HEY BABY!

känner mig astänjd! idag var jag och helena nämligen på dynamisk yoga. det va väldigt speciellt men inte ansträngande på nåt sätt haha men är man stressad rekommenderas yoga STARKT eftersom man blir helt avslappnad!

igårkväll åkte jag, helena och lina me skinner, ludde, hence, johan och co till en kille i segeltorp. hade ganska kul faktiskt, det är alltid roligt när man stöter på gamla vänner och tar en liten nostalgitrip tillbaks till typ lågstadiet, haha! vi åkte hem med bussen vid typ halv tre tror jag och simon underhöll oss i kylan med jävligt bra beat-box haha! så jävla coolt! slaggade hos helena och imorse gick vi upp duktiga och skrev på vårt fek arbete! det gick över förväntan :):):)

nu kollar jag oc och hade hoppats att det skulle gå en johan falk vid nio men såg att det va wallander idag, jaja det funkar också! XO


mina bästa!!!


I'M OFF

nu drar jag iväg till simskolan och jobbar till klockan sju! efter det hoppas jag på UTGÅNG! är skit taggad! (så du vet natta) hehe so long! XO

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG!

det är sjukt hur glad man blir när man hittar det här:


XO



MY FUTURE

palla att jag ALLTID ska käka så att jag är nära på att spy! orkar inte med mig själv! va hemma hos mina kusiner idag eftersom att mika som är äldst fyllde tonåring, det är fan stort :) OCH då serveras självklart TUSEN olika goda saker, SUG! har vart ganska lkhfhdbsfkjbsdkjlf idag hehe men kom på en sak, vafan - hur länge sen äre inte sen jag körde bil?!!! måste sätta mig bakom ratten NUUUUU!

den här kommer jag i alla fall glida runt i när jag blir myndig................... vänta bara!



eller den här...



hög och äckligt dyr ska den vara i alla fall. och nej - jag är inte en kille! :P

peace out,
XO


IDAG:

* fick vi en ny sam lärare, pontus! han va lite speciell sådär. det va väldigt bra att han presentera sig och lät oss berätta våra namn... (!) 
* firar helena och john ETT HALVÅR! helt sick =) men självklart jävligt kul också :)
* kom jag och H på ett gruppnamn till ett skönt gäng HAHA - "STHLM" nej! vi är inte alls muppiga!
* ska jag sova när "real housewives..." är slut. det måste vara rekord på att lägga sig tidigt på mååååånga månader!

XO


SUCKS TO BE ME

hejhopp!
idag va typ en onödig dag, håltimme typ hela dagen! men det funkar! jag har inte gjort mycke alls efter skolan, vill säga som vanligt numera, sängen är mitt castle. hur deprimerande är inte de? botten av nöje aja jag fortsätter ändå i samma stil för nu är det robinson :):):) HEJA MATS!

PEACE OUT! XO 

ps. längtar till helg, vardagar suuuuuger

BTW

ingen har väl missat blogg bråket mellan paradise medlemmarna? haha jag älskar sånt! underhållning :):):)
XO


RUNNING UP THAT HILL

det blev fruktsallad till middag för jag pallade fan inte göra nåt... nu kollar jag på OC med en fet kopp te och senare blir det PH för hela slanten. idag efter skolan skulle jag och helena egentligen gjort vårt företagsekonomi arbete MEEEEN eftersom att vi snackade med diana blev inlämningen flyttad några dagar och vår eftermiddagen slutade istället i helenas soffa med tove och billypizza! 

nytt idag: helena vill sova med anders bagge för att han är så mysig, jaaaa men precis...(?) + att jessica och patricia ska ha 18 års fest nästa lördag - skitkul! :)

XO

 

HE'S BACK

okej, känns som att man ska kolla upp det här med hur passen går till INNAN man går dit första gången! vi ringde imorse, bokade två platser, kom dit, gick in till omklädningsrummet som vanligt och går upp till träningssalen. när passet börjar lämnar alla in lappar till instruktören, "huh?" vi förstår att man måste hämta UT anmälningen i receptionen så vi langar ruschen ner dit och sen upp till salen igen. alla har tagit platser så vi får nöja oss med dom sämsta. alla har även plockat fram alla redskap man behöver så i all stress tar vi DOM TYNGSTA vikterna (samma som ledaren har) jag kan inte använda armarna nu, skolan KAN få lida imorgon.

