NU HÄNDER DET.

Yes! Jag skriver, whoop. Eller nått. Det är helg och livet är på topp. Igår var jag, Marty och Helenis på Andrés artonårsfirande. Var skitkul att träffa alla eftersom det var ett bra tag sen sist. Vi slockna alla tre hos H rätt så tidigt faktiskt. Dagen till ära har jag småfixat och städat lite i mitt rum. Gillar såna dagar. Sen har jag kollat på The hills maratonet på mtv också. Ikväll blir det TAGGA och utgång. Ingen wooken. Istället blir det middag och taggmode @ söt-Hannah. Ska dra redan vid sju så ska nog börja fixa mig nu. Vad fan ska man ha på sig?? (Ångest)


jag och jullan förra fredagen


GILLAR LÄGET.

Ligger i sängen och kollar DH och käkar en gurka. Mitt liv är stress. Fyfan alltså. Det här företaget tar upp mitt liv, min tid och mina tankar. Bara imorgon ska vi anmäla oss till Våga vara egen mässan och man kan riskera att inte få en plats om man inte är tillräckligt snabb. Sen ska vi skriva ut våra affärsplaner som är en av de fyra nominerade i vår skola (yyeeeey!!). Åtta stycken...och med skolans skrivare kommer det ta minst två timmar.... Sen är det redovisning på en kvart till riskkapitalisterna. Bläääää det är mitt liv just nu! Därför jag inte skriver, ska skriva när jag har nått roligare att komma med! Nu blir det bartenderskolan. Hej då!


17 NOVEMBER - BÄSTA DAGEN.

....................VA?? JAG FATTAR INTE!! Igår va den BÄÄÄÄÄÄSTA dagen i mitt liv för er som inte visste det. JAG TOG KÖRKORT. HALLÅ?? JAG TOG KÖRKORT. Det är fan inte sant... jag har inte fått in det i skallen än. Som jag längtat, väntat och kämpat. Det är som en fet jävla press från hela mitt liv har försvunnit. Äntligen kan jag tänka på annat. Heeeeeeeeelt sjukt! Förövrig var min dag världens stressigaste igår. Svenska B nationella i fem timmar (satt INTE i fem timmar, hehe), lunch, till sollentuna för uppkörning, sen till jobbet och efter det till mina kusiner eftersom Harriet fyllde år. Därifrån tog jag morfars bil med mig hem... själv.... kändes bara lite konstigt. Hemma vid tio och då hämta jag helena, vi tanka(...) och åkte mot tullinge till Anne och Sofia för att showa lite. Efter det blev det hela vägen till Rönninge och hälsa på Martina. Vi kanske ska införa köra kvällar Maros? Vad säger du? Efter det hem, kolla PH och sussa. Nu längtar jag tills jag får åka till skolan om typ en halvtimme

Ikväll blir det HARRY POTTER, ciao!!




WOOPSI.

Vad kan jag säga? Har haft världens bästa helg. Då skojar jag inte. Köpenhamn. Mina tjejer. Sensation. Mäktigaste känslan jag känt. Ny upplevelse i livet. Ska så göras igen!!
Idag sluta vi rätt tidigt. Nu sitter jag hemma och kollar på simPson och käkar mellis. Det är kolsvart ute och en granne håller på att borra så det låter som ett as. Ganska onajs. Vet inte vad jag ska göra? Ikväll är det bra program allafall. Men nu? Typ måla naglarna... NEEEJ! jag ska skriva på vår bok. Yesbox!

Imorgon är det svenska B nationella. Inte så stressad faktiskt. Mitt betyg är typ redan bestämt. Provet är allafall fem timmar (??). Hoppas för gudsskull att jag blir klar tidigare.....

PUSS

Hängde med "the mix" nästan hela natten! Vi tappa bort resten av gänget direkt, haha. Frågan är  då, vem fan som tog det här kortet?

NJUTNING PÅ HÖG NIVÅ.

Det flyter. Affärsplanen är inlämnad. Loggboken skriven. Matteprovet skrivet. Helvetesveckan är över. Så. Jävla. Underbart. Jag och mitt kära GE gäng avslutade den med en mysig middag på Jensen Bofhus (friday's dissa vi, eller dem dissa oss). Det satt så STABILT att få kyckling och pommes i magen. Och sen mjukglass och en irish coffee på de. Bästa.

I helgen ska jag njuta. Så bra jag kan. Inget plugg ska göras. Jag ska till Köpenhamn, på Sensation! Taggad på hög nivå vill jag säga. Imorgon möter jag upp Tove och Julia vid nattbusen vid halv fem. Ganska onajs men okej med tanke på anledningen. Måste nog sussa nu. Men efter en dusch och efter att vara färdigpackad känner jag mig redo för de. Så blire, Puss och god natt!

YOU'RE LEAVING WERE YOU'RE GOING.

Lång dag i skolan. Avslutades med en godispåse. Värt. Kvällen har spenderats med näsan i matteboken. En del allafall. Fattar ändå nada så då känner jag; varför kunna lite? Aja, det går som det går. Tänkte redigera min text till affärsplanen lite nu. MYCKET ROLIGARE! (är seriös, kände att det kunde tolkas ironiskt). Sen sängen och och lite tv.  

En fråga: Hur bra är inte vi?


SOMETHING'S GOTTA GIVE.

