553.

Fick ett ryck att byta blogg. Pang boom liksom. Det blir devote så man kan ladda upp bilder från mobilen. Sämst att man inte kan det här btw. Men men kul med lite nytt också. Så - är ni me??

KOMSIIIII!


Vafan länken funkar ju inte... kom hit: soborn.devote.se

JOBB + MIDDAG + SKIVA

Jag fortsätter med påvägen-inlägg. Skönt plus att då har man något att göra i sin ensamhet. Är allafall på tåget in till jobbet. Har varit snäll och tagit Tims tid idag. När jag slutar kommer lilla Martina in och möter mig så blir det middag på Vappan. Efter möter vi förhoppningsvis upp några för att föra eller så sitter vi väl kvar och dricker deras smarriga drinkar! Sen ikväll blir det årets första skiva, Wehooo! Äntligen startar studenttiderna. Btw Helena notera att jag sitter på fem över tåget, snabb tjej eller vad?? Hehe

@ NACKA FORUM.

Efter slit, svett och en jävla panik imorse fick vi äntligen tag på the tickets! Åh nu längtar man ju galet till fjärde juni. SUMMERBURST GET READY FOR US. Just nu befinner jag mig i Nacka forum med Helena, Kinora, Martina, Lina och Tove. Vet egentligen inte varför vi åkte hit. Haha impulsivt beteende. Vi sitter och fikar nu på coffee house by George. Får se vad som händer med resten av denna sköna måndag, herrå!

GET OUT OF CONTROL.

Bästa natten haha fan vad jag har drömt! Och verkliga drömmar. Asså smågrejer som att folk har smsat mig, nån har sagt något osv. Jättejobbigt nu för jag vet inte vad som hänt på riktigt liksom. Två lektioner idag. Sen ska jag och Helena stanna i skolan och skriva lite på vår vetenskapliga rapport. Efter det blire måndagskväll. Får se vad jag och Martina HITT PÅ.

Jag börjar tio över nio idag men kommer komma sent. Hehe Summerburst biljetterna släpps ju vid nio! Smack!!! Fan vad roligt :D Hare gööööött!!


BILDBOMB THAILAND(ET).
































SYSTEM.

Oh herregud vad det var underbart att vakna imorse. Hemma. Inte bakis. Och utan några som helst planer på dagen. Minns seriöst inte när det hände sist. Idag har jag inte gjort mycket. Precis som söndagar ska vara. Blir lite plugg snart. Imorgon är det måndag igen. Kommer vara en lika onödig skolvecka som förra. OVÄRT!


26E.

Har konstaterat två saker från gårkvällen. För det första har jag ingen botten. Man kan liksom aldrig fylla mig. Jag är som allas lilla hund som man kan hälla resterna i liksom. Men det gör mig ingenting. Kommer aldrig nått dåligt ur det ändå. det kommer aldrig ut i fel ände ändå. Var fan tar det vägen? Well, jag har ju roligare, det är det som räknas. Sen också - har nog aldrig vara ute och inte förstört mina naglar. Fan men nu hade dom ju blivit fina... Äsch jävla problem, jag klipper av resterande nio. Finns inget fulare än när naglarna är olika långa.

MOBIL.

Sitter på tåget påväg mot kungsholmen och jobbet. Yeey! Mår väl som jag förtjänar idag, hehe. Men det äre värt, hade så kul igår!! Först blev det standard häng och tagg hos Tove. Vid tio åkte vi in till Wooken och fortsatte där. Sen blev det Magenta där vi körde rejäla klackar i taket. Hur kan man aldrig bli trött? Strax innan tre gick jag och Karin över till White room och maxade vidare. Sjukt roligt. En riktig lyckad kväll vill säga. Inte för att det är ovanligt för oss, vi har alltid kul! Det är därför vi aldrig tröttnar..

I'LL DO IT.

Imorgon är det helg. Lägligt som in i helvete. Tacktacktack! Idag började vi tolv. Soooft. Hann tvätta bilen innan. Internationell ekonomi och religion. Två sjukt långa lektioner så man somnar nästan. När vi sluta hade GE möte med unga hjärtan. Lite oklart men det gick väl. Efter åkte jag och Helena hit för första gången på väldigt länge. Det var liksom standard förut. Sen hon gick har jag typ bara kollat på vampire diaries. Faaaast! Nej man kanske ska sova nu, vi börjar åtta imorgon. Vi har redovisning om vår reklamkampanj...hm väl förberedda. höö?