JAAAAA ANDREAS ÄR TILLBAKA! SÅ JÄVLA GLAD JAG BLEV :D SNYGGASTE HUNKEN
XO


PUMP IT UP

yoo, wazzup?
som vanligt äre inte mycket på g i mitt liv! dagens news va väl typ att mackorna som vi lyckligt smällde i oss i lördags va mögliga, ja de va väl det som hänt...  

har precis ringt och beställt en sushi! slö? nej men palla stå där och vänta, ska gå ner om tio och hämta den :D hahah och sen drar jag iväg för ett bodypump pass med H!


möglig macka?
XO


GIVE ME SEXY

ikväll har jag skrivit på mitt, helenas och vickis otroligt planerade (?) engelska arbete. känns ju inte som att redovisningen kommer bli en höjdare direkt meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen SCREW IT!

eftersom att jag är en sucker för avokado ska jag äta det nu framför johan falk.

XO


CAUSE THERE AIN'T NO PARTY

nåt som verkligen skulle uppsakttas skulle vara i fall måndagar också va helg! helt seriöst!

igår efter jobbet knatade jag hem till jullan där alla mina favorit tjejer redan va och hade förberett en skit god middag. när vi hade käkat klart fixade vi oss lite och sen drog vi till tumba där en kille hade fest. det roliga va att vi inte hade en aning vem vi skulle till eller vilka som va där men det blev lyckat i alla fall. träffade i alla fall två jag kände - anastasia och jenny :D dansade som aldrig förr i en blinkade typ "elverket lampa". så jävla roligt! när de va dags att dra, stapplade och ramlade vi till sibylla där vi käkade ONYTTIGT! jag och karin drog även in på tumbas krog i typ fem minuter, very nice! haha sen tog vi tåget hem och jag slaggade hos helena. 

idag gick vi upp och va superduktiga och åkte til eriksdal och tränade, impressed! 

nu fåre räcka, XO


 


SANTOGOLD

wohoooww! nu har helenis köpt ett likadant träningskort som mig! fan vad fit vi ska bli! :D
XO

vi satsar på det här till sommarn, Watch oouut!!!


SON OF A BITCH

Soft! har precis lagt mig ner för RÅDEG i min säng och ska kolla vad burken kan tänkas ha att erbjuda. är sjukt proppad med allt onyttigt man kan tänka sig, de va en maxad fredagskväll hos vitaminerna. lite cred ska man väl dock få för wii spelandet - det är jobbigt! värre än träning nästan! 

känns som att jag håller på att bli sjuk, vill inte! så nu ska jag krya på mig(?) eller vad man säger... 
XO  
  

JOEL KINNAMAN

äntligen helg! jag och helena har just gjort varmchoklad och vi kollar på two and a half men! eller aa fast helena sover, hehe. va en kort dag i skolan idag, först multimedia och sen matte (prov), får väl se hur det sistnämnda gick...

helena ska tillbaka till skolan om en timma och då ska jag ta de lugnt ett tag, sen blire iväg och träna och efter det ska jag hem till mina kusiner eftersom jag ska vara barnvakt åt dom ikväll! ska bli skönt!

snabba cash va grym btw, me like grabben i mitten A LOT!
XO


.

matte kan ta sig nånstans! nu lägger jag ner skiten och drar till sergel med totten för att kolla på snabba cash! hoppas på success och att den äger. känner för det. 
XO
 


SMOKIN' HOT


tjabba tjena!
idag hade vi resurs dag men som alltid slipper vi ju inte undan. så hela smek 08 kullen drog till östertälje för ett studiebesök hos astrazeneca. det bästa på dan va nog att man kunde köpa en skiiiiitgod semla för FEMTON SPÄNN! gissa om jag blev glad när jag hittade en tia och fem enkronor i min jackficka! obeskrivlig känsla.

vi slutade halv tolv så då drog jag och helena hem till mig och laga pannkakor, plugga matte och bara allmänt snackade skit :) så skare vara!

nu ska jag göra sammanfattningen på matten och sen får det vara nog, det får gå som det går helt enkelt!
XO

JAG HAR TRÅKIGT!

