CLEAN HOUE S'IL VOUS PLAIT

jag och prymno vakna upp vid elva i morse efter tio timmars sömn, behövligt! vi fixade smarrig frulle och bosatte oss i soffan framför happy feet, SÖT FILM!! nu har vi bara borstat gaddarna och vi ska storstäda hela huset, askul faktiskt haha! senare ska vi åka till solariet för en behövlig solning och ikväll blir det bio - shutter island!
(asäckligt, känns EXAKT som måndag idag)

HOLIDAY FFS

tjatjatja! har varit busy som vanligt, heheh
igår kväll drog jag me helena, sara, amanda, sophie, jessica och josse in till stan! efter lite väntan drog vi hem till några killar på kungsholmen :) vi stannade inte speciellt länge eftersom vi kom dit sent, det blev sista nattbussen hem till vårt hood igen!
efter alldeles för lite sömn gick jag och helena upp och jag tog halv tolv tåget in till stan för att käka lunch med mina simbrudar! det blev en kladdkaka och latte för min del, men blev as mätt ändå! efter några timmar drog jag och hanna till huddingehallen för att jobba :)
nu sitter jag hemma hos helena med henne, sophie och sara! dom är helt inställda på en filmmyskväll men jag är ändå taggad  på att göra nåt. DET ÄR JU LOV FÖR FAN! kakka, lina och tove verkar också vara på g så vi får väl se om vi hittar nåt, hoppas på de. annars duger väl chill också, hihi - då får jag sova med min helenis i alla fall!!!
ska skriva oftare så slipper det bli så jävla lååångt! ingen pallar ju läsa
BAJSBAJS

TRAIN

skit vad jag är bra på att uppdatera! :s igår va jag i alla fall tvungen att plugga till ett matteprov idag, fy fan vad det va svårt! bye bye mvg... tyvärr! nu sitter jag på tåget, påväg till e-dal, ska pumpa på, har ju inte tränat sen i tisdags. men vi har en deal att vi ska träna varje dag på lovet, jag tove och helena. när jag kommer hem blir det dusch och sen drar jag hem till helena, ska bo där på lovet :D kvällens planer återstår att se, dum dum duuuuuum!   

FUNDERING!

nått jag alltid sitter och funderar på:

varför har jag inte ett jobb så jag kan köpa vad jag vill?


MAT ÄR LIVET

go kväll!
började elva imorse, sluta tolv wei! varför är alla dagar i skolan så onödiga nu för tiden? aja vi käka lunch i skolan sen drog jag och helena till flempan och mötte anna, tove, lina och sabbe på vårt pluggställe! där satt vi och "pluggade" ända tills typ halv fem! då drog jag, helena och tove till e-dal och körde på som kämpar i gymmet i en timma. fan va man lökade och de va så jävla kvavt där idag! sen vid klockan sju gick vi på ashtanga yoga i 75 minuter, uttänjda efter? eee jaa, fan vad jag är stel alltså!!! VILL VARA VIG!

när det va slut fick vi det största pizza suget man kan få, alltså helt sick! jag minns inte ens hur det kändes men vi skulle i alla fall dött om vi inte skulle köpt pizza. tyvärr stängde pizzerian om fem minuter efter maten va klar så vi va helt enkelt tvungna att  be dom sliza upp pizzorna så satte vi oss i båsen på södra station. hur illa? vi käka i alla fall upp en hel pizza var på tio minuter. jag mådde inte så jätte bra efter i alla fall.

det va väl min dag! imorgon och torsdag är BAJS dagarna i skolan. usch! ska slagga på direkten så jag kommer upp imorn

NATTI


grejen är att det här är så typiskt oss så det finns inte...


WEEK EIGHT

ny vecka, nya tag! började tolv idag vilket var jävligt skönt! dock va ju såklart både tågen och bussarna sena som fan, väntade i en halvtimme... men som tur va fick sara skjuts av sin pappa så dom såg mig stå och vänta och jag fick åka me :D

efter skolan åkte jag, natta och helena till älvsjö för att gå på "våga vara egen mässan". vi fick lite uppgifter i fek:en att göra och lära oss inför nästa år då vi ska stå där, scary! är skitkul att se vad alla hittat på men sjukt jobbigt när alla kommer fram och sliter i en för att försöka sälja, man känner sig en aning utsatt!! 

vi la i alla fall märke till att sjödals montrar är as bra jämfört med många andra och det va roligt när vi såg den här filuren, hehe. vi lånar nog honom nästa år :D 


.

i min ensamhet har jag kommit på en sak... KOLLA LIKHETEN! haha feeeeett kuuul!!!


