JAG VILL INTE VARA HÄR. JAG VILL VARA DÄR.


Den här platsen. Världens vackraste plats. Världens bästa plats. Om den försvinner. Eller ens förstörs lite. Då dör jag. Var ska jag då åka? Vart ska jag då längta? Här mår jag bra. Här kan jag andas. Här finner jag lyckan i livet. No doubts.


GENOM LIVET. TILLS DET INTE GÅR LÄNGRE.


TIME TO MAKE ONE LAST APPEAL

ny vecka. känns skönt med vardag. började med ekonomilektion. fick tillbaka par-proven. mvg+. alltså förstå +. grymma vi är. efter lite teater och prat med uf treorna. lärorikt faktiskt. sen vare lunch. va inte hungrig. på gympan var det brännboll och fick veta att jag kommer få mvg i betyg. fan vad jag glider. nej men en klapp på axeln känner jag mig värd. upp till skolan igen. kolla på poängjakten. haha, man blir ju riktigt sugen på att själv tävla och inte stå på sidan som bebisar. avslutade dagen med att göra klart min hemsida på multimedian.

nu bara äter jag. den goda grejen efter den andra. GOTT!





ALORS ON DANSE

söndagskväll. brukar innebära typ ångest. för skolan. för lördagskvällen. för allt. men jag mår fan bra idag. high on life. förutom träningsvärken. i benen och magen. hur fan får man i magen av att dansa?

well well. mötte tove vid tretiden idag. åkte till stan o mötte helena. gick till hemköp. köpte pastasallad. sen gick vi till bussen och åkte ut till djurgården. hur mysigt som helst. vi käka maten. snacka. invigde toves nya kamera. kollade på en matrix snubbe. han gick fram och tillbaka på samma ställe i mer än en timme. och så stretcha han. het som fan. vad hände mer? helena och tove sov. jag vakna ju så sent så va klarvaken. lyssna lite musik istället. aa de va väl de.

nu ska jag göra te. typ kolla på familjen harper eller nått. och måla naglarna måste jag. NJUTER.
lovade bilder. pallar inte ladda upp. här är en och kolla resten på facebook istället.


RELEASE THE DOGS

svettig uppdatering. i fredags kväll åkte vi hem till olle. satt och rökte pipa, snacka och bara tog de lugnt me honom, toni och luna. va riktigt mysigt. lördag gjorde jag fan ingenting på dagen. typ städa lite. sen rullade jag hem till tove för släktfirande. käka gott. drack gott. måla naglar på kusiner. kolla toves goodiebag. vid halv nio mötte vi resten av brudarna och åkte hem till sebrin för artonårsfest. helt galet. dans dans dans. jobbigaste träningspasset i mitt liv. oj vad alla va grymma. man kände sig lite halvkass sådär. men kul som fan vare. har ont i benen idag. lite ont i ryggen också. varför lina? HAHAH klockan halv fyra dog jag i min säng. den har nog aldrig vart så skön.
idag missade jag det fina vädret och vaknade klockan ett av att tove ringde. pissed. snart drar vi in till djurgårn. tove jag och helena. jag och dom. vi kan kalla det en florida reunion.

(i helgen har jag lekt fotograf så har massa bilder att lägga upp sen!!) 

I KNOW I CAN COUNT ON YOU


MEN JAG HAR SAMMA TRASOR PÅ OCH RÖKER SAMMA MARLBORO

okej filmen. SATC. jag gillade den! det går inte att må dåligt när man kollar på de där fyra. sjukt lyxigt vare. typ som min framtid ska bli. och mycket mer skämt än ettan. roligt. som mitt liv nu. mådde bra när den va slut. så det ska vara med filmer. och mina rysningar när den satte igång är fan obeskrivliga. blev typ helt varm av glädje. haha.

vi kom inte hem förens närmare ett. började klockan åtta imorse. trodde ärligt att jag skulle . gjorde allt i slow motion så jag missade tåget. hade multimedia två timmar. stress stress stress. får avsluta helt på måndag. sen hade vi matte. HELG. nu ligger jag och kollar på ellen och ska nog sussa.
  


