LÖNEMÅNDAG.

Fortsätter mitt rensande denna måndag. Är rätt kul men nu vill jag vara klar! Snart åker jag hem till Martina. Det är ju måndagskväll. Lönemåndag till och med.

THE NIGHT OF THE OSCAR.

Jag ligger bänkad. Det lär jag göra resten av natten. Men vad gör det? Det är måndag imorgon. Men lov!


MIIKE SNOW.

Tack gud för att vi har lov. Igår gled jag runt lite här och var på dagen. På kvällen blev det in till Primo vid nytorget för att möta upp Tove, Linn och hennes två kompisar. Vi rulla över till Retro och drack lite. Jag och Tove fick bara i oss en öl var. Efter fredagen sa magen liksom nej. Vid halv tio tiden stog vi i den långa kön in till München bryggeriet. Miike Snow stog på schemat. Efter en alldeles för lång väntan där inne och lite mikrosömner *blink* satte maskerna igång. G.R.Y.M.T! Tröttheten försvann som tur var. Nej men de var så mycket bättre än när vi såg dem på peace and love i sommras. Allt va liksom perfekt. Låtarna. Remixerna. Ljuset. Ljudet. Alltså ljudet. Världens bästa högtalare och nu längtar jag mer än någonsin till Ingrosso. Det kommer spåra och bli så jävla bra. Att välja taxi till hemvägen kan ha varit kvällens höjdpunkt. Kan liksom inte förklara men vi var allafall ett väldigt muppigt gäng. Om man kan säga så. Haha.

Idag har jag rensat massa grejer. Varför sparar man gamla tidningar, papper från sexan, ja en jävla massa skit? Well nu är det long gone. Måste säga att jag älskar kompisböckerna. Och typ dåliga berättelser man skrivit. Haha.

Ikväll ska jag upp till Tove och hänga med tjejerna. Tjarrå!

CUT WAY BACK.

Bockar och bugar till vår internationella ekonomi lärare som valde att flytta vårt prov imorgon till veckan efter lovet. Pjuu! Men come on liksom känns som att vår klass har haft tillräckligt att göra senaste veckan. Idag efter skolan blev det alltså celebration (av flyttat prov och faktumet att man slapp råplugga) på hörnet med favorittjejerna. Satt några timmar, skjutsade Helena till jobbet och åkte hem. SATC maraton sen dess. Plus att jag har gjort två fakturor som jag tänkte lämna imorgon. 55 böcker - score! Nej nu ska ja fixa lite te och leta något gott!


VÅGA VARA EGEN.

21 - 22 februari. Två spännande, roliga och framgångsrika dagar som man utan tvekan kommer sakna. Gud så mycket erfarenhet och publicitet älskade GE har lyckats få. Allt slit känns värt det nu. Inte bara lyckades vi sälja för hela 9000 kronor...

...vi fick två guldmedaljer som gav oss 4000 kronor och sååå mycket betydelsefull ära...


...Bästa affärsplan 2011...



... Miljöpriset...



...uppmärksamats i Dagens Industri som ett av mässans tre främsta företag...



...visats på ABC på svt...



Har aldrig haft ett sånt adrenalinrus som när vi sprang upp på scenen för att ta emot våra priser. Nu väntar SM 9 - 10 maj och jag bara älskar att det här inte är över än. Jag vet att man klagat och längtat tills detta är över men det är ju förfan NU DET BÖRJAR!

Mycket stolthet till våra älskade " syskonföretag" från sjödal: SOX och Hemlängtan som ska med oss till SM! Och stort grattis till Safe Delivery som lyckades ta en väl värd tredje plats. Sen ska vi inte glömma resten av företagen från sjödal som alla varit så jävla grymma!!!

(Jag bjuder på de två groteska bilderna från miljpriset men vad ska man göra. Jag vet att Sandra och Tove fått sig ett gott skratt för dem allfall).


SUNDAYSUNDAYSUNDAY.

Idag har jag lyckats ta mig ut i det fina vädret på en liten promenad. Annars har jag bara fixat för imorgon. Åh är fan taggad nu. Ftm älskar jag smek också! Känns som att det kommer gå awesome för våra nio företag imorgon. Min lilla bil är fullproppad och på vägen till mässan imorgon åker jag förbi alex och hämtar tapeterna också... Sen ser fram emot att trängas med typ 500 andra bilar där imorgon.

Nu blir det middag, följt av dusch, följt av solsidan, följt av Wallander, följt av sängen. Kramis!