EN SÅNDÄR KVÄLL SOM JAG EGENTLIGEN INTE GILLAR MEN SOM ÄR SKÖNT IBLAND

först, förlåt mig så hemskt mycket. beat hit och speed dit,
haha!!


den här kvällen sitter jag och käkar nacho chips med salsa sås, klunkar 14 liter läsk och känner mig allmänt fräsch! sjukt mysigt liksom! kollar även på melodifestivalen för första gången i år, kan väl inte säga att jag njuter utan vill hellre byta till two and a half men, hehe men måste ju se vem som går vidare. 

jag får myror i hela kroppen när jag tar det lugnt både fredag och lördag..... ska somna tidigt ikväll innan jag börjar böla eller nått för jag har såå tråkigt! 

HOPPAS NÅGON ANNAN HAR KUL!

  
igår hade jag mys med min prymno och min nievo när vi käka middag ute i alla fall!

gudsgåva till mänskligheten?!

200210

HEJ! sitter hemma hos lina med sthlm, yeah! (karin har redan dragit hehe) Igår va vi klacken på cheerträningen i blackeberg, JAG VILL OCKSÅ VARA VIG! vid nio drog vi alla sex hem till lina och vi va rejält taggade på att dra ut men det slutade med en svullkväll istället. jag och martina plockade godis för 84 kronor och det tog slut, illa!

Så småningom ska jag och helena dra oss hemåt till tha hood och dom andra ska in till city. tove har tydligen inte besökt en affär på fleeera månader säger hon. hehe 

tare lugnt!  

LETS HAVE SOME FUN THIS SPEED IS SICK, I WANNA TAKE A RIDE ON A DISCOSTICK

god eftermiddag gott folk! kollar på världens bästa tv serie. om en timma ska jag ta tåget in till la stada och käka middag med några sköna tjejer som jag gillar mycke. hehe. efter det ska nämligen jag, tove, helena och martina (lägg märke till hennes nya länk under LÄNKAR, om man scrollar ner lite,mihihi) checka på linas och karins träning! FÖRSTÅ VAD ROLIGT! 
när den är slut drar vi hem till lina och ser vart kvällen leder oss! imorgon ska vi alla fall vakna där, det vet jag :)

lukta på dig senare!


FEL

MY BAD, TOVE ÄR INTE OGYMNASTISKT!! FÖRLÅT...

THURSDAY NIGHT

tjeeeena! är hemma hos linis med marty och totten! vi har käkat smarrig middag och myst till max :) nu blockerar martina datorn så jag ligger på trägolvet med min mobil och skriver istället och det blir fan inte stora bokstäver längre, hur najs? har visat lite yoga ställningar som tex barnets och hundens position (haha helena) tidigare ikväll testade tove linas cheerdräkt och körde uppvisning för oss! haha så jävla ogymnastiskt men ramsan var en höjdare :p själv tog jag på mig rollen som coach :) nått som suger anus är att jag börjar åtta imorn och dom andra nio,blöööööö CIAO SÅ LÄNGE, FAN NU BLEV DE STORA IGEN (!!!)

SMOKE SMELLS

hemma från skolan. teven är på, som vanligt. ska kirra lite käk så fort som möjligt! om ett tag drar jag in till eriksdal och tränar, efter det ska jag träffa mina bryyds. SO LONG!

(det är väldigt läckert att det blir stora bokstäver i hela inlägget när man mobilbloggar, haha!)


SKOLAN

TJABBA! SITTER I MATSALEN MED TOTTI NU OCH VI PLANERAR EN LEKTION SOM VI SKA HA I HÄLSOPEDAGOGIKEN! VAD FAN SKA VI GÖRA? TYP YOGA.. WELL, VI SNACKAR DOCK MEST OM FLORIDA (BARA SEX JÄVLA CEKOR KVAR!) OCH LITE OM ALL TRÄNING VI SKA KÖRA NÄSTA VECKA :) OKI, NU SERVERAS LUNCHEN, BACK TO BUISNESS! 

VACATION

kom precis hem från peters syrra där jag och sofia kollade OS (vilken jävla vurpa anja langade, smärta!) medan päronen bestämde klart och bokade vår resa i vinter till thailand! inte helt feeel. tre veckor, tanned man kommer bli :) vill va brun nu! men det är långt kvar och har ju två resor inplanerade innan :) LIKE!

Nu ska jag göra lite te och göra min hälsopedagogiks läxa som skulle vart inne i måndag, aja den är liten så lär väl ta typ en kvart max, hoppas jag iaf....

