-


beige poncho, rosa blus, svart spets "t-shirt", ljusbrunt hårband, sladd från ipod till bilen. Plus ett dekorationsfat, typ.. Ciao så länge!


VECKANS SEDDA FILMER.

  


MONEY NEVER SLEEPS.

Har lite ångest. Nu måste jag hålla i pengarna. Vad hände med sparandet? Och till det har jag lyckats betala en resa till Marbella den här månaden också. Tror alla kan tänka sig saldot på mitt bankkort. "SLUT PÅ KONTOT"(killarna vid automaten i fredags, haha). Njaa ska väl inte överdriva men vill ju kunna köra några drinkar och danser till den här månaden. Tycker det är sjukt att jämföra 500 kronor på kläder och 500 på en krogkväll. Det sistnämnda känns som en fis i rymden. Anyway shopping gör en lycklig! SKHLM idag - mötte martina. Kolla runt och sen så sprang vi in i Hallin och Petrén. Blev en fika på espresso house. Jullan och Victor träffa vi också sen. Och jag som var så nöjd att man inte behövde fixa sig, "man träffar typ ingen här". Skjutsa hem segeltorparna och landade skönt hemma. Söndag = Solsidan! Sen dess har vi kollat på Wallstreet - gryyym!PUSS HEJ!

Ps hade tänkt fota fynden (för omväxlingsskull) men pallar fan inte. Kanske gör det imorgon eller så syns de på någongång. Eller okej, det blir imorgon, Godnatt! 

JAG VAR BARA TVUNGEN.


Laroy, 30 Oktober

Laroy, 19 November

Magenta, 28 Januari

Stay tuned... det kommer fler.


LOSE CONTROL.

Gud vad man uppskattar söndagarna då man valde att inte gå ut lördag... Fredagar är bättre! Fast risken då är att man går ut lördag också, hmm aja! Igår mötte jag upp helena x2, anna, tove, och lina för middag på primo. Möjsigt och vi avlutade med chill hemma hos lill-helena. Idag har jag inte gjort något än så länge förutom att duscha. Ska snart åka och tvätta bilen och sen dra till skärholmen. Hade riktig tur att Marty skulle dit idag också så då kan vi hänga. Ikväll blir det core! Ha en bra söndag!

HEARTBEATS.

Okej vi kan sluta tro att vi ska nån annanstans än stureplan. Kungsholmen lockade inte tillräckligt liksom. Haha nee men efter att vi taggat sönder till grym house musik hemma hos tove blev vi sugna på laroy. Inte på Indiepop på Nu. Det blev tio tåget in till stan. Några snabba på wooken där vi mötte Karin & Julia. Sen rullade vi vidare mot...Laroy. Bättre än på länge. Bra drag och lönehelg. Ångrar iiiinte att vi gick dit. Det va brudarna och Jirhage. Vid halvtvå-två stapplade vi upp till Magenta och fortsatte röja och dansa. Blir lika förvånad varje gång att vi kan dansa mer än vad vi gör. Vi slår liksom rekord gång på gång. Nej men riktigt jävla rolig kväll blev det! Efter en buss och taxi resa hem landade jag, Martina, Karin och Lina hemma hos Tove. Efterfesten sattes igång och vi vispa grädde och käka kladdkaka. Vi satt typ uppe i en och en halv timme. Imorse när vi vakna dunkade vi musik igen och blev taggade...hmmm. Kom nyss hem och nu ska jag och mamma in till mina kusiner eftersom Mika fyllde 14 igår! PUSSPUSS


Tredje gången. Jag och Julia på Magenta. Ser en aning skrajsen ut....


WATCH ME AS A DANCER UNDER THE SPOTLIGHT.

Hej allihopa! Det är fredag och löning vilket bara innebär en sak. Kvällen till ära blev middag hos Tove. Hamburgare och pommes! Supersmarrigt! Nu har vi fixat oss, spelat öl spelet, förat, tagit bilder (tove o lina) och hela faderuttan. Vi ska ta tåget så småningom in mot stan och Nu. Debut där och vi är råtaggade på ett nytt ställe. Ska nog bli grymt och vi möter upp Jullan och Kakkalicious på vägen dit också. PUSS OCH HA EN GRYM FREDAG! vaska typ....

IRRI.