IF IT SOUNDS TO GOOD TO BE TRUE, IT PROBABLY IS.

Äntligen helg efter tre stressiga förberedelse dagar. Aa eller halva helgen har ju i och för sig redan gått men ändå. Igårkväll drog jag mig över till Toves farmors hus och hängde med Helena, Lina och Palle. Vi bara tog det lugnt och snacka typ.. Jag kände mig inte så jättebra så sov hemma. Tror jag blivit lite sjuk. Fan fan fan. Idag har jag bara varit inne. Försökt plugga lite och annars har jag legat nerbäddad med te och marabou framför SATC.

Blir ingen utgång den här helgen. Vi laddar inför mässan och fredag. Plus hela lovet såklart, lika bra att spara sig liksom! Ikväll kände jag lite för bio. 127 hours. Men jag vet inte.. egentligen borde jag väl stanna inne för det finns inte på världskartan att jag kan vara sjuk på måndag. Kaos! Får väl se lite senare. Tillbaka till... ja vafan...teven?


Jag känner för att rida elefant igen...


TO DIE FOR SOMEONE YOU LOVE SEEMS LIKE A GOOD WAY.

Sjukt mysigt igår! Efter förseningar, felåkningar, en jävla löpning och störning på fel restaurang kom jag, natta och helena äntligen fram till Shanti. Där satt karin, julia, tove och lina väntandes på oss. Vi beställde in smarrig indisk mat, öl och efterrätt under våra typ fem timmar där. Maxat snickelisnack omringade av miljontalspar. Två och två överallt + oss sju. Va hemma vid tolvtiden, kolla lite tv och somna.
Idag var hatdagen. Tisdagar är sämst. Det bara är så. Punkt. (Speciellt när jag inte vakna hos Marty). På eftermiddagen har jag försökt plugga lite Internationell ekonomi. Gick väl sisådär hehe men är lite mer än en vecka till provet så jag borde klara mig... kanske. Nu ligger jag och kollar på New moon. Medan alla mina kompisar är besatt av boxar i nuläget är jag helt intooo filmer. Kan inte sluta kolla. Tar ju inte alls lite av min tid meeeeen jag älskar det. Filmer är bäst. Ska fortsätta kolla.

hemskt ledsen men pallar inte ladda upp bilder..

ALLA ♥ DAG.


Idag ska man släppa lös sin kärlek till alla som betyder nått. Kvällen ska jag tillbringa med min favoriter. Singeltjejerna vill säga. Men dom är ju det absolut värdefullaste så det kan inte bli så mycket  bättre. Tjejer man alltid kan lita på och jag gillar att vi är så många "solos". Det finns alltid nån som har tid. Som ikväll, bästa! Det blir allafall middag och drinkar. PUSSPUSSPUSS!


HIGH ON LIFE.

Igår var en riktigt bra dag. Började med lek i det underara vädret med kusinerna följt av bio. Trassel. Gillade den faktiskt! Kom hem vid fem tiden. Åt och fixade mig. Fick skjuts upp till Tove vid halv åtta. Alla brudar kom. Vi taggade som vanligt och ja..hela fadderuttan. Tio tåget i till stan. Wooken chill med sköna igenkända ansikten. Mot Laroy. Segt i början men blev riktigt bra. Alla va sjukt taggade. Vid typ två eller nått drog jag och Karin till Ambassadeur och spåra vidare. Sjukt roligt och vi va så jävla höga på livet. Efter natthäng på donken mötte vi upp Tove, Lina och Martina som vart på Lobby. Vi tog första tåget hem (så skönt!) så drog vi alla hem till Tove och slagga. Standard-gänget helt klart! Världens skönaste dag idag med massa gottis mat. Nu sitter jag och kollar på Twilight efter en långlånglång dusch. Ikväll ska jag gå och handla choklaaad till solsidan och Wallander, jag gillar fan söndagskvällar! heeeeeejdå

ABSOFUCKINGLUTLEY

Vänta... va? Snöar det ute? Mm ja jo tror alla har märkt de. Vad ska man göra? Det är ju för fan bara februari. FEBRUARI! Och det är vinter i februari. Våren kommer typ till april eller maj. Och alla bara klagar. Vad ska man göra? Stanna hemma om det är så jävla jobbigt. Min bil vart iallafall helt insnäad imorse. Eftersom plogen plogat vägen bredvid är det en halv meter snö runt hela svampbob. Bara låta den stå, det slutar ju aldrig ändå. Greenis hade inget att göra idag så vi skippade första lektionen. Jag gick till gymmet och tränade lite. Sen till skolan för en timmes internationell ekonomi. Som tur var kunde Peter hämta mig och Helenis. Nu sitter jag och dricker kaffe och käkar choklad. Vid tre ska jag och Tove in och hämta Henry på skolan och så ska vi vara barnvakter hela kvällen/natten! Mysis

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELG<3<33<3<3<3<33<3<3


PROBABLY THE BEST THING IN THE WORLD.

