellan himmel och jord. Sen vart det raka vägen hem och sen direkt på träning i tre timmar.

ps. helena och julia: PÅ MÅNDAG DÅ JÄVLAR TAR VI STEGET IN I VÅRT NYA LIV! HAHA!

ps2. missa inte att the big michael phelps besökte vårt kära vårby<3 i förrgår!
       carl och johan verkar ju inte heeeeelt missnöjda, haha!



XO


US

aaaah har så jävla ont i min fot efter mina grova skavsår jag har fått från mina nya stövlar. jag hoppas på att dom försvinner snaaaart!

imorse försov jag mig, självklart eftersom att vi just idag skulle ha samtal, vi fem tjejer med ann - sofie! BRA SOFIA! kom när det var ca fem minuter kvar....
sen vare Fek, rörigt som vanligt :) LUNCH och efter det vare badminton på gympan. Jag och helena made a good couple och krigade till max! natta och vickis kämpade på men höll inte riktigt vårt mått, sorry brudar! Dagen avslutades med filmkunskap där vi fick tillbaka våra prov! va hundra på typ ett g+ men det blev ett mvg hihi stolt!
nu kollar jag the hills men ska snart på träning!

XO

phantom

heeeej! sitter och degar i soffan framför satc, inte helt fel. igår va en kul kväll iaf :) efter jag hade gjort debut på jobbet så åkte vi alla in till stan och käkade på pizza hut! UR GOTT! vid tio tog vi tåget till skogås och väntade en halvtimme (!!!) på bussen som tog oss till mitte :) vi va där i typ en och en halv timme och sen tog vi taxi hem till sophie och va där ett tag! kvällen slutade med att vi gick hem i snigel fart eftersom vickis och carro använder den farten :)

Snart ska jag iväg och träna och sen ska jag äta pizza hut igen med hanna x 2 :D

XO


I'm in the house

heeej! igår var jag hemma hos tove med helena, vi hade skitkul, hehe! dunkade musik på högsta volym och imiterade lite männsikor ;) idag har jag inte gjort mkt, sitter nu och kollar på top tio sexigaste ögonblicken någonsin i EMA, hehe! ganska kul faktiskt.

Om ett tag ska jag iväg och jobba för första gången, wihoo. ska bli kul faktiskt :) Sen efter det ska jag direkt ta tåget och möta alla tjejer eftersom att dom ska bjuda mig på middag och sen ska vi förhopningsvis dra ut! mys och TAGGA då tjejer!

XO

live right



The key is not to prioritize what's on your schedule, but to schedule your priorities.



fierce

07.36 var klockan när jag vaknade imorse och jag skulle hinna med tåget 54. av ngn mirakulös anledning hann jag och kom bara lite sent till multimedian! senare idag ska jag på träning, och ikväll ska jag bara ta det lugnt, antingen själv eller med tove och helena. Just nu sitter jag och kämpar med min filmkunskaps analys eftersom att jag vet att det inte kmr bli ngt av med den imorgon! känner mig duktig faktiskt. ehh nu måste jag käka ngt, bye!

XO

Miss C

nu sitter jag och kollar på EMA, älskar såna galor och grejer när massa kändisar samlas tillsammans på samma ställe, så jävla coolt och man märker vilken respekt man har för vissa, helt sjukt! okej nu ska jag inte vara töntig.
Ska självklart kolla klart på konserten och sen ska jag sova! börjar klockan åtta imorgon men har bara två lektioner så jag klarar mig... nog...

GOD NATT!

Ett par som jag inte kan få nog av och som man bara kan älska!




XO

"Don't forget - it's always a shame to walk on ice, it's never easy"

it's a dry heat

äckligt väder! det gillar vi inte... fan kan snön inte vara snö hela vägen till marken så inte allt blir så blött och slaskigt! jag kom iaf just hem från skolan och jag insåg nu att jag har varit vaken i snart 12 timmar! bara för att jag skulle upp och träna. fast egentligen vare värt det eftersom att carro hade bakat sjukt goda muffins för hon fyller år idag! :)

Nu ska jag se på gökboet, och skriva en analys om den till filmkunskapen, har lovat mig själv att vara ute i god tid eftersom att vi har massa andra prov och skit när den ska in! Så, innan veckan är slut ska den vara klar! hoppas jag håller det bara...

Fast tror jag ska se på nya 90210 avsnittet nu, bara för att tagga till skrivandet liksom, hehe


man kan ju dock inte sakna sommaren en aning...
XO


have a good night sleep

Dagens frisyr: knut
Dagens klädsel: svarta byxor, vitt linne, kavaj, halsduk, stövlar
Dagens låt: Annie's song
Dagens plus: det snöade!!!
Dagens minus: att det va skola... (?)
Dagens person: helena =)
Dagens beroende: mandariner! får inte nog!
Dagens borde: sova, ska upp fem imorgon
Dagens planer: teven, alltid!

Fyllde i en tidsfördröjare, hehe... snart ska jag sova, så fort vänner är slut (det har dock inte börjat än)!!


En underbart bra sovlåt

XO

Dice

Jävlar! idag snöade det när vi satt i skolan! mysigt faktiskt. Dock lite jobbigt när det blåser så himla mycket samtidigt. Idag var jag iaf i skolan utan att vara svimfärdig, istället mådde jag prima. Det kändes som en ganska onödig dag eftersom att både på svenskan och företagsekonomin fanns det ingenting att göra.

Jag åkte direkt när vi slutade klockan fyra och tränade och jag kom precis hem. Ska äta middag alldeles strax och sen ska jag läsa ut svenska boken! LOVAR MIG SJÄLV DET - mina planer på det gick väl sådäääär igår...
När jag är klar med det ska jag rensa i mitt rum lite grann eftersom att jag har en förmåga att förvandla golvet och mitt skrivbord till ett bombnedslag innan man hinner blinka. Sen klockan nio blire grey's!

XO


when i grow up

jag är fruktansvärt trött! hela eftermiddagen har jag varit fastlimmad i min säng förutom när jag gjorde mig en liten pasta lunch (som jag själv hittade på) och mötte helena en snabbis. nu sitter jag bara med näsan i ett öga rött och väntar på att tiden ska rinna iväg och att desperate housewives ska börja. sen blire sängen, helt klart!

XO


välkomna

jag har nu gett upp min förra blogg med helena och satsar på solo istället. det är faktiskt skönt och lite smått roligt att skriva av sig då och då.

idag är jag hemma från skolan, va svimfärdig när jag vaknade men nu mår jag mkt bättre. ska sätta mig ner nu och läsa ut svenska boken, har inte långt kvar. ska nog göra mig lite te också. sen ska jag belöna mig själv med det nya gossipgirl avsnittet som jag håller på att ladda ner! älskar't!

XO

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0