NEW

jaaaaa! peter kom hem med en ny plattång till mig precis TACK GODE! nu kommer jag klara mig heheh

tydligen kan man göra alla dom  här frisyrerna? :/ bara jag kan platta klarar jag mig...


WALK OF PAIN

ååh har så ont i fötterna, vi gick nämligen stadsvandring från vasastan till gamla stan i typ tre timmar idag efter nationella... för andra gången! vi var i alla fall riktigt duktiga tycker jag:)

idag kom min morfar hem från usa, han skulle kommit hem dagen efter oss haha! (askmolnets fel för dom som inte fatta) alla fall hade han med sig ett par converse hem till mig, bad han köpa dom men nu sa han att det blev en present istället, då blev jag glad. :))) ok fett ointressant, kolla in martys nya blogg istället, MAROS! haha skön och definitivt mer intressant!!

nu ska jag göra en svenska uppgift och kanske plugga lite matte, sen blire kanske träning om jag pallar åka in till stan igen.....




WHAT DO YOU SAY WHEN YOU'RE TO FUCKED UP?

nästan två dygn senare är jag tillbaka! det går riktigt bra att uppdatera meeeeen... (har ingen anledning)

igår va jag och totte iaf barnvakt till mina kusiner, vi va så duktiga att vi till och med blev nämnda i http://youcantsaynotous.blogg.se, det är fan riktigt starkt jobbat, TACK MATTE, du är faktiskt också ganska grym :))) 

idag efter skolan vare bara att pallra sig till kungsholmen för att jobba lite granna och nu sitter jag här och pillrar med mina naglar framför dr. Drew, det är en och en halv timme idag(!!!)

imorgon har vi nationella i engelska, writing. Å.R.K.A.R. I.N.T.E. sitta där i 100 minuter... sen som grädde på moset har vi över två timmars matte, behövs ju i och för sig, heheh 

hörs imorgon om jag pallrat mig igenom dagen, annars har jag troligen grävt ner mig i en grav, HEJDAA 


BACK

här kommer världens bästa bruuud! wohoo vet att ni har saknat mina uppdateringar sjuukt mycke i helgen (inte) men vafan man får väl ha ett liv? DET HÄR ÄR FÖR PALLE IAF, hon har saknat det :)))

i fredags var ju mickis artonårsfest i fruängen, va riktigt roligt tycker jag och det slutade med nattkäk på GP med vickis och helena, kan nästan inte bli bättre, speciellt när man blir bjuden av jens,30, på precis vad man vill ha!!! haha fast kunde skippat räksallad tunnbrödsrullen........

på lördag vare upp tidigt (inte okej) för utbildning till sportcamp i sommar så åkte till storängshallen från tio till fyra ;D efter det jobbade jag till sju! drog hem, bytte om för vattenpipe mys hos helena ;) åkte dit, satt ute men blev kallt efter ett tag så då drog jag och tove hem till jullan där de va ganska mycke folk och mådde bra helt enkelt :) runt ett drog vi med ett gäng killar hem till fredrik och tog de lugnt!

på söndagen vare upp tidigt igen, utbildningen fortsatte fast på källbrink, den slutade vid fyra och då åkte jag hem och tog igen all energi jag överanvänt i helgen och däcka i min säng vid klockan nio!

iiiidag vare skola, kände mig inte direkt sååå redo för de men men, tränade även efter med totte! nee nu måste jag tagga till sängen, GOD NATT!


FRIDAY

Sitter på mulitmedia lektionen och försöker knopa ihop en hemsida till kök, har dragit ett streck än så länge så det går galant! Igår kväll när jag snitsigt skulle glida in i garaget med bilen gick helena, tove och martina förbi *lite press*! Men iaf skulle dom hem till helenis så jag sprang upp hämtade kläder och sprang i fatt dom =) imorse hade jag och helena larm klockan sex, vi gick upp halv åtta, börjar åtta! Blev att vi tog tio över bussen…

Har massa att göra efter skolan idag så är stressad som fan, lite väl stressad kanske men men… ikväll äre mickis artonårs fest, TAGGAD!

Ciao så länge


DRÖM

drömde inatt att jag körde en as konstig bil som såg ut som vårt datarum inuti :S helena ch tove va me i bilen och jag skulle typ visa hur duktig jag var... sluta med att jag körde rakt ner i en sjö! hoppas på bättre lycka nu HAHA!


BREAK EVEN

kom just hem från jobbet, va roligt som vanligt men nu har jag bajsont i huvet... äter middag och kollar på efterlyst, varför? gillar inte ens efterlyst! aja väntar tappert på att sex rehab ska börja.
skönt att slippa plugga idag! vettefan hur provet gick dock, vet att jag har fel men men tog mig igenom det i alla fall... duktig flicka!

imorgon när jag slutar vid fyra blire raka vägen hem och ut och KÖRA!! va skit länge sen så ska bli så jävla kuligt :))) ska köra in till söder där jag runt sex ska vara barnvakt till mina kusiner! ska bli roligt de me!