Eftersom att jag är expert på att sitta med arbeten till minuten innan de ska in trodde jag inte det fanns på min världskarta att vara klar ett dygn och sex timmar innan deadline. Tills idag. Känner mig seriöst så jävla duktig. Vad värt det är att vara ute i god tid. Så - loggbok nr 3 klar! Nu sitter jag med min mässbudget och planerar lite, tror jag är klar med den också faktiskt. Inte så lång lista eftersom mestadels av montern ska innehålla skräp. Hehe.  
Snart blire middag, sen en dusch och ikväll ska jag kolla på en till Johan Falk film och äta frukt och mandel marabou, mm. De två kommande veckorna kommer bli p.a.i.n. Fyfan. Men imorgon är det fredag allafall! Åh, vad jag älskar helg. Det är de man lever för. Att vara ledig, dra ut, mysa, inte ställa larm och ja ni vet...göra vad fan man vill!


Bild från peace and löööööve. Miss, miss, miss! (skulle dock inte göra om det, haha)

GREEN ENTERTAINMENT.

Bilder från Handelskammaren i måndags av vår presentation i tävlingen bästa UF-företag.




MAYBE BOX.

Man kanske trodde det skulle ta slut efter det där 500:e inlägget men nej jag tog bara en omedveten paus. Idag börjar jag kvart i tolv. Skulle tränat innan skolan men har fått ont i halsen(vem har smittat mig?) Aja, så nu tänkte jag bara ta det lugnt tills dess. Orkar inte komma med så mycket mer.

500.

Det här är mitt 500:e inlägg i den här bloggen. Vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Skratta åt alla minnen som sparas här eller gråta åt hur ointressant och tråkiga grejer man skrivit om. Vem fan pallar skriva om sitt liv egentligen. Eller egentligen är det inte ens sanningen. Det livet minus allt som betyder nåt för det är hemligt. Det är samma grej som när folk ska fota helahela tiden. Hate it! Kom igen kan man inte njuta av stunden istället för att ta fula bilder av det. Det vi vill minnas minns vi allafall...

Ftm ligger jag och kollar på Wallander och lackar på tv4 för att de har världens längsta reklamer som man hinner köra vasaloppet på. Inte nog med de så har de nyheterna mitt i filmen! Why man, whyy? Helt seriöst sämsta idén ever.

Imorgon är det företagspresentation inför UF juryn. Scary och roligt. Håll tummarna för Green Entertainment nu.  

VAPENBRÖDER.

Grymt väder gör en lycklig. Tack tack tack. Jag orkar inte ens dra igenom fredagskvällen, så sjukt lyckat! en av bästa utekvällarna tycker jag. Gjorde av med tjugospänn. Proppat med sköna människor. Bästa sällskapet. Grymt grymt grymt! Åh jag älskar helg. Igår var vi i kungenskurva. Gick runt och klunkade i min vattenflaska och ville sova i alla sängar på Ikea. Vi köpte ett väggfäste till min tv, äntligen! Asbra. På kvällen kolla jag Johan Falk och bara tog de lugnt med godis och det köret. Nu sitter jag och kollar på en annan Falk film. Gillar dom. Ska väl ta nån promenad eller nåt senare. PUSS HEJ!


TAGGAR REDAN.


19 mars. Münchenbryggeriet. Sebastian Ingrosso. Nu får han ge igen och leverera maximalt bara för Swedish house maffias non appearance på sensation. Äsch det kommer bli grymt. Komsi komsi mars!!


DISCOVERY.

