30 SEPTEMBER 2010.

Idag är det den sista september. Den sista oktober fyller jag arton. 18! Så jävla stort. 31 oktober. Det är en månad kvar. En ynka månad. Varför måste jag vänta ens? Jag är ju praktiskt taget myndig. Nästan i varje fall. Tillbaka till 30 september. Vanlig dag i skolan. Skrev klart min novellanalys till svenskan. Tove, Anna och Helena boka Paris på lovet. Inte lite avis. Tur jag har andra vänner hemma. Vi smider också planer hehe. Jag har betalat anmälningsgrejset till UF. Ekonomichef you know! Nu tänkte jag kolla kenza&tyra show för att se om det är någonting för världen. Ge det en chans liksom. Sen ska jag sussa. Pussar och kramar!
Alex i tisdags när vi lekte med företagsgrupperna på gympan.

BACK TO REALITY, OH, THERE GOES GRAVITY.

Bra onsdag idag. Företagande hela dagen. Kan låta segt och långtråkigt men det var ändå så jävla bäst. Allt blev liksom checkat från listan idag. Sjukt bra jobbat gruppen! Nu är vi igång känner man. Idag känner jag att min kropp fyllts av glädje. Snacka om hur olika man kan må. Jag har också fyllts av avundsjuka och längtan. Sjuk jävla längtan som bara bubblar i mig. Fast också är jag givetvis så stolt över min kära kkk-kompis. Du vet hur jag känner!! Tror bara det är du faktiskt... Hehe.
Jobbet idag blev canceled. Nått fel på bassängen. Rätt skönt att bara knata hem när man trott att man skulle jobbat hela kvällen. Planen blir istället att skriva klart svenska b analysen.. Skönt om man gör den klar ikväll så kanske jag kan hinna träna imorrn istället. Får se hur det blir, brukar inte riktigt leva upp till mina plugg planer, oftast!

Back to work!

WHOOP WHOOP ELLER NÅTT.

Nu är jag själv igen. Martina lämnade mig för en halvtimme sen för att åka på körlektion. Här sitter jag.. själv. Ensamvargen ni vet. Inte ens Chillie är hemma. Fast ska jag vara ärlig, helt ärlig så är det faktiskt lite kul. Kan ju låtsas att jag bor här. För jag älskar Martinas hus. Skulle faktiskt vilja bo här. Och jag skulle faktiskt vilja ha deras bil. Drömma kan man ju. Till min stora glädje var min lilla helenis inne på chatten nu. Slumpen? Jag menar hon loggar ju typ in en gång i månaden. Måste varit han där uppe som gjort något här. Typ att han visste att jag skulle vilja snacka med någon. Alla fall. Planen var nu att jag skulle göra lite svenska. Bara för att jag ska komma igång sen när jag slutar. Eller för att jag måste komma igång sen när jag slutar. En fet analys som alla säger är skit svår. Bra Sofia. Jobbar imorgon liksom och den ska in torsdag. Bara att dra tummen ur röven eller vad fan man säger. Dagen i skolan kommer allafall bli skön. Start om en och en halv timme med multimedia. Sen lunch och sist gympa. Då blire friluftsliv i företagsgrupperna. Ska bli roligt, förra året byggde vi typ kojor. I år ska man tydligen också bygga kojor och så ska en "skada sig". Nått sånt vare. PUSS HEJ!


JUST AN ORDINARY MONDAY.

Hej bloggen! Vem fan är du? Alltså vem fan är "bloggen"? Ingen. Okej, jag skoja.. och ingen skratta. For The Moment sitter jag hemma hos familjen Lindroos. Jag och Martina vid bordet. Vid varsin dator. Mysiga? Misslyckade? Mongon? NEJ! Vi fb-nördar inte för ovanlighetens skull. Vi gör körkortsprov. Ja, vi har haft ännu en av våra omtalade KKK. Misstolka ej tack - KörKortsKvällar. Mycket trevligt. Fjärde veckan i rad. Hela eftermiddagen har gått ut på det. Nästan i alla fall. Vi har jobbat på riktigt bra. Vi klämde även in en liten sväng till IKEA med martys pappa. Det var väldigt viktigt att köpa en kostymupphängare. Idag. Dock förstog inte Martina varför. Lite småseg? Nej men lite övningskörning i Q5:an bangade hon inte på. Och jätteduktig var hon! Vi avslutade lilla turen med en varsin french hotdog, cola och mjukglass. Vi fyllde hela tallriksmodellen tyckte Thomas. Nu känner jag mig lite dålig, M jobbar ju på så bra vid sin dator. Ska ta mig i kragen. Lägga hatten på hyllan. Sparka igång cykeln. Ja starta igång ett till prov helt enkelt! Så småningom ska vi ut och kolla i motorhuven. Med ficklampa får det väl bli. Vi struntar i lite sällskap idag och kollar reprisen. Istället njuter vi av varandras och datorernas, typ.

I WAS AIMING FOR THE SKY.

Jag har kommit fram till att jag är en ensamvarg. Asså såklart inte så pass att jag ligger hemma själv hela hela tiden. Men blir aldrig sådär förskräckligt sällskapssjuk. Liksom gillar att bara vara och fixa med allt som jag vill. Speciellt blir det så nu helgerna innan man blir myndig... Fyfan vad illa det lät. Ensamvarg liksom. Kanske lite väl starkt. Idag har jag jobbat. Inte ensam. Slutade halv sex. Mamma skulle på åtta rätters middag på grand hotel idag så jag lyckades övertala peter att vi skulle äta sushi. Blev lite ändrade planer igår kväll nämligen. Vi slutade på därmedpasta istället. Utan Tove också. Allafall satt mitt sushisug i än idag. Sen gick vi till coop. Köpte godis och yadiyadi.. Alldeles nyligen kom vi hem från att ha hämtat mamma. Och skjutsat hennes kompis till saltsjöbaden. Blev mycket köra men det gillar ju jag. Inte så kul dock att en lördag, lönelördag, åka igenom hela Stockholms uteliv! Blir inte alls taggad. Men har inte mycke val än att sitta kvar där asfräsch bakom ratten.  