SVARA MED NUMREN I DIN TELEFONLISTA PÅ MOBILEN:

Har du pussat nummer 2? adam chiquer - nopp
Vad har du för relation med nummer 20? andreas dj hamnplan - haha ja säg de 
När ska du träffa nummer 30? anna gustafsson - donno
Är nummer 61 söt? elin dahl - jaaaa :)
Vad var ditt första intryck av nummer 40? brallan - hahah skön
Hur/var träffade du nummer 9? alex hermansson - första gången va nog på sportcamp 2008
Gillar du nummer 35? bilbärgning, hmm alltid bra att ha kanske?
Har du träffat nummer 4 den senaste månaden? alexander forsberg - kom knappt på vem det va men nej
När ska du träffa nummer 14 nästa gång?
amanda heynes - om inte allt för lång tid hoppas jag ;)
Är du nära vän med nummer 56? david nyberg - "nära" njaaaa 
Har du gått på bio med nummer 70? felicia åkerfeldt - nej :)
Skulle du kunna gå ut med nummer 7? alexander johansson - absolut heheh
Vad pratar du och nummer 68 oftast om? emma göthlund - att vi alltid måste komma samtidigt till våra skåp och att det är jobbigt typ :S
Känner du nummer 1? adam alfredström - ja
Skulle du kunna ge nummer 38 en kram? björne - mer än GÄRNA! haha
Vad har du och nummer 6 för relation? alexander vadsmo - typ "tja hur är läget?" relationen skulle man nog kunna säga :P
 
vääldigt roligt... men bra tidsfördriv,
XO


DEAR DIARY

ÖH! sitter ocht tråkar sönder med min mattebok! nåt som skulle pigga upp mig skulle vara typ pringles eller DYLIKT, så det är bara att överraska mig - skulle uppskattas! Jag ska i alla fall unna mig en stor kopp kaffe eftersom jag nu mera blivit koffein beroende. typ onajs fast ända najs!

IGÅR BOKADE VI FLORIDA BILJETTERNA! ME LAJKI! 

talk 2 u later, XO  

LIVET LEKER


Hur glad blir man inte på en skala när man hittar en hel pucko i kylen? det här är ren glädje + paradise!
XO


JUST IN CASE

har precis stolt och glad showat upp bilderna och läget på vårt hotel på rhodos för peter :):):) han va fan intresserad, looking good! idag efter skolan blev det plugg på vårt favvo ställe i flempan (hehe). jag, helena, tove, anna, lina och sabbe va uberduktiga och jobbade matte så att pennspetsarna gick av =)

okej nu ska vi inte gå för långt i det här inlägget, skulle tränat idag men det blev inte av - helt enkelt! men vi kör i helgen har totten sagt! såååå bra! 

XO 

MORNING

kan the voice köra en lady gaga låt till?! gud äre bara jag som tröttnat på den tjejen?
har i alla fall precis fixat mig i ordning för skuuulan, och nu ska jag skutta dit! LATERO
XO

18


tjaaaaaaaaaabba!
jag är en duktig flicka som sitter och pluggar matte för tillfället, plus i kanten. det går... bra! idag var jag och tränade efter skolan, känner mig nästan värd ett till plus.
idag sööög det i skolan för jag ch tove va skitsugna att börja på hälsopedagogiken för första gången och så vare ingen lektion, kom igen liksom? vi satt tom i matsalen i TVÅ HELA TIMMAR innan för att vi har hål. fast det var i för sig sjukt kul! hehehehehe (detaljer utelämnas)

that's it for now
K to the I to the S to the S to the E to the S
XO


EMPTY


idag har varit en sån där soooft söndag, vi bara tog det lugnt hemma hos helena och "pluggade" (vår stil). nej men det va kaffe, kladdkaka och soffan som gällde för hela slanten plus lite sara musik som hon satte igång. efter ett par timmar kom john och då körde vi fifa, hehe!

nu kollar jag på entourage samtidigt som mamma håller på att installera min alarmklocka med en lampa typ, liiiite störande sådär!!! men lär få ett skönt uppvaknande imorn med typ naturljud, haha. 