AFTER WORK.


LÖRDAG FAST LITEN.

Skolan är fan konstig. Man typ går och kommer som man vill. Och när vi väl är där gör man typ ingenting. Haha. Aja hann allafall hem idag. Satsade på att få lite plugg gjort men det har väl gått sisådär. Blev klistad framför VD istället och har ätit som en häst. Kylskåpet är nu länsat... Ska allafall åka om nån halvtimme så hinner jag ta en promenad runt kungsholmen. VÅRVÅRVÅR! Man blir ju så jävla sugen på en fet uppdatering i garderoben. Lön på fredag!

TRUST IS EARNED. IT CAN'T MAGICLY BE HANDED OVER.

Jag orkar ingenting. Känner mig sjuk.
Lite sova. Lite plugga. Lite Vampire diaries. Lite middag.
Det är vad min eftermiddag/kväll hittills bestått av.
Nu blir det te och glass i väntan på DH.
Jag är brutalt jävla otaggad på att gå till skolan den här veckan.
71 dagar kvar till friheten får jag peppa mig med. Fan det kändes ju långt...


SLACKER.

Igår var det måndagskväll. Vi hittar alltid på något. Igår var vi på en Mary Kay sminkkurs. Sagas mamma jobbar nämligen där. Gud vad fina vi blev hehe. Sen blev det hem till mitt andra hem. Middag och "Världens bästa hotell". Kan vara världens bästa program också. Älskar det!  Imorse blev det springrunda med Chillie, min nya tradition ni vet. På vägen till skolan åkte jag förbi Hallin och hämtade mina grejer från i lördags och så skjutsade jag henne och Pandy till stuvsta station. Sen skolan. Körde runt i garaget minst tjugo minuter för att hitta plats! SÄMST. När jag äntligen var i tid till tisdagarna för första gången. Suck. Nu är jag hemma. Trött som ett as så ligger i sängen och kollar teve. Det här känns som världens absolut onödigaste vecka... det kan bli helg igen tycker jag. Puss bjuder på en egobild från i lördags.



KIDSOS.

Okej. Igår var Ingrosso på Münchenbryggeriet. Jag kan inte ens förklara känslan. Inte en vanlig utekväll direkt haha. Jag såg att Vickan skrev att det bara går att jämföra med Sensation. Har aldrig dansat och svettats så mycket. Haha alltså gud det va helt galet. BÄSTA! Vi såg allt sjukt bra också eftersom vi krigade oss upp på borden i vipen. Typiskt oss. Haha nej men sjukt roligt och heeeelt klart än av mina bästa kvällar. Det va LYCKA rakt igenom när man stod där och kollade ut över alla underbart taggade människor och på Ingrosso såklart. Vi avslutade kvällen hemma hos Lina på söder. Vi va hemma där kvart i fem. Frågan är vad vi gjorde från tre till då?

Idag blev det lunch på Vurma med tjejerna och efter promenad i solen med Lina och Karin. Nu ligger jag i sängen. Kommer somna snart. Känns som jag känt den här känslan var och varanan senaste tiden. Haha. Inte okej.

PARTY ROCK ANTHEM.

Idag mådde jag inte alls bra när jag vaknade. Usch. Nu börjar jag må lite bättre men tror jag är sjuk... Fanfanfan! Hoppas på att det är en uppskjuten bakfylla. Måste hur som helst bli frisk till imorgon. Eller vem bryr sig om jag inte är det. Kommer inte hindra mig direkt. Stackars min kropp. Och min plånbok... Well idag blir det jobb allafall. Inte så att mitt jobb är särskilt ansträngande. Men pengar vill jag ha! Sen blir det hem och CHILLA. Känns som att jag glömt hur man gör det :O Haha aja jag ska nog klara mig och det känns värt det. Imorgon är det ju INGROSSO! Satan vad taggad jag är. Nej, ha en grym fredag :D


Dimmig bild på Linis och Tovi från i onsdags!


DET SKULLE NOG KUNNA KALLAS NAMNLEKEN.