SLAMMIN BENTLEY DOORS, HOPPIN OUT OF PORSCHES

försov mig imorse som vanligt. tove tvinga mig att skynda till tåget och jag hann. hon belönade mig med en yoghurt så klagade inte. vi gick till rådsparken. ingen lärare. jävligt schysst. flummigaste kursen jag gått. gick och käka pannkakor. sen hade vi företagsekonomi och där körde vi lite teater. haha garva som fan. vissa människor är ju så jävla sköna. sen blev det pannkakor igen. sist samhällskunskap då vi såg en film. sen dess har jag bara varit hemma och druckit kaffe typ. laddat ner massa bra musik och lyssnat. försökt lära mig 99 problems. vi har ju liksom tummat på det. haha kommer gå åt helvete. men vill man impa på kungen så måste man ju anstränga sig. aldrig ge upp tjejer! P&L tjejer.

nu ska jag bara fixa mig och sen åka till stan med helena, vickis och karin. vi ska äta lyxig(?) middag. och sen efter se sex and the city 2! helt galet. som jag längtat till den här dagen. räknat ner dagarna typ. och så bah SMACK! 

CARRIE ON!


kolla jag borstar håret vickan!! haha xD




FOR ANOTHER TIME, HIDE EVERY RASH

kände att jag verkligen behövde sova nyss. för att de va sent. trodde jag. men klockan va inte så mycket. somnar ju ändå aldrig när jag borde. håller mig vaken me maros. garvar högt. och missen såklart. bästabästa missen. haha. orkar inte sova, vad är de liksom? har fått hosta nu också. gör ont men bryr mig inte. det är fan skönt att inte bry sig ibland. känns liksom moget på nått sätt. eller kanske jävligt omoget. beror på hur gammal man är. nej föresten det är alltid omoget. blir värre med åldern dock. bryr man sig inte är man nog rädd för nått. aa det tror jag. jag är väl rädd då. bryr mig typ aldrig. inte om de i alla fall. men det gör ju tydligen ingen. gammalt kapitel som jag läst oräkneliga gånger. va fan sämsta ever. 
goooood natt! 

JAG BLEV FULL OCH GICK RUNT MED STILETT FÖR DIN SKULL

tjolahopp. hur underbart är inte vädret? måste ut ut ut innan solen går ner. när jag hoppa in i duschen förut kom tove och överraska mig. alltid trevligt. meningen var väl egentligen att vi kanske skulle göra yoga. gjorde typ lite. annars roade vi oss precis som man ska. vi blir typ alltid tolv år när vi är bara vi två. varför? haha. älskar att vara barn så det gör inget. körde webcam med maros. lyssna på grym musik. åt glass och mackor. och snacka blaj såklart. juste, tove berätta att sex and the city 2 var en riktig besvikelse. SAY WHAAAT?! tar det men en nypa salt. tror den kommer vara jätte bra iaf. det måste den fan.

nu kom morfar och julie, dags för käk!


typ idag när vi lekte..


FRÅN OCH MED DU

idag vare friluftsdag. åkte till haninge till klockan tio. orientering på rudan. jag och helena va riktigt bra - en timme och 35 min. sen gick vi till mammas jobb och käka lunch. ceasarsallad och sen fika vi. lärde oss alla små gångar i kommunhuset. efter de tillbaka till stationen. höll på att ta tåget till nynäs. sophie, jenny och olivia stoppa oss som tur. haha. kom hem rätt till stuvsta. gick till ballen och nu är jag hemma bara. ska nog duscha eller nåt annat fräscht. tjoooo


25 MAJ

jag får ju inte glömma att gratta sööööt sophie som fyller ARTON BAST innan klockan tickar över till onsdag!! CONGRAAAAAAAAAATS BABY! love yah

 


YOU'RE MESSING WITH THE WRONG GIRL

vafan är det med vädret idag då? trist. slutade skolan runt två med engelska. såg klart gökboet och fick tillbaka nationella. stolt. fick mvg- på writing :) drog i alla fall in till stan då. eller juste städa våra skåp först. sen åkte jag. med helena. vi mötte linn på bussen av en slump. kolla i ringen med henne. no success. va dödshungrig. köpte en macka. gick och träna. dödshundgrig igen. köpte godis. tog 55 an till tåget åch åkte mot förorten. nu kollar jag på the hills. ska snart åka till peters syster i tullinge. käka middag. hans andra syster från phoenix är och hälsar på. kul. ska köra dit. hoppas på att hinna hem till despan. hejdåååå.