Fredagar tar ju allt! Bästa dagen på hela veckan. No doubts. Kortis dag i skolan, från tio till tolv typ. Åkte direkt till gymmet efter. Sen hem, duscha och äta typ hundra mackor framför ett gamalt morden i midsommer avsnitt vi hade inspelat. Nu sitter jag här och gör ingenting. Borde VERKLIGEN röja i mitt rum lite. Hatar när an vaknar på lördagar och rummet är kaooooos. Äcklig känsla som jag helst vill undvika. Om några timmar drar jag över till natta för "lite" vin och förning. Vi ville komma undan billigt ikväll. Sen blir det in mot stan. Var vet jag inte men kan sätta en ganska hög summa på att vi landar inne på larran. Gör mig inget dock, det va najs förra veckan så.. Ikväll ska vi spåra har jag och hallin tummat på! Det tycker jag ni också ska göra :)

Jag kom på idag att man inte tänker på att man säger trevligt när man säger nice. Alltså om nån typ ba "men fan va nice mannen!" så säger han "fan va trevlig mannen!". Eller "så jävla nice kropp" är "så jävla trevlig kropp"...hmmm? Hehe tyckte det va lite kul.


FINNS INGET BÄTTRE.


SET ME FREE.

Började dagen på gymmet med Helenis. Sen bar det av mot skolan för endast två lektioner. När vi sluta vid tre blev det internationell ekonomi plugg på castello med brudsen. Nu är jag hemma och ligger i sängen och har sjuuukt ont i magen. Hungrig är jag också, kanske hänger ihop? Ska göra nått åt det och ikväll blir det någon film eftersom jag är helt läxfri, wiho!


LILLIS DAGEN.

Hallå i stugan. Hur glad vart man imorse av vädret?? Galet. Idag hade hur som helst vi resursdag och genrep inför företagspresentationerna på måndag. We did well och fick mycket beröm! Sköönt. Sluta rätt tidigt och då blev det work out me Helena och Karin. Tack Kakkalicious för att du tagga till oss. Hehe. Kom hem för en lite stund sen och har hunnit äta mig proppmätt, älska mellis. Strax ska jag ta bilen in till kungsholmen och jobba. Skulle egentligen följt med min kända bloggkusin mika på ett event för blondinbellas nya tidning på Sturecompagniet men mika hade fått öroninflammation :( hoppas hon kryar på sig så tar vi igen det en annan gång! TACK & HEJ.


SLAPPARN.

Jag älskar att kolla på skitprogram. Jag älskar att hänga framför datorn i flera timmar. Jag älskar musik. Jag älskar att äta upp typ allt som finns i köket. Jag älskar att lägga sig under täcket direkt efter middagen. Jag älskar sånna här seg kvällar. Jag älskar att somna tidigt - så godnatt!


WAKE UP, WAKE UP, WAKE UP.

Hur kan klockan inte ens vara nio?? Känns som att den borde vara minst elva.. lång dag, no kidding. Här sitter jag allafall nyduschad i min säng men helt svullna ögon. Nej är inte ledsen. Råkade nog ta lite mycket sminkborttagning. Sen har jag en tendens att gnugga mig rätt hårt i ögonen. Vart kvar i skolan till halv fem idag. Vi övade på vår presentation eftersom det är genrep imorgon. Kommer nog gå awesome. Sen drog jag direkt på cirkelträning. Sjukt jobbigt men jag och sandra kriga på bra!!

Jag hörde nyss glassbilen??? ..... kändes lite såhär..ok. Nu blir det oboooooy time!


Igår.


MIN MÅNDAG.

Okej. Idag är det fyra månader kvar till studenten. Galet! Man känner bara skynda, skynda! Men så är det ändå fyra grymma månader som väntar. Låt dem inte ta slut...
Igår hade jag och Martina världens mysigaste måndag. Började med några timmar slagg på soffan men vi tog oss i kragen. Tog bilen till Martinas pappas jobb. Vi stog där och log med stora leenden medan vi väntade. Audi. Massa rena, snygga bilar. Vi satte oss i typ alla och testa. Jag kände verkligen ångest att jag inte har råd att köpa en såå fin bil. Va faktiskt lite jobbigt.
Vi blev avsläppta vid gullmars och tog tuben till gamla stan och Vapiano. Sjukt mysigt! Vi åt varsin väldigt god ceasar sallad och delade på en flaska vitt. Efter några timmar kände vi oss inte redo att åka hem så vi vandrade mot söder och knatade runt tills vi satte oss på ett ställe som hette Chill. Där drack vi en drink var innan vi rörde oss hemåt och somna sött.
Nu sitter jag rätt klar hemma hos M. Hon drog till skolan för nån timme sen. Jag ska åka snart också. Funderar på att stanna på vägen och typ köpa choklad. Är sjukt sugen. Aja nu räcker det, tjarrå!

RSS 2.0