Martina har förstört min pluggkväll. Haha istället har hon gjort en lek till mig. Hon säger två namn så ska jag välja vilket av dem jag helst vill att min kille ska heta. Vi sitter själv vid varsin ände av datorerna och garvar som gamla kärringar. Det är väldigt mycket HAHAHHAHAHA som skrivs just nu på chatten. Haha men så det ska vara! Här är namnen jag fick och vinnarna + motivering:

1. Helmer vs. Uranus (Uranus är förfan en planet!! Smeknamn: Urre..åh sexigt. Nej jag väljer Helmer.)
2. Fritshof vs. Clark (inte som clark kent utan det uttalas mer klarck) (Aldrig ett namn som rimmar på kvarck eller knark eller aa Clark(klarck) låter fan som en äcklig sörja eller nått. Jag tar Fritshof - det låter ju lite adligt.)
3. Tryggve vs. Svanhild (tänk själva med lite gullig röst: "Heeeeej svanhild". Eller "svanhild kom hit nu förfan". Nee Tryggve vinner)
4. Urban vs. Asmaradj (Urban låter som ett spöke. Asmaradj känns mer liksom icke fördomsfyllt. Ganska fint och exotiskt ändå. Byebye Urban!!)
5. Torkel vs. Kent-roger (Alltså Kent-roger va det fulaste dubbelnamnet jag sett. De passar ju inte nånstans haha. Nej det blir Torkel helt klart. Kentarogge liksom eller vadå? HAHAHA)
6. Carl-alberth vs. Jan-dick (okej tjejen har nått för dubbelnamn... Carl-alberth väljer jag! vet inte varför egentligen eller ska jag vara ärlig så tänkte jag hur det skulle se ut på fb. Sofia Heilborn is in a relationship with Jan-Dick...nej det passa inte! Carl-Alberth kommer jag alltid kunna kalla Calle om jag vill.)
7. Sir-Hector vs Münterius(Alltså vafan Sir-hector. Är hon allvarlig? haha. Den här va fan jobbig ju. Eller tydligen uttalas Münterius MYnterius. Haha det blir sir-hector hur ogärna jag än vill)

Googlade fula namn. Jag fastnade för Böge och Asbjörn. Tycker jag va fint..



SOM DET SKA VARA.

Först och främst så vill jag bara säga en grej om förra inlägget. Ett. Nej jag var inte så full att jag skrivit sådär till lina imorse utan det är Martinas sjuka dator som ändrar om lite som den vill. Haha man undrar ju var typ sminkad, bh och gräva kom ifrån?? Haha tror det va länge sen jag skratta så mycket som åt det här. Två. Lina fyller inte år idag.

Allafall igår mötte upp mina tre favorittjejer vid centralen efter jobbet. Gick till Wooken och fick sittplats för första gången. Efter ett tag blev det att röra sig mot Collage och fortsätta kvällen. Där blev det "lite" bubbel och tilltugg. Man kan inte återberätta en kväll tyvärr men vi hade sjukt roligt! Det är så mycket detaljer som inte kan beskrivas haha. Tror man förstår vad jag menar. Allafall, även fast det inte va proppat med folk direkt så blev kvällen en success. Imorse vaknade vi hos Martina. Sjuka som vi är blev det hög musik och dans för att dämpa vad man egentligen kände. Vid ett tiden blev det att röra sig mot skolan. Skön religionslektion haha.

Hemma nu och har klämt i mig nudlar. Blev inte mätt så tog lite mackor också. Ikväll måste jag plugga. Fan.

KAN INTE SLUTA SKRATTA.


MITT I VECKAN FEST.

- Skola 9-16. Kulkul. Uf och så har jag säljtal också...
- Jobba! Åttonde och sista kursen för den här perioden.
- Utgång! Haha jaa okej jag var tvungen att följa me. Blir jag, Marty, Lina och Tove som det ser ut nu :)


NY TISDAGSTRADITION.


Bara så du vet Martina... hehe


15E MARS.

Halli Hallå! Här kommer jag med lite tråkigt. Igår var det måndagskväll därav död sofia på datafronten. Började eftermiddagen med en mysrunda på en äng med Saga och hundarna. Myspys i solen men kallt om våra Converseklädda fötter. Väl hemma målaade jag typ naglarna(?) vet inte vad vi gjorde haha. Men har tantfingrar nu allafall. Det som suger med långa naglar tyvärr. Man ser ut som en tant i färgade nagellack. På kvällen blev det deluxekväll med chirre, dirre och lärre. Standard. Inte för mig men standard svensk myskväll. Jag dricker aldrig läsk och är en godis&choklad-narkoman i vanliga fall :) Vi satte oss och kolla på Shutter ISland men båda somna. Haha. Imorse vid nio drog Marty till skolan och jag drog mig ut på en joggingrunda med min bästis - Chillie. Uuuunderbart i solen jag dör!! Älska vädret. Värt att leva typ haha. Stackars oss svenskar som alltid har det mörkt och kallt...