CIAO!

FACE IT

skulle väl inte kunna påstå att jag tar hem guldmedaljen i att plugga. har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det heller. bara att inse och göra det bästa av situationen (vad nu det bästa är?) har väl sammanlagt pluggat MAX en timma..... på två veckor! så jag har verkligen lagt ner tid och själ :) frågan är varför jag alltid finner mig i samma situation varje gång? VARFÖR SOFIA?!! haha, låter som jag snackar liv eller död nästan..

ps. GLÖM INTE SEMEL DAGEN IDAG! skam om man gjort det för nu är nog de flesta bagerier stängda! 

resten av min kväll ska spenderas med min älskade familjen Harper, haha SOOOOO LONG!



RÖRD

HEJ! har inte så mycke att säga, somna typ vid fem igår! sjukt! idag går jag runt och sjunger på we are the world låten, har kollat på haiti versionen femton gånger :P ÄLSKAR verkligen när massa kändisar gör grejer tillsammans. och rappen är ju grym enligt mig haha TUNGT! Det bästa i låten är när Lil' wayne sjunger, så jävla skön röst! nu har jag skrivit ett helt inlägg om en låt, så I'm out! 

här har ni den:


 

SOLO CAKE

tänkte någon kanske ville se på vår jätte fina och grymt goda tårta som vi firade alla hjärtans dag med! SMASKENS! 
 
 


AIFOS

tjabbelutt!
den här måndagen har flytit på som vanligt, synd bara att vissa ska lägga sig i och FÖRSTÖRA! men men livet rullar vidare...
nu har jag satt mig ner för att nöta in lite information i skallen till svenska provet på onsdag!! hoppas på att hjärncellerna är på min sida bara så ska det nog gå bra.

btw. kollar på biggest loser också, skiiit alltså en tjej där (som även vinner)! helt sinnes vad smal hon blivit, sjuuuuukt! 

enjoy!    


VALENTINES DAY

alla singlar som deppar ihop idag! HELT FEL INSTÄLLNING! 

igår efter jobbet drog jag hem till jullan! vickis, tove och helena kom också dit och sen vare lite grabbs också. vi lyssnade på bra musik, dansa lite och körde lite kortspel! me lajki! vid typ elva drog vi hem till olivia här i stuvsta, det hände inte så mycke där så någon gång efter ett tagga vi hemåt. som vanligt så blev det så att jag sov hos helena :) inge negativt med de!

ikväll ska mina SINGLAR komma hit så ska vi mysa sönder, det blir en toppen ALLA <3 DAG!   

pussar

bjussar på lite snögga bilder







WEEKEND

Hur slutade min gårkväll då? jag gick och köpte kladdkaka, hallon, grädde och hyrde johan falk, knatade hem till tove (som jag för övrigt inte träffat på en vecka eftersom att hon har haft influensan!!) och hade fredagsmys! PERFEKT! vi åt även godis och corners (sombreros om du nu vill kalla det de). Ikväll är jag därför mer än redo för lite drag! :):)

dagen till ära borde spenderas att plugga till svenska provet, men eftersom jag glömt böckerna i skåpet kan jag inte det.
fett. synd.
såååå det blir ännu en dag utav ingenting, bra! naej, kanske ska spela sims eller nåt som fördröjer tiden till klockan fyra då jag ska jobba (?)

hoppas att ni har ett liv i alla fall! ciao!


porrig_tjej_93 och söt_tjej(kille?)_92


FUCK IT

seriöst, jag deppar ihop här! vad händer ikväll? karin va nyss här och lånade en bh (hur man nu glömmer det, haha!) eftersom hon skulle ut på krogen efter sin träning! ååå jag vill också, jag kommer snart sjunka igenom min säng. verkar som att vi andra ska ut imorn istället, för ja! ingen kan typ och det är inte så jävla kul att dra ut själv hehe. så mina alternativ är:
- kolla på tv
- äta godis
- sova
- våldgästa någon (frågan är vem?)

ÄLSKAR MITT LIV!!!!!!!



AMAZING

nu ligger jag och käkar daim och dricker te. det gick bra att träna idag, pumpade på som vanligt men plötsligt när jag hoppade av cykeln och skulle dricka....