Idag var en sjuk dag. Uf dagen you know. Satt klistrad framför datorn från nio till fem. Bra! Började gråta för jag fick sån sjuk smärta i mina ögon av att bara stirra in i skärmen. Inte nog med det är det ju siffror jag stirrar på. Min hjärna vart rent ut sagt helt fucked up! Jag fick panik av att inte kunna tänka klart. För ni vet när man tänker FÖR mycket spårar hjärnan och man gör allt tio gånger mer komplicerat än vad det egentligen är. Pain. Lyckades bli klar i allafall vilket var en skön lättnad på axlarna. Drog direkt och jobba efter. Trodde jag skulle svimma eller nått men det gick bra. David sa till och med att jag såg pigg ut. Bra jobbat ju. Nu har jag käkat kvällskrubb. Bläddrar igenom matteboken lite. Känner att det räcker med siffror för idag. Tror jag ska bädda ner mig med min tekopp. Har lite panik för mitt hår är helt blött. Det måste torka till imorgon för jag måste platta håret. Vi ska vara snygga imorgon. Företagsfoto. GE. Fotot kommer förfölja mig hela året. Ganska nice om man lyckas att inte se ut som en crackwhore. BYE!

JAG ÄLSKAR DET HÄR.


Jag älskar dig. Bästa du.


FOR THE FIRST TIME.

Hej alla sköna (ni andra kan gå). Okej först. Vädret? Hallå vafan jag såg ut som att jag hade duschat när jag kom in. Och man får ju hoppas att man inte går in i någon på gatan när man liksom går helt framåt lutad. Alltså för att slippa blåsten. Jag sitter just nu i min säng och kollar vänner. As längesen man kolla på de ju. Det är synd om mig! Jag har sjukligt ont i min arm. Tog vaccinet idag istället för igår. Kan ju typ inte röra mig. Man känner hur giftet sprider sig i hela armen. Aja, hellre än att bli sjuk där borta. Jag tänkte sätta mig med lite plugg och sen så är det ju grymma program på tv!


TELL YOUR LOVE FOR ME.

Den här veckan kommer nog vara en av de stressigaste i mitt liv. Blä. kan skolan sluta förstöra njutningen med att gå hem och bara chilla? ÅH! Just nu sitter jag och kämpar med min loggbok lite. Går segt för jag är seg. Punkt. Snart tänkte jag hoppa in i duschen, känner mig asäcklig. Don't know why. Lite senare ska jag vaccinera mig med mamma inför Thailand. Sen blir det middag och bowling med hela gänget som ska med i helgen. Liten get together. Kort och gott mitt liv idag.


Jag o Vickan i kön till Pure i fredags. Vi stog inte så länge dock eftersom nån *blinkblink* fixa in oss.


7 NOVEMBER.

Igår var det Sofia&Martina kväll. Woken och Laroy. Dansa sönder mina fötter. Conversen var med så det var lugnt. Träffa Rhodos grabbarna igen. Åh! Skönaste trumkillen. Skönt fyllo som ragga på M. Haha. Rolig kväll! Nu sitter jag här nerdränkt i plugg. Lite senare rullar jag över till Karin för ännu mer plugg. Matte. Sen gitarr och efter de kommer Thailandgänget hit. Yes box! Imorgon börjar skolan och jag kan spy på de. Ciao.


PASS OUT.

Hej hej! Fan att lovet är typ slut. Sämst. Åh vill inte. Det har got waaay to fast. I torsdag blev de lite plugg och chill hemma bara. På kvällen drog jag över till Christian ett tag med piraten och clownen. Stannade inte värst länge utan passade på att få skjuts av Robin hem när han drog.

Fredag blev de upp och träna med Karin. Kvällen började med hämtmats middag hemma hos Hannah med henne, Emma, Karin och Vickan. Sen vidare till wooken där det var knökfullt! Efter de drog vi till Pure och Rhodosreunion. Va skitroligt att träffa alla! Kvällen avslutas med att på vägen till... jag vet inte vart... ramla karin och totalstuka foten. Blev lite chill på donken och sen taxi + buss hem. Chauffören var bääääst och körde en omväg till stuvsta. Tack! Karin tog mina converse och jag tog henne på ryggen i mina klackar hem till mig. Vi låg och snacka ett tag och sen somna vi skönt.

Idag hängde jag me mamma till kyrkogården och sen till farsta. Nu kollar jag på simningen och ska plugga lite. Ikväll smäller det nog igen. jag. får. inte. nog. Soborn och Maros. Kommer bli grymt. Helt okej att jag kommer varit ute fyra gånger efter en vecka som arton. Bra. Men pank.


Collage i onsdag. Vi träffa på lite igenkända ansikten.


BRA KVÄLL IGÅR.

Älskade mixen igår. Jag, Kakkalicious, Maros, Superstarkasilversaga och Ravier. Älska woken. Älska norrmännen i kön. Älska Collage. Älska uteserveringen. Älska alla sköna vi mötte, gamla som nya. Älska att dansa. Älska musiken. Älska ljuset. Älska Kraus taxi och donken efter. Älska att lägga sig i världens skönaste säng. Älska att jag nu sitter och fixar med min nya iPhone. Älska att det är fredag imorgon och att man kan tagga igen. ÄLSKA LOV.


RSS 2.0