Kom hem från skolan för ett tag sen och har kollat OC. Nu är det Family Guy on! Har käkat en brak frukost/mellis. Ja man kan säga frukost för det är ju samma sak. Hitta en ny juiceliknande grej i kylen. ASGOD! Nu blir det snart kaffe och kärleksmums som Peter kommer hem med. Mums!


SWEDE HARMONY.

Gud Burlesque var ju jättebra. Fan vad jag liksom njöt hela filmen. Okej men tänkte dra igenom gårdagen lite snabbt. Vi började på Retro. Jag, Lina och Julia och vi skulle träffa Adam och Felix. Kuuul! Retro är föresten skitnajs ställe att sitta och föra på. Om man vill sitta till skillnad från Wooken. Anyway, vi drack bärs och efter ett tag kom även Marty. Vid halv tolv tiden blev det att röra sig mot Larran. Eller dags att röra sig "hem" kanske man ska säga, hehe. Träffade i princip alla man kände haha. Nej men många många igenkända ansikten vilket bara gjorde det roliiiigt. Dock va man ju liite seg från fredagen men det var bara att köra haha. Ganska mycket drama under kvällen. Typ bråk och en tjej som ramla ner för hela trapporna(!!!). Annars blev det en hel del dans på RnB-golvet igår. Och en jävla massa häng utomhus med våra nya kompisar för min och Martinas del. Haha asså älska oss två den här helgen!! Vid stängning hjälpte vi till att lyfta in räcket runt entrén haha. Eller hjälpte och hjälpte, vi gjorde så gott vi kunde haha. En liten promenad senare blev vi inbjudna till Labbet. Var inte bra alls så vi vände i princip lika fort som vi kom haha. Nej men en riktigt rolig kväll igen. Och nu är Tove jobbig och vill ut onsdag haha jag orkar inte aja... Lina vi måste söka hjälp!! Haha Idag är den 13 mars och jag har varit ute fem gånger den här månaden redan. KONSTIGT ATT DU INTE HAR NÅGRA PENGAR SOFIA!!

SÖNDAGSFILM.


S&M.

Som vanligt hade jag asroligt igår. Förstår inte grejen men jag blir alltid hög på livet. Sjukt jävla underbart helt enkelt. Det blev Wooken och Laroy igår. Standard och så bra. Vi saknade Larran efter några helgers uppehåll. Det är typ hemma haha. Vid stängning åkte vi inte hem utan jag, karin och martina hängde med vakterna. Man lär sig att de faktiskt bara har ett skal. Haha. Trevliga samtal senare blev det lite donken häng där man som vanligt mötte igenkända ansikten. Första tåget blev det till rönninge för att sova. Idag åkte jag och Martina (S&M) in till kungsholmen och gick mysigaste promenaden i solen. Lite fika blev det också såklart. Har bara hunnit hem för att landa och äta middag. Dags att börja fixa sig för om några timmar är vi på gång igen!


KNAS.

Andra och sista provet avklarat denna vecka! Smack. I helgen har vi inget plugg what so ever så det blir all-in. Idag efter skolan blev det fik-nation med några av tjejerna på hörnet. Kom hem vid halv fyra och la mig och halvnappa i sängen och kolla på teve. Sov inte så länge i natt och ville samla krafter för ikväll. Spontan känsla: Det kommer bli en grym kväll. Jag och mina fem kompanjoner är övertaggade. Frågan är om vi någonsin inte är det? Plus att jag är så taggad på livet just nu. Känner mig larvigt lycklig på något sätt. Är det farligt att gå ut då kanske?? Känns lite så.
Det blir allafall jag, Karin, Tove, Martina, Lina och Jullan ikväll. Spontan känsla: Jävligt bra gäng. Ftm sitter jag och fixar mig lite, lyssnar på musik och smuttar lite vin. (Ja, är vi inte hos Tove som i vanliga fall så får man sitta själv. Det gäller att tänka ekonomiskt helt enkelt.) Snart rör jag mig mot tåget in mot stan för att släppa loss min glädje. Vi börjar på Wooken. Sen blir det nog Larran eller Gaudi.
Spontan känsla: Undra hur jag kommer må imorgon?  


KOMSI HELGEN.


10E MARS.

Äntligen hemma. Religions provet gick faktiskt riktigt bra, skönt! Nu är frågan var det fina vädret tog vägen? Hm. Har lagt mig ner och kollat på OC med kaffe och gammaldags kola. Mumma! Internationella ekonomin får vänta lite.