...såg jag självaste Johan Falk (alltså Jakob Eklund) precis bredvid mig!!! min första tanke: HAN KÄNNER JOEL KINNAMAN!! visste inte riktigt var jag skulle ta vägen, men tjuvkollade på han lite hehe! vilket jävla skägg han hade. det här lär bli veckans händelse :) 
 

FEMTE DAGEN

som sagt, ledig idag! och gissa hur jag ska börja dagen? klunka i mig en kopp kaffe och sen dra och TRÄNA, haha känn på den alla soffliggare!

XO  


110210

yo, I'm in the house! idag hände inte mycke i skolan, hade massage på hälsopedagogiken, snackade blajj på feken och hade oseriösa redovisningar på samhällen. efter de drog jag och helena in till e-dal och gymmade, skit vad vi kör på va?? fjärde gången den här veckan och guess what?? det här är den fjärde dagen! när vi came back til tha hood köpte vi tortilla chips som belöning. en påse var (!!!) men det va vi värda, hehe. så nu har jag typ käkat lite av de (sparar till efter middagen) och så fort madre kommer hem ska jag ringa 66 och köpa sushi, NAJS!

imorrn är jag 2 cool 4 school hehe, nej men slutar ju i vanliga fall halv tolv på fredagar, imorn är dock multimedian instäld vilket inebär att jag bara har matte. och tydligen fick man skippa den imorn och jobba hemma! läckert!!

I'm out!


STUDIEDAG

har vart ledig hela dagen, hur najs som helst!!!
började med att åka till kungens kurva med peter, kollade runt lite och käka lunch på ikea :D körde dit och hem, va ett tag sen men nu är jag back on the road again!
efter det åkte vi hem och jag körde storstädning i mitt rum, så nu njuter jag av renheten (imorgon kommer det nämligen bli SKITIGT igen, förstår inte hur men av nån sjuk anledning blir det alltid så. finns inget att göra åt saken) vid fyra åkte jag in med helenis till stan, vi kirrade snygga träningsväskor (det är stenhård satnsning som gäller!!!) och sen gick vi på pilates. måste säga att det är vääääldigt överskattat! yoga är myckemycke bättre :)

det blev nudlar till middag och kvällen består av two and a half men. fick nämligen säsong tre av peter idag. så nu är det bara sexan kvar så är min samling fulländad :) hehe nej nu blev det för långt! 


juste en sak till - JESSICA ÄR GRYYYYM!

 


I HOPE YOU DON'T MIND


för jag kan inte sluta garva åt den här bilden. lycka - när den är som bäst.


STADSVANDRING OUR WAY

haha ligger och kollar på paradise hotel från 05, as sköna :P idag var ju en väldigt jobbig dag hehe. förklarar genom att svara på mina funderingar...
1. jag snoozade några för många gånger men han i tid ändå
2. håret hann bli rakt.
3. det va inte såå kallt så behövde inte vinterjackan i alla fall
4. karin va nästan frisk, men hon kom me iaf :D
5. HAHA JAAA vi hitta typ alla svar så vi slapp gå en meter :P
6. vi käkade foccaccia (ngr käka pasta) och drack kaffe på waynes (där vi även spenderade hela dagen)
7. jaa vi va tillbaka till skolan typ tjugo över ett (dvs tio minuter innan deadline tiden)
8. Det va fullt när vi ringde meeeen eftersom att vi ändå skulle till söder trippade vi förbi eriksdal och hämtade ut drop-in biljetter istället :) så JA ashtangayoga tonight!!
9. har inte kollat upp de än... ångest
10. Julia va skit snygg och såg DEFINITIVT inte ut som bilden jag hade ritat hehe

XO

TIO FUNDERINGAR INFÖR TISDAG:

1. kommer jag vakna av mitt larm eller försova mig?
2. hinner jag platta håret? (beror på 1.)
3. hur kallt ska det va imorn?
4. kommer karin vara frisk?
5. kommer vi hitta alla svar på stadsvadringsfrågorna om vi googlar på mobilerna? (dags att inviga mina buisness funktionerna kanske?)
6. vad ska vi käka till lunch?
7. när slutar vi? 
8. kommer jag och helena få två platser till ashtangayogan klockan sju? (POPPIS PASS!!!) 
9. vafan ska man se på tv imorn kväll???????
10. sist men inte minst - HUR KOMMER "BRUNETTJULLAN" SE UT? (eftersom hon vägrar att skicka en bild kan jag bara gissa, och enligt paint blir det som bilden nedan. väldigt. fint. alltså.) 


(oj glömde nr elva: va det här nödvändigt?)
 

SAGAN OM ÄNDRINGEN

måste bara säga: har man inte sett sagan och ändringen har man fan missat meningen med livet! SÖK PÅ YOU TUBE! helt klart värt tiden! ett litet tips bara om man har tråkigt! :):):) 


DEAR DIARY...