ps. tar man bilder med min mobil så får man fan räkna med att dom används till nåt (typ som ovan) , tove, du behöver inte alls ta åt dig! 
ps 2. kolla duktig tjej i bakgrunden, naaaaaaw

XO

BABEL

idag blire matte plugg hos helena. eftersom både hennes och toves föräldrar ska komma hit och snacka the states så drar vi någon annanstans. 

igårkväll var vi hemma hos sophie och kolla på paradise XL, vi va taggade på att dra ut men det verkade som att det var ganska dött igår så vi körde på popcorn poppande istället! hehe 

ha en bra dag! imorgon börjar nytt schema, skönt med lite omäxling, XO


GOOD GIRLS GO BAD

helena har precis varit här och skrivit ut lite papper om rhodos för idag ska vi in till apollo och betala depositionen och vissa är ju inte arton och behöver lite underskrifter :/ det känns bra att betala lite, då kommer det bli av liksom! :D så drar in till stan om en timma och sen blire direkt till huddinge hallen för idag sätter simskolan igång igen!

XO


I CAN'T DO WELL WHEN I THINK YOU'RE GONNA LEAVE ME BUT I KNOW I TRY

tjobaluba
strax innan tio ikväll drog jag mig hem till sophie där tove, malin, emelie, elinore, hanna, patricia och jonas va. stannade typ en kvart innan vi alla drog till stationen för att ta tåget till visätra där en kille hade lite folk över. träffade några jag kände annars vare mest nya människor. det dog ganska snabbt  vi drog hem rätt tidigt så jag kom just hem =)

nu ska jag kolla på supersugen, är supersugen på den HAHA okej nu räcker det
lateroooo

XO   

WALKING ON A DREAM

Varför ska det alltid skita sig på nåt sätt när man mår som bäst i livet?   


MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

äntligen heeelg! stora smilet på de va?
kom hem för ett tag sen och nu har jag absolut iiiinga planer, lite tråk faktiskt :( idag i skolan hände inte mycke, slutade vid halv tolv ch då drog vi (som vanligt?) och fikade, mysmys! inte lika mysigt sen när jag typ kommer bli fet :S käkar ju typ lika mycke som när jag fortfarande simmade! men att äta är bäääääst! så det är värt det =) nästan. 

okej, som man märker har jag inget intressant alls att säga så nu lägger jag ner det här inlägget. ikväll vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, det återstår att se. 

skriver senare
XO 

ps. jag älskar com hem reklamen, haha!


NEVER BACK DOWN

det blev en till film efter 17 again - never back down! den är gryyym! eftersom jag börjar åtta imorn ska jag snart knyta mig men måste vänta tills mamma kommer hem från någon middag så jag kan prata med henne om Rhooooooooodos! vi ska ju betala in vår deposition på lördag :) hon borde vara på tåget nu så kan väl typ borsta gaddarna i den olidliga väntan! 

Sleep tight! XO



 


HEADLINE

jag har just playat igång 17 again på teven! min plan är att kolla massa film ikväll för vad jag vet så är det inge bra på teve på torsdagar och jag är verkligen på CHILL HUMÖR! har typ ångest att jag måste upp och käka middag sen :S något som vore gott nu skulle vara pringles...

idag spenderades dagen typ bara med att kolla på redovisningar, det va fan inte kul! aaaaalldeles för många så jag känner att jag inte vill jobba med redovisningar på ett bra tag. tror nog att hela klassen känner likadant haha, alla typ sov på dom sista.

IMORGON ÄR DET JU HELG, INTE HELT FEL!

XO


COSY

nu sitter jag hemma hos anna med henne och helena =) vi fick godissug abstinens och tog oss just en snabb promenix till statoil. nu har vi gjort i orning vår king size bed och ska vi är redo för mys i soffan med te, godis (såklart!) och en shopaholics bekännelser! imorrn börjar anna halv tio så vi drar väl med 9.09 tåget om det finns någon jävel som bryr sig! hehe

nu ska vi fixa teeeeee, 


XO  


vi just nu!!!


WEDNESDAY

tjabba!
nu sitter vi i datasalen i skolan och jobbar med vårt engelska arbete, fast det går inte sådär fruktansvärt bra! inte för mig helena och vickis i alla fall. och nu slutar vi visst! hehe

efter skolan idag måste min grupp jobba lite på vår samhällsredovisning till imorgon! och sen ska jag åka och träna!