Tjoo, asmysigt igår! Det slutade med chill hos karin och sen skjutsade jag hem mina små barn. Kändes så när båda satt bak..? Haha. Idag då, som sagt lediga. Skulle dock ha utvecklingssamtal vid halv ett så drog mig till Huddinge ändå. Sitter och väntar ett bra tag. Går sen till lärarrummet och finner på dörren en lapp: "sofia! vi måste skjuta på utvecklingssamtalet". Åh, tack..... Well well, hade ändå en inbokad synundersökning på synsam så åkte inte helt i onödan. Och ja, jag måste skaffa glasögon. Ser som en 75 åring på långt håll. Så kommer behöva använda glasögon när jag kör bil, kollar tv, läser på tavlan i skolan osv. Känns skönt eftersom jag själv känner att jag till och från verkligen måste anstränga mig. Så kan ju inte säga att jag blev chockad. Snart ska jag in till stan med Martina. Hon ska klippa sig och sen blir det kolla runt lite. Vet inte vad jag är ute efter men nått roligt. Eller jo, en plånbok! Ska slänga i mig nån lunch nu, Hörs senare!


SNÄLLA TA INTE KORT.

Oj det hann gå en del dagar. Tiden är snabb. För snabb. Vad har man hunnit me då? Tisdagen erbjöd inte mycket för världen. Skola + cirkel träning efter. Onsdag i skolan erbjuder det absolut bästa sömnpillret. Rekommenderas starkt! Efteråt blev det jobb och sedan direkt till wokhouse. Där satt vi X antal tjejer i X antal timmar. Måååånga och lääänge vill säga innan vi rörde oss mot Collage och dansade asset av oss. Sjukt rolig och lyckad kväll. Åhh lyckliga dagar. Minns ett ögonblick när jag höll Tove i ena hande och Martina i andra och vi bara körde. Och när vi kör - då kör vi. Jag kände mig lycklig då och verkligen tänkte på det! Grym kväll som slog alla senaste. Kom "hem" (till mitt andra hem typ) vid fem. Dagen i skolan var precis som förutsägbart. Hmmmf... Snart ska jag åka ner till Take it thai och äta med Natta & Karin. Vi får ju glutta på mini asiaten Helenis också hehe. Sen efter det blir det väl nått mys! Vi är lediga imorn, PÖÖSS


MÅNDAGSKVÄLL.

Sitter @ the Lindroos mansion. Ja, tredje dagen i rad. Jag får inte nog helt enkelt. Det är alltid lika kul att sitta här själv också. Hepphepp. Nej men M gick precis ut en snabbis med Chillie. När hennes föräldrar kommer hem (vilken sekund som helst) ska vi bege oss mot Järna. Martinas kusin med världens finaste namn (Sofia) fyller år! Oops nu kom dom, ciao så länge.

LINKS.

Nu ere paus i solsidan så får skriva snabbt. Ångrar verkligen inte mitt beslut att åka till Martina igår. Vi hade det riktigt mysigt! Imorse fick vi typ för första gången sova ut utan larm (i vanliga fall är det tisdagsmorgon när vi vaknar). Fast vi vakna rätt tidigt ändå. Åt god frukost och gick en lite prommis med Chillie (asnajs väder idag eller vad???). Sen åkte vi till Södertälje med Lotta för att kolla matta. Det vart lyckat! Vi hann kolla ganska mycket annat också. När vi kom hem gjorde vi våfflor. Det spåra lite och vi slutade med flera olika varianter. Det börja med vanliga. Sen blåbär på smeten. Sen blåbär med vanilj mosat i smeten. Sen choklad och banan mosat i. Sist choklad, banan och vanilj mosat i. Den sistnämnda blev gryyyyym! Haha, och vart lite jobbigt för vi var ju tvugna att smaka alla.... men gott vare! Jag drog hem vid halv fem. Vände direkt i dörren hemma och gick till gymmet. Cykla och gick sen på core. Skönt! När solsidan är slut så ska jag kolla på the blind side. heeeeeeeeeeeeerrå!

ÄNDRADE PLANER.

Jag fixa två filmer. Det får bli att se imorn. Martina lyckades locka mig att komma till rönninge. Tortilla chipsen hänger däremot me!

SATURDAY LIGHTS.

Filmen igår var bra. Mysigt med bio med bröödarna. Gott med Taco Bar innan också. Mumma! Idag blev det jobb från tio till halv sex. Pengar är pengar. Men jag har ett riktigt skönt jobb så klagar verkligen inte. Kom hem till en fet middag med beasås och hela faderuttan. Ja, ni vet! Är ganska trött så lutar åt en "film och tortilla chips kväll". Inte helt fel.