BULLSHIT

sitter och kollar på cougar town for the moment, naaajs! direkt efter skolan idag gick jag med helena och anna hem till anna och vi pluggade stenhårt, DUKTIGA SOM FAN! satt i hennes rum i typ fyra timmar, sen käka vi middag och typ kvart i nio skjutsa richard hem oss. har inte hänt ett jävla skit idag annars...

HAVE YOU MET MY NEW MATE BTW?


livar upp vardagen lite :)))


----------

asså min hjärna är som en jävla trasig spargris - man  fyller på och fyller på men det är hål i så allt ramlar ut!!! så plugget har gått grymt verkligen, har suttit ett bra tag men fattar inte ååååå :( aja, man får inte ta ett prov så seriöst (för det gör jag ju verkligen alltid)...

det får räcka för idag iaf, nu ska jag hitta lite bra låtar att ladda ner sen ska jag slagga!

PUUUUUUUUUUPPA

NY VECKA



tjoo! kom precis innanför dörren och har insett att min vecka är STRESSIG SOM FAN! kommer inte hinna me mycke kul....

mån: plugga fek!!!!!
tis: samma sak fast me banana och prymno!
ons: jobba
tor: övningsköra + vara barnvakt till kussarna
fre: TRÄÄÄÄNA! (kommer inte hinna förens då:(...)
lör: sportcamputbildning + jobba
sön: sportcamputbildning

bra känns jättekul (!) taggar inför helgen iaf :D:D:D 


  


G-NIGHT

haha asså älskar dom nya grupperna på facebook, helt freakade!! aja, nu ska jag bädda ner mig med min älskade fek bok som inte sett skymten av mig på hela dagen så nu är det på tiden! har saknat honom så min lilla bubbbeeeeee, funtar på att skita i skolan imorgon och bara ligga och kramas med honom då mee (a) hihi vi får väl se :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 

HÖRS IMORN!!

DEN SOM LEVER FÅR SE

heeeej! fan vad jag borde plugga, fanfanfan! men pallar inte alls... som vanligt, fast idag MÅSTE jag verkligen! ingen bryr sig.................
ska springa ner och köpa sushi snart, har ätit en banan och två mackor på hela dagen, inte okej! hade verkligen inget att säga! CIAO


CAN'T TELL ME NOTHING

SITTER PÅ TUBEN MOT SANDSBORG, VILL BARA HEM OCH SOVA! TRÖTT SOM ETT AS... DONNO WHY MEN TAGGAR TILL OCH DRAR DIREKT OCH TRÄNAR EFTER JOBBET! BLÄÄÄ C U LATEROOOO

SATURDAY

hejhejhej! kom just hem från anna eftersom jag och H crashade där igår. efter en anna middag igår- tacos med henne, sophie och helena mötte vi upp olivia och sophia och drog till en tjugoårsfest i sörskogen :) va helt okej, kul att komma ut iaf ;)

nu ska jag bara ta det lugnt och rensa i min garderob typ ;) vid fyra är det simskoledags och ikväll får vi se vad som händer!


jag och banana igår - jättefin heheheheh


INGEN RUBRIK

tjaaaa, kom hem från vickis för ett tag sen (eller typ två timmar snart) där jag gjorde debut med att plugga på en fredag(!!!) det va nog första och sista gången hehe...
just för tillfället för jag över lite nya songs till min nya ipod som jag kirra i floriduuus :) kollar på simpson också! ikväll blire nog middag hos anna och sen får kvällen ta oss dit den vill hehe hoppas vi bara kommer längre än till tove den här gången! :)))) nej men nu ska jag dra och hänga mig eller nåt, HEJ SÅ LÄNGE!


BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

TJA!!!
nu är vi hemma ifrån paradiset och vill tillbaka på direkten för det va BÄÄÄÄST!! vi gjorde allt man kan göra och lite till! nej fyfan vad det va bra, men vi kommer åker tillbaka nästa år, hihi (a) pallar inte förklara mer än så, det blir för svårt eftersom att inte ord kan förklara hehe. nej men serri!

det va kul att träffa alla i skolan såklart :) när vi sluta åkte jag med helena och myste på rival, sen åkte vi hem och nu sitter jag här! ska kolla på baksmällan tror jag, när the city är slut! ska ladda in alla bilder också, 800 stycken hehe :)

NEJ BAJS PÅ ATT VI ÄR HEMMA!! ska fan flytta dit sen...





OFF WE GOOOOOO

dålig update, I know och den kommer bli sämre... för imorgon klockan tre på morgonen ringer larmet (om jag ens somnar innan) och då blire att fixa det sista och sen dra till arlanda! HEADING FOR FLORIDA, nu jävlar ska prymno, nievo och pläbo leva livet!!! vi kommer tillbaka den fjortonde igen... HA DET GR8!


TRUE STORY

har inte mkt att säga idag förutom att jag vill att hela världen ska veta en sak bara!

Jag har en BFF:
ANASTASIA JONSSON

hon är absolut bäst på allt, så ere bara!


RSS 2.0