XO

HELL HOTEL

jag och tove åt mumsimumsiga pannkakor till middag! vi har suttit i min säng i princip hela kvällen och kollat på teve och nördat oss framför datorn. det har varit myckemycke mys! :D nu är vi bänkade framför PH såklart! imorgon börjar jag klockan nio så skaaaa försöka att somna när tove går, får se hur det går med det - brukar ju iiinte gå så bra direkt! natti natti =)

XO 

TO GOOD TO BE TRUE

go kväll!

jag, tove och helena har precis kollat på bilder som suktar en liiiiite bara! 
tänk, i april kommer vi ligga här och STEKA gärnet!


OCH såhär kul kommer vi ha :)



fy fan vad jag längtar
XO


NIGHTY

okej, det viktigaste först - hur deppmode bli man inte när franscesca (?) ska komma tillbaka till paradise? usch jag gillar inte henne!

pratade med min bästa vän i telefon för ett tag sen, länge! gud vad jag har saknat henne, och nu är hon tillbaka, allt är som det ska vara :) nu ska jag tagga till sängen för ska upp ganska tidigt imorgon.

dagens fråga: ska man hoppa av skolan? vore inte det ganska så najz!

XO     


J

du betyder, det vet du.

XO


WHAT DOESN'T KILL YOU - MAKE YOU STRONGER

kom just hem från skolan, ordet måndag säger väl allt? eller? är dock glad för kirrade mig ett mvg i filmkunskap :D 

idag måste jag skriva min del av vårt grupparbete på samhällen! sen ska jag för sista gången gå upp till helena och mata katterna också :) HON KOMMER HEM IDAG! JAAAA! =)

ikväll är det även PH, asglad för de!
hade inte så mycket mer att komma med, ska unna mig lite simpson innan plugget!

XO


YOU MEAN THE WORLD TO ME



THIS, THIS IS REAL, THIS IS REAL LOVE


DISAPPOINTMENT

har precis tryckt i mig en extra stor sushi, tredje gången den här veckan - illa! tur man inte tröttnar, fast tror jag chillar med det ett tag nu. precis som jag hade lovat mig själv så blev det träning idag ! :D stolt, och det va inte alls mycket folk där vilket va super skönt! då kan man löka sönder liksom :P haha nu kollar jag på en annan del av köping :D nicenicenice eller vad?

jag ska inte sova så sent idag för har sovit ALLDELES för lite den här helgen, kan jag aldrig lära mig att sova i tid? nej tydligen inte. 

föresten insåg idag - fan vad cola är underskattat! det är ju skitgott! :)

XO  


ROBINSON

att hitta en resa till kos gick åt pipan, istället blev det RHODOS! vi kommer ju ha galet roligt, tretton brudar =) 21 till 28 juli drar vi iväg! det kan inte bli mycket bättre alltså! imorgon kommer ju helena hem och då ska vi boka florida resan också, det kommer bli en dyr månad det här, men fan resa är ju det bästa som finns.
igår var vi i stan som sagt och bokade resa och fikade med alla tjejerna, det va ett jävla massa spring haha på kvällen var jag med emil här och kollade på film, obsessed hette den - sjukt dålig! haha se inte den.

just nu ligger jag och kollar på reprisen av robinson och mina stora planer idag är att träna :) jag måste även tyvärr sätta mig ner och skriva samhälle idag, suck! men det får vänta! :) hälsan kommer ju först hehe

XO


skoja inte att vi kommer bli feta i florida, men screw it! man kan ju inte tacka nej...