Juste! Anna är bäst!!!

TROUBLE.

Det bästa med sovmorgon är att man kan äta jordens jävla brakfrukost. Och när solen lyser in blir man ju bara gladare. Idag börjar jag kvart i tolv. Körkortet lämnar jag hemma idag och ska istället GÅ till skolan. Känns bra. Prov idag också. Känns som jag kastas tillbaka till ettan och man vaknar på morgonen för att ha ett prov i historia. Exakt den känslan! Well well prov imorgn också så blire hem och pluggii vidare sen.

Imorgon är det fredag. Wunderbaum.


IDAG VAR DET INGEN DANS I MIN BIL.

Ett. Varför är bensinen så brutalt dyr? Det är ju inte ens okej när den kostar nästan 15 kronor litern. Jag kommer ihåg när den kostade typ 8? Alla fall, det ekar i mitt konto efter dagens tankning.
 
Två. Jag berättade ju att jag var hemma idag. När jag skulle tillbaks till skolan sätter jag mig i bilen. Typ efter en minut ser jag en gul, ful, äcklig, viftande lapp under vindrutetorkaren. Tack. Tack så jävla mycket. Utanför mitt hem liksom, lyckat! Haha kunde inte annat än att skratta bara för att jag är så optimistisk. "Det är aaaaldrig nån som kollar här". Där fick jag. Peter var ju stöttande: "Tänk hur många öl du kan få för det där?". Jo tack, I know..

Tre: Snälla kom på en finess på bilarna så de tvättar sig själv. Jag ber seriöst. Tyvärr kan jag lägga 300 spänn på bättre grejer (som typ böter eller vadå?) Allafall, jag kör för tillfället runt i en lerboll. Typ. Om man får överdriva lite. Jag gjorde en glädjedans när det regna idag. Hoppas på lite renare resultat.

Fyra: Jag kom PRECIS på att jag glömt mitt bananskal in the car. Fräääscht det kommer lukta.

SJUKT ONÖDIG UPDATE FRÅN EN SJUKT LAM TJEJ.

Okej började nio imorse. Yey! Teori...första gången på en uf lektion. Rätt kul ändå för vi kolla massa reklamfilmer. Vi ska nämligen göra en reklam kanmpanj. Sen lunch följt av möte med företaget (de som va där?) Inte så seriösa så det blev chill med EcoEko. Helt okej. Kändes onödigt efter ett tag så jag åkte hem tills nu och pluggade religion. Om en halvtimme har vi lektion i det så ska tillbaka. Känns dumt att missa eftersom att vi har prov imorgon. Sen ikväll blir det jobb för hela slanten. Cash is king! Herråå

MONGO.

Jaha. Idag har Charlie sheen fått sparken. Tack så jävla mycket för att mitt liv, mitt allt... jaa världens bästa serie är över. För alltid. Bara stopp sådär mitt i en säsong. Han kunde väl för fan ansträngt sig lite. Skulle jag gjort om jag tjäna 7,6 miljoner kronor per avsnitt.

R.I.P. Two and a half men.

FETTISDAGEN.

Idag är dagen då man slipper alla dåliga ursäkter för att äta onyttigt. För idag få man ju! Jag menar man är ju typ konstig om man inte äter en semla idag..? Anyway! Vaknade hos Martina imorse. Segt som fan eftersom vi la oss sent. Igår kväll låg hon på mattan och halvsov och jag försökte hjälpa henne plugga till internationella ekonomi provet. Sen skulle hon börja googla bilder på hur gubbarna vi läste om såg ut. Om man kan snacka om speciella människor så är den där tjejen definitift en. Men det är de jag älskar! Allafall hade vi multimedia och gympa idag. Simning. Eller vatten volleyboll. Efter dusch och allt åkte jag med kakka, vickan och natta hem till helle och plugga religion. Jätteduktiga. Nu är det snart dags för middag och ikväll blir det semla/godis/vad-som-helst och nått bra på tv. Man får ju idag.  

PLUGGDAG.

Fett tråkigt. Har haft roligare stunder i livet.


VI SKULLE KUNNA GÖRA DET GÅNG, PÅ GÅNG, PÅ GÅNG...