LYCKA

heeej. landat hemma i sängen nu. fikade med brudarna. karin, julia, lina o helena. det gillar vi. dom gillar jag. va mysigt att bara göra nått. slippa dega ihop hemma. har ändå inget mer plugg nu. tror jag inte i alla fall. hoppas inte.

skola elva till två imorn. känns skönt. fast ändå onödigt liksom. men ska pallra mig dit. 
ska nog sova snart. tvn är på. two and a half men. aja, god natt! (skön stämning över det här inlägget).




I DON'T WANNA TURN BACK TIME

 I just wanna live through it again..


BUT YOU DON'T KNOW, THE WAY THAT YOU LOOK, WHEN YOUR STEPS MAKE THAT MUCH NOISE

måndag igen. skönaste dagen i skolan nånsin typ, haha. började med prov, jag och helena rockade. eller? vi får väl se. höhö. nej men det gick faktiskt helt ok! efter det hade vi lunch och sen utvärdering på gympan. som vi fyllde i innan i biblioteket. sen sluta vi. drog och träna med prymno. duktigt. sen åkte vi hem och jag satte mig och kolla på tv ett tag. sen stekte jag på terassen lite fast det va kallt. läste i körkortsboken för första gången(!!!). också duktigt. nu sitter jag och har lite ångest för att mitt rum är stökigt. typ papperskorgsvarning. måste bah städa. fan vad duktig jag är. talk 2 u laterooo.


NIGHT

god kväll. (lät inte alls muppigt?). åkte som sagt in till stan. gick till muffin bakery och fika. plugga inte. åkte hem till mig och plugga lite... sen köpte vi pizza och cola. lyssna på musik och va bara helt tomma. plugga lite till. nu ligger vi i sängen och kollar two and a halv men, helena sover typ redan. ska kolla vidare ett tag och sen somna till min ipodis. PÖSS

THE SMELL OF YOU IN EVERY SINGLE DREAM I DREAM

drar snabbt igenom helgen. i fredags drog vi till skinnis. massa folk, va hur mysigt som helst. drog runt ett kanske. vet inte. sov och vakna nånstans. åkte till eriksdal och kollade på mina gamla simvänner. chitchatta med tränarna. åkte sällskap hem med hanna. stekte på terassen lite sen vare jobb. efter det gick jag direkt till sophie och fick godis mat. satt i partytältet i massamassa timmar och bara njöt! vid tolv gick vi till stuvsta. stog och hade ångest ett tag sen tog jag och min julia tåget till tumba för att träffa våra homies. fail, vi skulle till tullinge. åkte dit, kolla läget ett tag och sen åkte vi hem. däcka i min säng framför two and a half men.

idag har jag bara jobbat. om en timme ska jag in till stan så ska jag och helena sätta oss på ett fik och plugga till provet imorgon. får bli plugg hela natten sen, herrå


hahah asså..


SAKNAR DIG FAST DU STÅR HÄR MITT FRAMFÖR MIG

FREDAG. älskar fredagar fast ändå inte, alltid så jävla mycke man ska hinna me. jag och helena fick skjuts av mamma till skolan tio över sju imorse. vi käka frukost och sen hade vi multimedia. fast att det är resursdag.. slutade i allla fall strax efter tio. drog och träna. drog hem, kände mig riktigt fräsch. eller inte. duschade och sen kom helena hit. vi stekte på min terass tills det blev moln. gick vi till loffes. helena ville ha mjukglass. sen gick vi hem till oss själva. nu sitter jag här bänkad framför datorn och måste skriva klart en samhälls uppsats. deadline 23.59. alltid i sista sekund. måste bli klar innan kvällen tack. eller klar? vafan snackar jag om. kanske ska börja först.

dags att säga hej då, dags att säga hej då.