KOS

ställde larmet hos tove på halv tio för att hinna gå hem till helena, vaknade man då eller? nej självklart inte. men en timme senare kom jag ut i kylan i alla fall. nu är jag hemma och har tagit en skön dusch. Igår kväll drog vi i varje fall hem till sara där hon amanda, emmie och emmies kille va. vi satt runt bordet och snackade mest, hehe :)

om en timme ska jag ta tåget in till stan och möta alla KOSTJEJER så ska vi till apollo och boka resa, wiiie! men först måste jag göra en rejäl rensning i mitt rum annars lär min madre typ mörda mig. nej men fan det skulle vara fräscht att komma in i ett städat rum, de va ett tag sen! 

have a great day, XO  

WEEKEND

tjololulu! (standard hälsning?)
sitter hemma hos tovelott med bara henne hehe om ett tag kommer martina hit och sophie lär rulla in så småningom. efter denna otroligt roliga dag i skolan spenderade jag, tove, lina, martina, julia och karin eftermiddagen på castello - i typ fem timmar :) jag och tove käkade sushi med hennes daddy till middag, smaskens! =) vi är taggade så hoppas på att något kul dyker upp!

lång vecka föresten, helt sjukt att man redan är skoltrött

XO      

LALALA

SKOJA IIIIINTE VAD ONÖDIGT! imorse krigade man sig upp i ottan, gick hem till helena och typ sprang till tåget! och så kommer man till skolan och hör "vi har ingen multimedia idag". SAJK två timmar till nästa lektion! och av någon anledning hatar andra den andra multimedialäraren mig och natta så vi får inte sitta med vickis, karin och jullan när dom jobbar men nu har vi i alla fall lyckats ta oss in i en alldeles egen datasal hehehe.
jag kom på en bra ide - att skolan skickar ett sms till alla när ens lektion är inställd! affärside till trean??

okej men planen nu är att att typ elda upp skolan, okej skoja, även fast det lockar men nej vi ska fixa nattas blogg =)

XO


M INSTEAD OF N

första skoldagen avklarad, inte glad för de. har insett hur deprimerande den där byggnaden får en att känna - det kommer bli en tung termin. är i alla fall jätte duktig och tog mig i kragen och åkte och tränade efter en oändlig dag. sprang på bandet och cyklade, det va sjukt skönt att komma igång efter allt jul ätande =) kommer bli ännu roligare sen när jag får med mig helena och tove (som det ser ut nu). då kanske man vågar gå in i gymrummet och pumpa med biffarna lite haha känner mig inte tillräackligt modig att göra det själv. fan vad patetisk man skulle känna sig :S

nu kollar jag på the break-up, ska inte slagga allt för sent eftersom att jag börjar åtta imorrn och måste hinna upp till helena innan! :)

sleep tight, XO

FIRST DAY OF HELL

god morgon!
sitter hemma hos helena nu och kollar på en film, hehe. tänkte att jag va tvungen att komm hit i tid så en viss katt hann komma in innan jag måste knata till skolan, vill ju inte vara sen första dagen liksom :P men nehe idag ville han inte gå ut alls. jag har i alla fall fixat mig helt här så jag fick lite sovmorgon första dagen.

idag planerar jag att ta mig i kragen och träna efter skolan, lika bra att sätta igång med allt jobbigt på samma gång! hoppas alla har en första bra dag i skolan (eller en bra lovdag - inte) 


hitta en gammal bild på mig och helena på hennes dator, nästan tre år sen - april 2007


SUCKS TO BE ME

okej, jag börjar bli psykiskt redo för skola imorn, ELLER FAN DET ÄR JU IDAG - INTE REDO LÄNGRE!
eeee fy fan, vem pallar? och varför går jag smek? typ pain in the ass linjen. vi har typ egentligen sjukt mycket plugg men har jag gjort ett piss på lovet? neeee har haft fullt upp att dega i sängen. gud vad skolan kan få en att må dåligt, så borde det verkligen INTE vara tycker jag!  

kom just på också att jag skulle måla om mitt rum det här lovet, är det gjort då? neeej va fan har jag gjort kan man ju undra? jag tycker i alla fall att lovet ska vara liiite längre, känner mig inte fullt utvilad!

nu måste jag sova, känner på mig ganska starkt att jag kommer försova mig imorn

XO

HAHA!