Trodde som sagt att onsdagen skulle briljera våra framtida utgångar. Speciellt för mig igår när jag höll på spy sekunden innan jag gick hemifrån. Vi började på El Wooko vårt sköna lilla gäng på fyra. OCh så träffade vi såklart alla vanliga människor hihi. Nån timma senare rullade vi över till Gaudi. Vi gjorde det igen. Fan vad roligt vi hade det och Gaudi placerade sig väldigt högt över våra förväntningar. Vi säger så att vi körde All In-kväll igår. Nej hur rolig en av våra kvällar än blir så kan vi alltid ha lika roligt igen eller slå den:) älskar mina tjejer!!

Ikväll blir det lugnt med mina brudar. Sista lovdagen imorgon, snyft! Skönt att vakna och inte vart ute. Tydligen är jag ute för mycket också fick jag höra igår. I don't agree at all. Hehe.


4E MARS.

Skrev ett helt inlägg om min dag men min f*ittdator la av så det försvann men min dag har varit upp och ner alla fall. Börja bra men råka käka pesto så sen klockan tre har jag mått piss. Blää! Min lösning kom för en timme sen. Käka så mycket middag så jag mådde illa av det istället. Funka fan bra! Öl satt fint också så om en timma är jag redo för ännu en natt på stan. Jag, Jullan, Tove och Lina tänkte testa Gaudi. Får se om det är bra men kul med lite nytt:) kommer bli svårt att slå onsdagen dock...väldigt.

Annars hittade jag lite nya GE news nyss:


Webbstjärnan uppmärksamma oss igen!


Vi sålde bäst på hela jävla mässan och har vunnit en kontorsdejt!


Av 440 företag var tio nominerade till Bästa monter. Vi var en av dem!

Sox tjejerna var också ett av de tio nominerade. Man vill ju inte skryta men känns som att vi faktiskt satt våra namn rätt stort på UF kartan 2011 hittills. Haha, bara med nöje och fan vad värt allt slit när man får belöning för det. GE <3 SOX eller vad sa vi?

Nej, gotta go!

BLACK SWAN.

Vet inte var jag ska ta vägen. Gårkvällen alltså haha. Waaaoozza! Seriöst en av mina absolut roligaste utgångar. Efter fredagen känns det också som att vi verkligen tog igen oss. Rätt rejält. Eller rejält. Allihoppa haha men sjukt kul hade vi. Började med pizza och dryck hos Hallin. Puben in. Nej men pendeltåget. It could be anywhere, ni vet. Tre snabba på wooken. Sen va ligan eller vingeltåget påväg mot Collage. Sjukt mycket folk och igenkända ansikten. Antingen var det bara vi eller fyfan vad folk var taggade igår och typ spårade. Gjorde mig verkligen ingenting. Passade utmärkt rättare sagt. Kvällens bästa: Helena Hallin somnar på toaletten i tre timmar. Var tvungen att nämna det bara så...där. Hon vakna när vakterna knacka på och sa att det stängde. Haha. Hon är ju så underbar den där tjejen. Tur för henne allfall stötte hon på mig och Tove utanför. Vi tre slutade inte kvällen där utan fortsatte på efterfest fem minuter bort. Sjuktbra kväll som fortsatte med om inte en ännu bättre morgon tillsammans med min Hallin. (Plus hästen). Idag fick jag väl det jag förtjänade och jag har inte gjort ett piss. Pallrade mig till ica och köpte nudlar. Var tvungen. Annars kollade jag på The Town. Sjukt bra film. Den borde ni se:) Nu har jag precis satt på Black Swan. Puss hej!


MIN LÅTSASFRU.

Känner mig alltid så duktig när jag fixar min egna middag. Med fixa menar jag öppna kylskåpet, ta ut maten och lägga upp allt på en tallrik. Men det är ett annat kapitel. Ska bli en bio-omgång rikare ikväll är tanken. Min låtsas fru skall ses tillsammans med Martina, Lina och Natta. Mysis! Jag har godisabstinens idag så det blir nog massa gottis.

1 MARS.

En månad till har gått. Närmare sommaren. Närmare slutet. 3 månader till studenten.
Trots lovet hade vi måndagskväll igår jag och M. Vi åkte in och åt middag på Vapiano. Pizza med vin. Så toppade vi med drinkar. Smarr. Vid elvatiden åkte vi hem till Karin i Tumba och träffa sommargänget. Man får ju flashbacks bara av att träffa dom. Åh galet, saknar tiden. Idag har vi bara segat runt. Ätit brakfrukost och glidit som man kallar det. Snart ska jag bege mig hemåt och M ska jobba. Nej men känns som att det är dags att klä på sig. Hej så länge!

RSS 2.0