NOTHING IN PARTICULAR

vafan det är redan fredag imorgon?! det går fan för fort.. börja iaf halv tio idag. skulle haft yoga med tove och fanny men så blev det inte. chilla i solen istället. Fek, sen lunch och sen håltimme. what's up med vårt schema nu för tiden? det har spårat. sista lektionen svenska. redovisning Zolà med helena, hon gjorde ett bra jobb! Efter det blev det stan. middag på dragon sushi. beställde en 11 bitars men fick bara 10, eller? kirra en till tonfisk. men så försvann en lax istället. och den låg på en "så kallad" väns tallrik. skumt?

Vi tagga vidare, in på coop och upp till skinnaviksbergen. tog de lugnt. lyssna musik och prata. inte om allt mellan himmel och jord dock. varför säger alla så? är ju helt omöjligt. tove och martina köpte kladdis och sprutgrädde. blev så att vi lekte med grädden, naturligt beteende i det där sällskapet liksom. imorgon packar jag me träningskläder och bikini i väskan och kickar igång helgen med frukost i skolan.
NATTI 


YOU THINK YOU'RE COOLER THAN ME

sista gången på kronoberg innan lovet. eller? håller tummarna. gick bra idag. avslut och grejer - det va en lyckad strid. nästa gång ska det bli ännu bättre, såklart! hoppades på sällskap av tim på tåget. men han städa. det blir baileys och kaffe nästa gång istället sa han. och likör. haha, jag är en liten men tålig brud. minst en liter. fick i alla fall åka själv för min ipod avböjde också på att vara med mig. jag som hade nya låtar och grejer. hade tur och träffa karin och lina. mina cheerbrudar. sötisar. och det va drama när vi hoppa av. Did I hurt you? Neeej.. haha.

har precis ätit nu och väntar på dr Drew. behöver honom känner jag. och svenskan vare ju också. en kaffe tack. fast utan baileys ikväll, GOD NATT 

STRESS STRESS STRESS

hej hopp. börja nio i morse med matte. tog tio över tio tåget. började med svenska istället. Emile Zolà, eget arbete. lunch. engelska, gökboet igen. älskar martini. samhälle, eget arbete. pallade inte så körde en julia och drog hem. skola sju timmar idag? shame on me. balkongen, kaffe och plugga som ett svin. man brukar säga tiden läker alla sår men det är omöjligt. tiden räcker inte alls till så den kan nog inte läka. eller så måste man planera. visste inte de. ska suga på den karamellen ett tag. 

NU!
jobb och sen svenska, måste vara så damn lökigt ute?


L-O-V-E'S JUST ANOTHER WORD I'LL NEVER LEARN TO PROUNOUNCE

maros gillar att jag har punkter ofta. det gör inte arizonabruden. vem fan bryr sig om vad arizonabruden tycker? pfft.. skönare att skriva så. har inte gjort mycke sen sist. hälsopedagogik o ätit typ. nu är det despan. eller ja, reklam ftm. sen cougar town. efter svenska (dricker kaffe nu för att palla) sen sängen. imorgon är en lång dag. skola i sju timmar. sen jobb i fyra. sen dö. det här är typ jobbigaste veckan i mitt liv. hejdå.



LET IT ROCK BROTHER

hej, 18 maj idag redan. tack gode för att jag slapp nationella i matte B imorse. började i alla fall klockan elva. (vanlig)matte. hade inga böcker med mig så gagga med min bff eller kanske arizona-bruden(?) tills de va lunch. käka pasta me kyckling i underbara matsalen. engelska - kolla gökboet som jag kan utantill. mentorstid i en kvart och drog sen hem. bussen stannade inte på min station. bög, fast bor jävligt nära nästa station men ändå.. kunde suttit ner längre! kom hem. döda en spindel. rota fram glass i frysen och koka kaffe och sitter nu på balkongen och steker i skuggan, haha! ska nog försöka plugga lite snart, CIAO

  

