18!

Oj jävlar. Då var man vuxen. Myndig. Så jävla mycket fler möjligheter. Får fan göra vad jag vill nästan. Galet!

Igår dåra. Vi började med middag på ciao ciao grande vid östermalstorg, jag och mina finaste. Fick hur grymma presenter som helst. Taaaack!! Vi åt och drack gott. Sen fick jag fin sång av hela restaurangen. Underbart. Och en tiramisu med tomtebloss bjöd de på. Efter ett tag stack bebisarna (hehehe) hem på maskerad och vi andra satt kvar ett tag till. Sen rörde vi oss. Träffa Lollo och Siv. Haha alltså Vickis är ju så skön och jag älskar hennes så sjuuukt ljusa röst. Vi sket i att föra någonstans och gick direkt till Laroy. Sjukt osköna vakter. Fick inte komma in förens prick 00:00. Vad gör man? Jag började knata uppåt mot Moda där jag visste att Emma och co var samtidigt som jag terrade hennes mobil. Haha. Men dom skulle inte dra än. Då gick jag tillbaka neråt. Träffa massa sköna människor i min ensamhet. Ställde mig utanför Laroy igen. Prick tolv när det äntligen blev den 31a oktober vinkade vakten in mig. Michis fixa haha. Slapp betala och fick gå förbi hela kön som förövrig sa grattis i kör när jag kom in. Haha. Värsta momentet! Glömmer man inte i första taget. Hade allafall galet roligt! Har nog aldrig fått så mycket kramar och blivit bjuden. Inte helt fel att fylla år. Man kanske ska låtsas det varje gång som Tove sa. Avslutade på donken i typ en timme och tog sen nattbussen hem med Karin och Marty.

Idag har jag degat sönder och så har kusiner och lite släkt varit här. Mysigt! Nu ska jag käka pizza. Sen är det ensam mamma söker. Fett tagg på de! Nu börjar livet...

 


30E OKT BY KAKKALICIOUS.



Tyckte karin beskrev min dag rätt bra här me, så kändes onödigt att skriva. Ciao!!


ALL THE THINGS.

Hej bröder!
Blev som trott en hemmakväll. Helena undra om jag ville med till Tove men orka inte gå själv och de har ju annat att fixa också *blink blink*. Hehehe. Jag håller istället på att rädda min dator. För över all skit till en extern hårddisk typ. Hur mycket grejer har jag lyckats spara? Mysfaktorn är ganska hög allafall. Jag tände mina nya ljus nyss. Doftljus. En luktar kladdkaka. En cheesecake. Och en bulle. En salig blandning. Luktar inte så mycket som tur är. Snart ska jag sätta på nån rulle. Varför suger teve på helger? Eller man kanske ska spela lite gitarr? (På tal om - Tove vi måste öva nån dag innan ni åker).


BÄSTA HÖSTLOVET PÅ INGÅNG.

07.57 var klockan när en liten tjej vaknade idag, fredagen den 29e oktober. Bra. Verkligen sjukt bra. Började 08.00. Behöver hjälp! Om det finns någon som kan lösa problemet på att inte försova sig så skulle det verkligen uppskattas. Jag är öppen för alla förslag. Den här veckan har varit värst. Varenda dag har jag inte gått upp när larmet ringt.
Idag då, skyndade mig till skolan. Blev uf i ca två timmar. Helt okej. Green entertainment ligger bra till. Sen hade vi matte. Spelade bubbles på Vickis iPhone. Idag ska jag inte göra ett piss. Likaså tonigt. Sista kvällen som barn. Måste utnyttja den liksom haha. Nej men ska slagga tidigt så det blir lööördag snabbare. Sen jävlar imorn. Vet att jag tjatar men gosh är så taggad, lycklig och redo. Nu fan börjar livet. Och så lov på det. Kan inte bli bättre. Negativt - kommer bli pank. Men vem fan bryr sig?


27 OKTOBER.

Idag fyller min lilla kusin Henry sju år. Om fyra dagar är det min tur. Elva år mer dock. Dagen började med att jag blev väckt av Tove som ringde och hade tagit en timme fel på tiden. Så hon va på stationen. Tur hon hade mig som bor nära. Så fick lite mysigt sällskap till morgon kaffet. Idag var är onsdag vilket innebär UF hela dagen. Segt som vanligt. Jag och Anna fick lite gjort allafall. Inte lika mycket som man skulle velat däremot så är stressad nu. Och det är alla kan jag tillägga. Sluta fem och direkt till jobbet. Peter hämta mig. Tack! Slapp regnet. Kom hem och blev ledsen att ica stängt för min jacka som jag beställt har kommit. Får hämta den imorgon påväg hem från skolan. Har hudvärk så det blir sängen snart. Först lite te och ska försöka leta upp nått GOTT i köket. Puss&kram!

TAGGAR SÖNDER. SERIÖST.


GE MIG LÖRDAG!