HAHA. skaparna av family guy lär ju vara helt jävla vrickade. HAHA. men det är fan en av de skönaste serien. HAHA. anna fattar vad jag menar. HAHA. nu är jag glad flicka igen. XO


FUCK IT

den här dagen har inte varit sådär fruktansvärt bra.
1. det är SVINKALLT ute, man fryser ihjäl när man tar första steget utanför dörren.
2. helenas ena katt pelle VÄGRADE att komma in så där satt man i två hela timmar och stirrade in i väggen! Till råga på allt så missade jag även mitt tåg.
3. jag gillar barn men det finns en gräns på hur många barn man pallar me per dag, disney on ice passerade den gränsen med längder.
4. det är skola imorn. inga kommentarer till den, tror alla fattar.

lite neggo idag, jag vet! ska dricka lite kaffe nu så kommer säkert allt bli bättre :D

XO




LAST DAY OF JOY

Hur taggad på en skala är man på skola imorn? ZERO
MEEEEN man är ju tyvärr tvungen att leva med det. vad ska jag göra av sista lovdagen då? ska börja med att gå upp till helena och sen har jag planerat att typ kolla på en film eller nåt. Vid tre ska jag till globen på disney on ice, HAHA har lovat mina kusiner att följa me men det blir nog kul hehe. Sen får jag väl se helt enkelt vad som händer på kvällen :D fan va deppmode jag känner mig också, finns väl bara en anledning till de! SKOLA!

föresten, gud vad de är kul att drömma, ville aldrig vakna idag haha!

XO


är trött på kylan, ge mig sommar nuuu!

RELIEF

asså åå hur lack blir man inte när tv 6 bestämmer sig för att ladda upp gårdagens paradise hotel avsnitten efter dagens avsnitt?! hur fan gör man när man missar då? jag får helt enkelt se dom i fel ordning :/ kom just hem från släktmiddag (typ) hos mammas moster och morbror.

BLÄ VAD JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN! <3<3<3
tur man har många vänner =)

XO


STIEG LARSSON

har just satt mig i sängen efter en låång skön dusch och satt på flickan som lekte med elden, har ju inte sett den än - så nu är det på tiden så jag kan gå och se den sista filmen också! har vart vaken ganska länge faktikst, har till och med hunnit upp till katterna redan :D lite senare i eftermiddag ska jag hem till kakka, men nu back to the movie,

XO


SUNDAY

nu sitter jag hemma hos helena (lånar hennes hus lite) med tove, vi kollar på baksmällan och har käkat sushi, yum yum! och jag har matat katterna också såklart :D idag gick vi söder runt och kollade i lite affärer och fikade med anna. får se vad vi hittar på nu, är ganska trött faktiskt :/ det va väl de, haha

XO


jag och vickis på nyår <3


LEAVE THE WORLD BEHIND

tjololulu!
ligger hemma i min nybäddade säng och kollar på en förtrollad romans på trean, den är ganska dålig tycker jag. men jaja idag har jag inte gjort mycke alls, tog de lugnt hemma hos tove me anna och tove såklart :) sen va jag hemma hos helena me katterna två gånger också :D

jag har fått ngt i ögat som svider sjuukligt mycke! bläblä alltså, kanske dags att tagga till sängen,

XO

lovar att de är katternas hår som satt sig i ögat haha men kolla GULLE! :)



2010

lite dålig uppdatering, i know! men nu kör vi 2010 here we come! Fy fan vilket lyckad nyår jag hade alltså, helt sjukt! Vi började med en mysig middag vi tjejer som tove och amanda fixade eftersom igen annan palla :P haha efter att vi fått lite (!!!) problem med musiken och det löst sig så började klockan närma sig tio och det börja rulla in folk, inte lite folk heller! haha men bara sköna människor så det va toppen! fan va roligt det va, är typ depp att de är över :( tyvärr hade jag bara kameran framme innan alla kom för palla inte hålla koll på den och de enda som finns är ego bilder på lina och tove! haha väntar spänt på att alla andra ska lägga upp på fejjan :P vi somnade klockan sju och vaknade tio eftersom att vi va tvungna att städa.

SÅÅÅ igår va jag såklart heeelt slut, så degade med lina och karin med film hos tove. på kvällen knatade jag hem till vickis med hennes legg men stannade där i två timmar och snacka me henne och wagge :D efter det gick jag hem till helena och matade hennes katter och efter de DOG jag i sängen.

nu ska jag hem till H igen och sen ska ja hitta på ngt me anna och kanske ngn mer ;)

XO

damn vad långt de blev haha hatar när man måste skriva om igååår, blä men nu e jag klar

RSS 2.0