(Ps. Martina Lindroos är tsakig, bsuig, ealk och verkligen inte en kmopis.)

VÄRLDENS GODASTE.

Efter lång väntan är finally morfars (min) bil aka. svampbob hel efter att ha varit lite mosad....he..he... Ska hämta den på måndag! Det bästa av allt - DET GICK PÅ FÖRSÄKRINGEN!!! Snacka om att jag inte kastar pengar i sjön då. Tur i oturen passar bra att säga. Ville bara dela min glädje med någon annan än Martina (så hon kunde sprida budskapet till patrik). Som besväret ska svampis få diiiiiiamaaant tvätt hos Anna på Statoil.

Men ett tips till alla: kör aldrig bil för att köpa sushi typ fem minuter innan nått viktigt (UF mässan). Dvs. kör inte bil (över) stressad people, haha. Nästa gång blir det thaimat fast jag riskerar nötallergi.



LOVE AND OTHER DRUGS.

Fredag. Skulle vilja säga äntligen men känns mer som att jag ska säga: igen? Slutade vid tolv idag men kom hem vid fyra. Företagsrapport stress. Sista ändringarna och färdigställande, sen till posten. Klart. Nu är de snart hos juryn med en hel del klotter, småfel och snea spiraler. Men vem fan bryr sig? We made it again. Nu sitter jag här med rostade mackor, te och kollar på mitt typiska "efter-skolan-maraton". Simpson, Simpson, Family Guy. Ikväll skulle vi dragit ut men efter vi konstaterat att ingen var speciellt taggad skiter vi i det. Dessutom är det årets fattigaste månad och löning på tisdag vilket betyder att det kanske inte är jättemycket folk (intalar vi oss i allafall). Vi satsar på onsdag istället. Ikväll blir det bio på heron. Love and other drugs. Ska hämta Vickis och Natta vid sju så ska vi äta där också. Sen kommer Karin och Helena och joinar filmen. Great! ÄNTLIGEN FREDAG, hehe...


20 JANUARI.

Igår efter jobbet tog jag mig till tuben mot rådmansgatan och treat! Där mötte jag Tove, Helena, Anna, den nyblivna artonåringen Paulina och alla hennes vänner för en öl. Det blev ett par timmar innan jag och Helena somna i hennes säng. Denna torsdag till ära hade vi sovmorgon så det var gym på schemat innan. Ikväll ska kila ner till 66 för sushi och sen slappa maximalt! MAXIMALT! (Plus bokföra lite. Låter nästan vuxen) ciao..

HOW WONDERFUL LIFE IS.

Ny vecka. Nya tag. Började morgonen med att hälla juice i min flingskål. Möjsigt. Bra tag. Idag har resursdag vilket innebär UF i massa timmar. Sen blire träning. Sen jobb till nio. Och sist men inte minst blir det hem till Marty förhoppningsvis. Måndagskväll. Sånna här dagar älskar jag mitt körkort.


NY OVE SUNDBERG INSPIRATION PÅVÄG.

 


YEAH x3.

Kvällen var bra! Har man bästa vännerna blir det liksom alltid så. Låten får tala för resten.


älskaaaar den!

LÖRDAG.

Fredag: skola, träna, hem, egen trip med bilen till mediamarkt och köpte en how i met your mother box, hem kolla på den och sova

Lördag: Bodypump 9.30, snart bowling med GE mot EcoEko, stan med helena och tove, hem fixa sig, födelsedagsmiddag hos anna, uuuuuuut!

hare bra.

SJUKT VACKER.

 


NÖDVÄNDIGT MED EN MAILADRESS.



Jaha, lagom deprimerande att det enda mailet som inte är från en nattklubb är från mig själv. Haha.

FAN.

Jag är förkyld. Jag börjar få ont i halsen. Jag är alltså typ sjuk. Jag lider i hela kroppen från gympalektionen igår. Jag får inte ordning på nått av den här jävla ekonomin. Jag är trött. Jag är hungrig. Jag är arg.

Man kan alltid se ett ljus i tunneln. Grattis till bästa GE som lyckades vinna ett stipendie idag på 500 kronor. Fina rosor fick vi också.


DRÖMLIVET.

Nu lägger jag ner. Får ingen som helst ordning på siffrorna. Allt blir fel och stämmer inte och yadayada. Ingen idé att jag fortsätter nu. Uf hela dagen imorgon = jag får lösa det då. Helt enkelt. Nu ska jag kolla vidare på 90210, säsong 3. Ska drömma mig bort till andra sidan jorden och världens bästa plats. Så får det bli. Det ska jag göra till jag slocknar. Känner på mig att det inte kommer dröja så länge. Sov gott!