IT'S FUCKED UP TO LIVE YOUR LIFE

hallåååå, det är fan sommar på riktigt! anyway, drar snabbt igenom dagen. sophie, mickis, olivia och linus räddade mig i min ensamhet i skolan, gick ner till centrum och hängde med dem. sen börja dem, då hade lina, tove, anna och martina slutat så slapp ännu mer qualitytime med mig själv och vi satte oss i solen med glass och chips. matte kom också. sket inte i sladd-lektionen. efter ett tag åkte jag hem. va skittråkigt så martina kom och hämtade mig. åkte till tove. chilla, dem plugga matte jag satt med min älskade dator som vanligt. sen gjorde vi smarrig middag. lina kom. skyndade oss som as ner till statoil innan anna skulle sluta kl 20. kom fram typ 20.03. peters fel. gled runt lite istället. åkte hem till tove igen. gjorde te och kolla hollywood fruar. lina drog till bussen. kolla lite mer tv, somna (hahah). skjutsa martina till tåget och åkte hem. gjorde ännu mer te, börjar få ont i halsen... dags att sussa snart ska bara kolla lite tv först. PUSS!


IN SCHOOOOOL

har phätt tråkigt. sitter i skolan. själv. har gått till donken och köpt en välbehövd kaffe. nu väntar jag på att b-b-brudarna i Bklassen ska sluta sin lektion så vi kan hänga till nästa lektion. den är klockan tre. fan. hatar måndagar. over and out.  

HAHAH

såhär kul kan man ha en söndagskväll!!

THE SITUATION

tjubbalubba! skulle åkt in och fikat med julia och helena vid sju men jullan banga så jag och helena tog en två timmars prommis runt jätteunderbara stuvsta<3! (vi gick inte samma väg flera gånger, det tar två timmar att gå runt stuvsta EN gång, så jävla stort! $) peter föreslog övningskörning ikväll men jag neka. palla fan inte. kollade på jersey shore istället och nu käkar jag glass med varma bär, mums. imorrn ere skola igen, noooooo! vart så damn nice me långhelg.. 

okej, har skrivit det här inlägget i typ en timma :OOOOOOOOO (blir störd av en viss tjej hela tiden, vem fan hinner skriva 22 nya "händelser" på chatten!) 

HEJ SÅ LÄNGE!!    

YOU BETTER WORK

först och viktigast! idag sprang det in ett fyllo i mig :( lite jobbigt läge sådär...

vakna i alla fall trött som ett as imorse, ville helt ärligt skjuta mig i huvudet för p.a.l.l.a.d.e. i.n.t.e. jobba! men tog mig i kragen och gick dit. efter jobbet blev de träning och nu kom jag hem. har bara ätit en sandwich glass idag så nu ska jag äta nått mer. mammas bullar skulle inte sitta fel, heehhe och kaffe!

fan va ointressant, hej dååååå




KLÄMDAG

hejhejhej dåligt med uppdaterande skiten, aja! i onsdagsmorse överraskade vi födelsedagsbarnet åtta på morgonen genom att banka på fönster och dörren, hon trodde någon kom för att mörda henne så hon börja grina haha lyckat! hon blev iaf glad över presenten :) efter skolan jobbade jag. blev hämtad av mamma och peter efter och KÖRDE hela vägen upp till landet!! i går hade morfar nämligen 75 års fest där, trevlans. blev överlycklig när några av gästerna va från huddinge så jag kunde snålåka hem med dom klockan fyra :D igårkväll drog vi hem till andré ett tag och föra lite och efter de drog vi till carro på fest, va ruuligt! 

klockan sex ikväll ska jag käka middag på deli med helena och palle, sen efter de drar vi till tove för firande av henne, blir möööjs! skönt som fan att det bara är fredag!   


12 MAJ

GRATTIS NIEVO! Älskar dig. Äntligen har du blivit stor flicka. Fast vi vet ju båda att du aldrig kommer växa upp helt så ska inte oroa mig för mycke. Och vet du en sak? Vi har känt varann i tolv år snart! Helt jävla sinne ju. Tänk allt vi gått igenom, och det är fan allt. Men klagar inte, för vill känna dig så länge det går, ända tills jag ligger i min grav. Så, tack gode att du bara fyller arton, då vet vi att det är lång tid kvar. Är så lycklig att jag fått lära känna dig. Att du finns i mitt liv och att du är min bästa. ÄLSKAR DIG MASSORMASSOMASSOR!!    