EN MÅNDAGSKVÄLL ÄR EN MÅNDAGSKVÄLL.

Hej i byxan! (Kan man säga så?)
Måndag idag. Eller vafan det är tisdag nu. Talet idag gick allafall bra. Eller aa, det gick helt okej. Efter skolan blev det ut och åka med Peter. Vi var typ överallt. Vet ärligt inte var. De är nice. Nej men kul. (Åh vad jag är jobbig.)

För att komma vidare i detta otroligt viktiga inlägg jag var tvungen att skriva: En måndagskväll är en måndagskväll vilket innebör Maros och Soborn time. Me like. Så vid halv tio snåret rullade jag in till Rönninge. Det blev cruising som vanligt. Ingen filmkedjan. SAKNAR GODISPINNARNA!!! Nu sitter vi här och vill göra drinkar. M planerar vår drinkkväll.

Hej då!

Update: Seriöst? Vafan sofia?

HANG WITH ME.

Jag är nog bland de sämsta på att plugga. Vanligtvis brukar man få panik när man inte gör det man ska. Men inte idag. Jag är så jävla taggad på livet. Det gör liksom inget att jag aldrig blir klar. Jag har så mycket att längta till. Höstlov. Bli arton. Gå ut. Skaffa körkort. Företaget. Jobba och tjäna pengar. Sensation. Thailand. ÅH ÅH ÅH! Kan inte komma på allt men jag mår så jävla bra. Man ska fan strunta i det som tynger ner en. Ta det med en nypa salt (och lite tequila). Skit i att det regnar, skit i om man inte får mvg+++ på allt i skolan, skit i allt tråkigt bara. Lev livet. För det finns så jävla mycket mer att leva för. PEACE OUT VÄNNER!


EN TRÅKIG SÖNDAG.

Hallå i stugan. Blev en promenad till Huddinge igår. Köpte en mössa, halsduk och en foundation. På kvällen var jag bara hemma så vaknade runt tio imorse. Bra det för idag är jag tvungen att ha en pluggdag hur mycket det än tar emot. Eftersom jag inte riktigt var så duktig igår som jag planerat (...) så är det idag det gäller. Typ. Har allafall svenska B nationella tal imorgon så det är prioritet numer 1. Sen måste jag även hinna med lite affärsplansarbete. Fy fan det här kommer att bli en pain in the ass vecka rent ut sagt. Tur som fan att det är lov sen. Well, ska försöka göra lite nödvändigheter innan gitarren med Tove klockan två. Den var flyttad idag.
Puss hej!

ÄR DET BARA JAG?

Eller såg vi verkligen ut såhär i när vi börja gymnasiet??

PUNKT.

Det vart mys igår. Vi fikade på söder. Egentligen mådde vi båda asilla men det funka. Träffade på vickan och karpa i stuvsta på hemvägen. Slumpen. Ftm sitter jag och jobbar med mitt svenska tal som jag ska ha på måndag. Tredje talet på typ en månad men nu är det på riktigt. Nationella B muntligt. Gaah. Tråkigt ämne också så det intresserar inte att bli klar. Ska kämpa lite till och sen ta en promenad. Annars kommer jag inte ta mig ut på hela dagen om jag känner mig själv rätt.


FREDAGSMYS.

..har det blivit dags för. Sista helgen då man behöver tänka: "jaha vad gör man ikväll då?". Känns bra. Det känns jävligt bra, rättare sagt. Efter skolan idag pluggade jag lite. Vid fem tiden åkte jag och peter till SKHLM för att hälsa på tele2 och Marty! Lyckad visit. Planen för ikväll var min och hennes drinkkväll. Uppskjutet. Vi vill att det ska bli perfekt. Istället blir det fika. Jag ska dricka varm choklad bara för att det snöade idag.  Hela gänget dissade så det blir bara jag och Helenis. Inte så bara, tänker ni då. Och det är det inte heller. Ska börja fixa mig och röra mig mot tåget så småningom, pussar & kramar!

YOU KNOW I KNOW HOW.

Om jag bara hade något att säga. Något kul - då skulle jag skriva här oftare. Men nu blir det som det blir. Det skrivs när det skrivs liksom. Okej? Deal. Bra! I måndags var jag på gillinge - sjukt roligt! Ända gången i livet man gör nått sånt och det är kul. Sen blir det på riktigt liksom (!) Fast man kan ju hoppas man slipper. Idag jobbade vi vidare med företaget. Green Entertainment UF. Dock kom vi inte så långt efterasom lärarna har genomgång hela jävla dagen. Åkte direkt till jobbet efter och vi kickade igång en ny termin på kurserna. Kul. Men också jobbigt, precis när alla andra börja bli grymma och man lärt sig namn. Men men, från scratch ska väl inte vara något dåligt. Nu ligger jag i sängen och väntar på att paradise ska börja. Sen blir det sovasovasova. Bangar inte en sekund. Imorgon börjar vi med drama. Julpjäsen. Jag ska tydligen spela Alex  i solsidan. Pjäsen kommer bli super tror jag.

ps. tio dagar kvar nu!