...nu sitter jag och kollar på the city. skippade min sista lektion idag och åkte och tränade med helena istället! fett busigt....................... nej men hade hål i två timmar så orkade inte vänta :) har tagit en låång dusch och nu njuter jag av mitt o'boy glas :D har inte så mycket mer för tillfället, imorrn är det stadsvandring (= fika med tjejerna!!)

jo föresten! jag har någon form av ångest idag, vet inte riktigt vad det beror på men har kommit fram till dessa tänkbara anledningar:
-har sett klart oc boxen som jag lånat av anna :(
-det är en eeeeeevigheter till helg!    

XO


SUMMERING: BRA HELG!

och med de säger jag god natt! mina ögon slocknar snart...

XO


NA'VI

jobbig känsla: man är sugen på nåt men vet inte vad? ska tänkas på men åååh avatar va ju asbra! och skit, vad snyggt gjord den va! har kommit på att det är sjukt mysigt att gå på bio på dagen, speciellt en söndag hehe. jag och karin hade det i alla fall toppen i vårt dubbelsäte längst bak hihi.

när filmen va slut drog k på träning, så jag tagga hem, käka lite och sen har min kväll bara gått ut på OC, typ. imorrn  är det skola, hur taggad? fast det kommer bli en skön vecka : tisdag: friluftsdag, onsdag: studiedag! tre dagar i skolan pallar man nog! förhopningsvis! okej nu spårar det, XO

(det går inte att ladda upp bilder!!!!!!!)

juste: gissa vem vi såg när vi käka middag i kungshallarna i fredags? Kristoffer från ph, hehe!

I'M BROKEN

har haft en busy helg alltså! :) i fredags åt vi tjejer middag i stan och sen gick vi på hockeymatch på hovet, dif-aik! det va kuligt! :) efter det åkte jag hem till mina kusiner, slagga där. igår på dan åkte vi till naturhistoriska och gick på cosmonova haha :)
På kvällen var det dags för jessicas och patricias artonårsfest! det va en jävla massa dans och mina fötter v.ä.r.k.e.r. idag! haha men det va riktigt kul tyckar jag :D

idag ska jag me karin på avatar, vi är liiiite efter på den filmen, I know men vafan. hehe. drar om en timma!
XO

DECENT DAYS AND NIGHTS


ligger typ och får spatt för ÄR JÄVLIGT TAGGAD INFÖR LÖRDAG! jag känner på mig att det kommer bli en sån där grym kväll :) min eftermiddag har sett gaaaaanska så grym ut den me. fullspäckat i almanackan: först käka jag mackor, kolla oc, gjorde kaffe, kolla oc, käka middag, kolla oc. nu: kollar oc. sååååååå har inte haft tid för något eller någon!

gotta go! back to buisness,
XO
     


SIX PACK

fan vad vi pumpar på ! idag va jag med helena och sara igen och tränade :) medan helena sprang körde jag och sara magträning i gymmet, vi vill skaffa snyggaste absen. nu kollar jag på simson och om ngr minuter börjar family guy! haha kul man kan ha. ska nog kolla på en film sen, fick största suget på typ kopps! (stavas den så? haha eller cops?)

aaaaaaaaaaaja smell you latero
XO


sche-sche-sche

farsan baloo! kom just hem från skolan. hände inte mycke där idag må jag säga. vi gjorde ett gammalt engelska nationella prov och det gick.inte.bra...alls. fyfan jag gissade verkligen på varje fråga. usch! 

om en timme ska jag dra in till stan för att försöka hitta nåt att ha på mig tills på lördag. sen kommer jag åka direkt på ashtangayoga med helena och sara! intressant :) troligen är det väl lika jobbigt (eller lätt kanske man ska säga) som den andra yogan så planen är att gymma efter! nu ska jag dricka oboy och packa väskan. 

XO

   

MONDAY

hej jag lever!
äckel kristoffer som skicka ut andreas.
det va allt för idag.
XO 

CHILLPILL

mornin' vakna nyss och damn vad jag har slaggat gott i natt! drömde asmycke och karin har lärt mig att drömmer man, då sover man bra! känner mig helt utvilad och det va fan ett bra tag sen man kände så :)

idag börjar jag klockan ett! inte så man klagar inte, vi har livskunskapsdag tror ja och om jag inte minns helt fel skulle vi snacka om stresshantering eller nåt. wellwell, nu ska jag koka lite coffee

XO


RSS 2.0