BAAT EN KAKKA

påbyggd med nya muskler, vigare kropp, nydushad, proppmätt och trött som ett as ligger jag i min säng och kollar på christine! har samtidigt min dagliga chatt omgång med fru lindroos, haha! skön brud detdära! hur som helst, känner mig seriöst så jävla vig, skulle nog ta lina for the moment.. då tänke ni, men tjena, men jag tror fan de!

om lite mer än en timma fyller min tooooovi år, ojojoj, vi småttingar kommer bli total mobbade! nej men det är väl kul för henne......................är inte det minsta avis......................

herrå!


YEPP

tjabba! hade bara en lektion idag som sagt. efter den käka jag lunch i skolan och tagga hem. nu ligger jag och kolla på tyra bank show och dör i min säng lite! äter chokladglass (mmmmm) och dricker mitt tredje glas kaffe.. borde väl plugga egentligen men jaaaa palla inte! man pluggar bara när man verkligen måste :) om typ två timmar ska jag åka och gymma och efter det blire ashtanga yoga i en timme och en kvart. ska gå helt själv för helena och tove banga! ska nypa hörnplatsen, taaack! HAHAH


HÖRDE JAG SKÅL ELLER?

HAHAH asså håkans bar, seriöst..(<3) vill fan dra dit och bajs att det va säsongsavslutning.. älskar maria också såklart!!

idag hände inte mycke, hade orientering bara! vi va skit duktiga he he he. efter skolan drog jag in till eriksdal (har ni hört vad som hänt där föresten????!! SERIÖST KOLLA!) och träna med helena, sen drog jag hem och har inte gjort ett piss sen dess, bara käkat konstant , och dvs typ fem timmar, inte okej! det går inte att fylla mig, blir fan rädd när jag precis efter middagen blir assugen på den där nya chicken onion burger på donken som går på reklam!

får så ut med suget för nu måste jag fixa med min lön eftersom den ska in ikväll! imorgon har jag bara en lektion, kanske inte är värt att gå, aja får se hur man känner imorn, haaare!

skön bild från i torsdags


DONE FOR TODAY

It's hard to know, when my heart says yes and my head says no.

god natt


SUNDAY AGAIN

tjoo! först: FAN vad veckorna går fort!! helt sjukt ju... wellwell idag har jag bara jobbat och nu pluggar jag lite.. snart börjar despan reprisen som jag missade i tisdags så ska kolla på den!

igårkväll drog jag hem till jullpa och umgicks med lite folk, drog inte hem alls sent dock! har inte mycke mer att komma med, ska bli så jävla skönt att bara gå i skolan tre dagar den här veckan!! :))) nu ska jag göra lite kaffe, hej så länge!


BFF

mornin, vakna för typ en timma sen, jaha där va den dan typ! igår va det riktigt roligt och fyfan va vi dansa, helt sjukt! haha brände minst 7000 calorier.. förhopningsvis. klockan fyra idag ska jag jobba i alla fall, taggad hehe

ikväll vet jag inte vad som händer men det är fan lång tid till nästa helg så SKA INTE dega ihop hemma.. hehe


BYE

hola! nu drar jag till tåget för att möta upp mina snyggingar och drar till alexandra i min klass artonårsfest i tumba! ska bli riktigt roligt :))) Ha en bra start på helgen (=spåra)


(allt jag har på mig är snott på fest! herrå)

YOU ALWAYS WANT WHAT YOU CAN'T HAVE

tjabba! fredag och jag är trött som ett as men taggar nog till senare! idag hade vi bara engelska nationella i skola, sen fick man tagga hem, skönt!! kolla precis klart på mitt seriöst favvo program, ABDC (!!!!) så jävla bra men fan va sorgligt det är när dom visar "eran tid" -filmen för crewet som åkt ut :'( tänkte uppdatera min ipod lite nu hejda...