FIN.


TAKE ME TO MY DREAM.

Åt amerikanska pannkisar imorse. Fick värsta flashback. Värsta längtan och saknad efter känslan man har där. Bästa elva dagarna i mitt liv. Det ska göras igen, spik!


EN VECKA OCH EN DAG SENARE.

Livet rullar. Jag står still. Det liksom händer massor runtomkring, sak på sak men jag lyckas ändå inte förändras. Känns det som. Två veckor kvar nu. Ljuset i tunneln. Efter regn kommer solsken. Fan då jävlar kommer det rulla för mig också. Det som hänt är skola, jobb, plugg, bil, firandes av två artonåringar, landet, hängt en massa med Maros. Typ de. Aa men typ. Helt okej ändå. Jag trivs men längtar ändå så mycket. Jag dör!

Idag blir det dega. Sen i eftermiddag drar jag till kronoberg för att hinna simma lite och efter de - jobb!


VASKAT, CHECK!


STOP BEING.

Ojojoj. Inte pallat skriva. Skyller på de, blir bra. I söndags borde jag pluggat matte. Jag borde verkligen råpluggat. Men öppna inte boken. Istället tog jag och Peter en tung övningskörningstrip till södertälje. Bra. Kändes bra. Hemligt stopp på vägen hem. (Wiiiie) Hem. Hämta mamma. Till kusinerna i tullinge. Födelsedagsfirande med tårta, kaffe och jadajada. Tillbaks till stuvsta, hämta tove. Destination - Huset! Gitarrlektion numero 2. Gick bra. Vi är inte så bra dock. Haha, men det kommer. Sen till tullinge igen för middag. Måndag. Skola. Avslutades med mössprövning. Min blev jättefin! Efter skolan - hem till maros. (Måndagstraditionen). Sabbe haka för att vi hade planerat matteplugg. Blev väl intensivt i sisådär en kvart. Annars åkte vi mest runt typ. Lämna film. Köpte chips o dipp. Åkte till den läskiga grusvägen. (HAHAHA). Vid tio lämna vi Sabbelito i Hallunda. Tillbaks till Martina igen. Vi blev som när man var tolv. Ni vet när man inte kan hålla sig för garv. Sjukt roligt. Hahahah. Längesen man garva så... fan...

Idag hade jag körlektion. Jag hade känsla för de där sa ledaren. Är väl inte ett dåligt uttalande. Efter det har det blivit matteplugg. Kl 21.00 är det DH premiär!! Innan ska jag äta och plugga lite till. Hejrå.
(Juste imorn är det spex-foto. Stekare för hela slanten, haha!)


Juste2. Får inte glömma att igår fyllde min kakkalicious AAAAARTON!! GRATTISGRATTIS FINA DU!
(Nu är Tove, Julia, Martina, Lina och Karin checkade från "att bli vuxen-listan. Nästa: Vickis. Nästnästa: JAAAAG, WIIIIE!!)


BILTÖNTARNA NR 1.

Igår alltså. Får samtal från Marty 12.20 i matsalen - hon klara uppkörningen. Jag skiter i att lämna tallriken och all skit och löper. Hinner med 27 tåget. Är i rönninge innan Martina. Hej inget liv. Nej mer - hej jag är galet beroende av det här! M kommer. Vi går mot parkeringen. Fan vad vi garva när vi hoppa in i polon. Overklig och sjukt weird känsla. Åker runt. Frågar om Igge vill bli hämtad. Ja men inte nu. Vi hänger utanför tullinge gymnasium lite. Haha. Kör förbi killgänget, martina ska styla lite. Går finfint! Alla blev nog impade... Haha nej men hon är sjukt duktig bruden. Vi åker vidare genom heeeela tumba hoodet. Sen till en mysig grusväg och efter det vidare till rönninge och hämtar saga. Skjutsar hem henne. Åker hem till Martina. äter mellis en timma. Plus bränner "Maros&Soborn-skivan". Till för bilåkning, radion är inte vår grej. Sen till Saga igen, skjutsar henne till Gabba i Bredäng. Kör vilse och Saga vill köra in på återvändsgränder. Vi kommer fram till slut. Jag och Martina glider vidare. Toni undra vad vi gjorde. "Vi cruisar". Hahah. Vi landar på donken. Äter onyttig mat och dricker cola med påfyllning. Ska hem. Hamnar i kö. Seeeegt. Hemma askort. Tar M:s pappas bil istället. Åker till filmkedjan. Sen runt i tumba igen. Hämtar Lotta vid stationen. Åker hem. Vi slockan trötta och slitna i soffan innan tolv. Vi tog nog rekord. Fan vad vi åkte. Men fan vad roligt vi hade!!!!! Tack för en mysig dag i bilen, hehe. Nu längtar vi en månad frammåt när det blir åka av så det är GAL1!!!




RSS 2.0