I WAS YOUNG.

Hej alla glada. Igår börja skolan. Inget som missat det hoppas jag. Brukar kännas segt, tråkigt och sämst. Nu känns det spännande, roligt och bra. Sista terminen i skolan.. inte så mycket att klaga på. Nu är det nedräkning till studenten. Hände allafall inte mycke alls - är ju sista veckan på hösttermin schemat. Vi snacka bara betyg. Lyckades få mvg i drama, men kände mig rätt värd det efter att ha skämt ut mig ganska stort som Ove. Efter skolan åkte jag me marty hem till henne. Måndagskväll. Vi tog en trip till södertälje. Och så tränade vi på rönninge gymmix med Saga och Josefine. Har saknat måndagskvällar. Och tisdagsmornar med keso/avokado mackor samt en trött martina. I skolan idag hade vi sista gympalektionen med Danne tråkigt nog! Han körde hårt med oss. Jag och Natta blev astaggade efter. Nu sitter jag och jobbar ifatt mitt GE jobb lite. Spanar in våra fina böcker samtidigt. Nej men delårsrapport-stress på gång. Vi hörs om jag överlever.

BACK ON TRACK.

Gårkvällen va grym! Jag och Vickan körde bra förning på wooken. Bra start. Kom till Laroy. Dom leker status klubb och säger att det är 20. Vi lyckas komma in ändå. Flyt. Där inne ekar det av tomma lokaler. Bra taktik det där med att dissa de hundra artonåringarna som stog utanför... Nå, tur vi har varandra och att vi har så kul ihop. Och mot slutet fylldes det mer. Vid två tiden hade jag och jullan ännu mer flyt och rulla in på spy bar. Gryymt! Gillare. Efter några drinkar för mycket stappla vi mot donken och sen mot nattbussen. Riktigt bra kväll :) idag har jag... varit så sliten man kan. Legat i sängen. Lyckades ta mig ut på en liten promenad i frisk luft haha. Mitt rum är en dagen-efter håla. Ciao så länge!


FREEDOM.

Tjoo! Sitter hemma hos Tove. Ikväll blir det inte hemmakväll. Ovanligt... Nej men vi ska satsa på en klassiker: Wooken + Laroy! Säkert kort (hoppas vi). Det bli vi två, Vickis, Karin, Jullan och Anna ser det ut som. Gött! Vi var klara för typ två timmar sen för att vi egentligen skulle hinna till Martina och hämta toves pass men gullungen kom hit med det istället. Så nu har vi bara käkat och chillat. Om ca en timme drar vi så nu dunkar (toves uttryck) vi musik och dricker baileys från thailand flyget. Är sjukt taggad så får se hur det här slutar. Ha en grym STOR-LÖRDAG!

HOME.

Jag är hemma. I kylan men hos mina vänner. Hade det grymt skönt. Och ja, jag njöt! Tre veckor i paradiset. Ao Nang - Koh Lippe - Koh Ngai - Koh lanta - Krabi. Sol, bad, värme, vackra stränder, underbar mat (som jag nu är sjukt trött på), Tuck-tucks, shopping, Longtailbåtturer, öar, snorkling, djungelpromenader, smarriga drinkar på mysiga barer, elefantridning. Jag kan nog hålla på ett tag. Håller på att ladda över bilderna på kameran nu och en bild säger mer än tusen ord, right? Kan visa bilder med andra ord.

Landa allafall vid 17 tiden i onsdags. 21.05 satt jag på tåget in till stan med tjejerna. Hade varit vaken i mer än ett dygn men jag va taggad. Alltid. Treat - Laroy - Collage blev det. Fick tre timmars sömn typ... Men men. Torsdag kom Helena hit och kollade film med mig. Direkt när hon gick somna jag. När jag vakna åkte jag till Karin och mös med henne, vickan och helena. Igår va vi företaget hos Jullan. Kolla på våra fina böcker. Efter det hjälpte jag mamma att välja nya glasögon och på kvällen åkte jag till Karin igen. Idag hade jag tänkt åka till stan. Men vill inte i dagsljus för ser ut som att jag har brännskador i hela ansiktet. Aka. flagnat. Ikväll går det bra, då ere mörkare och man kan nog täcka lite. Well well är glad att jag inte fjällat någonannanstans på kroppen. PUSS  

RSS 2.0