FREDAG IMORGON

hejhejhej! sitter hemma hos linisen med sabbe, tove, helena och.. ja lina såklart:) åkte och träna efter skolan och sen svulla vi pizza och nu sitter vi här, som sagt ja.. (kommer ingenstans?) ialla fall, snart rullar väl martina och anna in också! vi ska gå en myspromenad här på söder dååååå... fan kan inte koncentrera mig, alla snackar så mycke som blir helt vimsig i skallen, hare braaa!


MÅSTE SOVA

åå vilken stressdag det här har varit... drog tidigt till skolan för att äta frukost med helena och plugga matte in i det sista! och sen vare ju det där provet som gick som de gick, håller tummarna och tårna typ. resten av dagen hade vi bara massa jobbiga lektioner och vi sluta vid fyra, då vare bara att pallra sig till jobbet. tur det är kul för va trött som ett as, va tvungen att löpa vägen hem också för att inte missa tåget. hann me men ramla i trappan vid centralen som ett jävla fån, några killar garva åt mig och jag har en skitstor bula på benet :((( nu ska jag kolla klart på dr drew och sen blire sängen, har huvudvärk också. blää nej taggar om inför imorn.

VA TVUNGEN ATT BAXA AV MAROS


hahahahahahah "om jag ställer mig här kommer det se ut som att jag är i vattnet".. ja men det gjorde det ju!
typ.en.jävligt.grym.dag.


FORGIVE, SOUNDS GOOD. FORGET, I'M NOT SURE I COULD.

tjabba! efter simningen idag tagga jag och helena till flempan för att käka wraps på sandys och plugga matte på aromis! där satt vi typ till tre och sen skulle vi dra hemåt men av en slump träffa vi totte, lina och sabbe på waynes vid stationen så det blev mellanlandning där ett tag! nu är jag i alla fall hemma och ska plugga lite granna... om ett tag! men innan blir det kaffe paus hehe!

HEJ SÅ LÄNGE

BE CAREFUL WHAT YOU WISH FOR

känns jättebra inför matteprovet nu! :))))))) in my ass, har bara insett hur lite jag faktiskt kan och hur svårt skiten är! blir råplugg imorrn as well...

imorgon har vi ialla fall resursdag och smek08a ska ha simning i huddingehallen klockan 10.30. men blir ingen sovmorgon för de, hehe jag och helena ska åka in till eriksdal redan vid klockan sju för att träna, duktigt va??? (eller helt sinnes) sen efter det ska vi sätta oss någonstans i stan och äta mysig frukost och ladda inför badet :) blir nog bra, men måste sova nu isf, NATTINATTI



MÅNDEJ

kom hem från skolan för typ askort tid sen, hur illa är inte de?!! fyfan för sega dagar alltså,och det värsta av allt - hade bara två lektioner och började liksom halv tio! aja life's a bitch! snart kommer i alla fall min mattesnille till morfar och hjälper mig plugga lite :) eller mena :( ska käka nått nu, hörs senare PUSS


ATTENTION

har precis käkat en fett godis middag och skulle bara snabbt in här för att varna alla bilister som är ute på vägarna kring huddinge ikväll för nu ska jag ut och göra dom osäkra hehehheh WATCH OUT!! (ps. jag kör en blänkande bentley SUV bara så man vet liksom, kommer det en sån ere bara att veja)
over and out


SÖNDAG

hej gott folk! idag är det söndag, den sk. ångest dagen! har dock redan hunnit jobba och träna idag så är jävligt stolt över de hehe. nu väntar bara pluggandet, weeeee!

igår kväll gjorde jag ingenting förutom att käka glass! däckade i min säng typ klockan elva så vaknade redan vid nio vilket var rätt så najs! :) aaaaaja nu måste jag öppna matteboken annars kommer provet troligen att skita sig totalt, BYE!



OMG



tjabba! pallar inte skriva detaljerat men hade en grym kväll igår hos älskade marty! en riktigt lyckad valborg med alla sköna jag känner!! :))) kom hem för en timma sen och nu ska jag städa för har lovat mamma *ångrar mig inte* och sen får jag se vad kvällen kan erbjuda! HARE GÖTT!!


RSS 2.0