Imorgon är det jag som öppnar badet så blir tidig uppgång. Och sen nio timmars jobb på de. Köttar på rätt bra ute på holmen. Jarå. Ska unna mig lite DH nu!


HÖR AV DIG OMGÅENDE ANGÅENDE DITT KORT.

Här sitter jag med min eftermiddagskaffe och mina kesomackor. Det är fredag. Det är på topp! Enkel dag. UF och sen matte. Efter det satt vi kvar i matsalen tills vi praktiskt taget blev utslängda av mattanterna. Påväg ut från skolan får jag ett samtal från banken. Ditt kort har blivit kopierat. WHAAAT?? Vi kan tyvärr inte se bedragaren är eller hur det gjorts men vi måste spärra kortet. EH OKEJ! Fett läskigt. Någon har alltså stått bakom mig i en bankkö. Eller satt upp en kamera i automaten. Eller rotat i min plånbok. Obehagligt tycker jag. Fick skynda mig att ta ut femhundringen som mamma satt in för min klippning innan banken spärra kortet. Tur att jag är statligt anställd så får lönen på måndag. På tal om klippning. Ja men precis, jag klippte mig idag! Typ en decimeter. Och sen tunnat ut det hur mycket som helst. Så. jävla. skönt. Slippa bastun som helt ärligt existerar under mitt hår. Mitt forna hår. Kan inte riktigt avgöra vad jag tycker innan jag plattat det. Men skönt är det allafall.

Nu ska jag röra mig in mot stan med Lina, Helena, Tove och Anna. Kvällens planer:
- Core pass
- (kanske lite egen träning i gymmet)
- Bada (debutanvändande av den funktionen på kortet) ska försöka lära helena fjäril(?)
- Duscha, basta och allt sånt där mys
- Sushi middag!

HELT OKEJ.

22 SEPTEMBER.

Det här kan kanske vara världens sämsta inlägg...

Börja nio. Inte najs just imorse. Snooza minst tio gånger. UF hela dagen. Ända till fem. Lektioner. Sitta med företagen. Spåna. Få massa papper. Föreläsning som var skitbra. Skriva på datorn lite. Planera alla kommande lektioner. Efter skolan direkt till jobbet. Sluta halv nio. Hämtad av Peter. Övningskörning. Hemma nu. Dricker te och kollar desperate (ofc). Totaldissar "kungarna" ikväll. Två chanser räckte. Inte värt att slösa tid på längre. Imorgon blire myskväll hos Palle. Hon ska bjuda på middag och sen ska vi bara catcha up. Sjukt värt. Hejdå.

STATISTISKT SETT ÄR MARTINA EN BAGATELL.

Soft. Gick hemifrån igår morse halv nio. Kom hem nu. Men det gör mig ingenting. Igår efter skolan åkte jag nämligen med Martyparty hem till rönninge. Vi hade planerat körkortskväll. Och det blev de! Vi pluggade faktiskt jättebra och gjorde lite skylttester. Drog inte körkortsskämt... sTroppsträckan! Sen gjorde vi tacos. Och kolla biggest loser och lite sällskap. Sen sova. Imorse hade vi all tid i världen. Martina fixa jättegod frukost. Sen vet jag inte vad som hände. Plötsligt var det liksom en kvart till tåget till skolan skulle gå. Varför blir det alltid så? 

Efter skolan idag blev det fika på Rival med Helenis och Tovi. Sen tillbaks till Huddinge för Riskettan i fyra timmar. Hemma nu. Kvällens planer: Kolla desperate (har laddat med både säsong fyra och fem från Vickan, bra eller dåligt? Vettefan...)
    
Ja, bilden är snodd från dig Martina, orkade inte ladda in bilden jag hade på min mobil. Haha lagom nöjda med den här frullen eller vad? Fast den får fem av fem toasters.

IT'S TIME TODAY.


JAG TYCKER OM ER.


LACK.

Här sitter jag en lördagskväll. Fortfarande bara sjutton år. Alltså jävla bajs ålder varför finns du??? H A T A R   D E T ! Finns ingenting att göra liksom. Förutom att sitta här helt själv. Dagen till ära har jag tillbringat mestadels till despan säsong tre. Och så har jag varit lite duktig och pluggat. Inte svenska som jag skulle. Utan körkortsteori. Gjorde ett prov nyss. Gick helt O.K. Ska göra ett till snart. (MAN BEHÖVER INTE VARA ARTON FÖR DE, HELT SJUKT!!!) Sen ska jag kolla New York, I love you. Ladda ner den för typ sex timmar sen men glömde bort de. Ganska najs ändå, så jag har nått att göra. Ciao så länge.

HEADS WILL ROLL.

Nästan gått en vecka sen sist jag skrev. Vilket typ totalrockar. För fort har det gått. Så det kommer alltså gå ganska snabbt till min födelsedag. Inte hänt mycket speciellt. Skola. Bio i torsdags i och för sig. I rymden finns inga känslor. Nu ligger jag och kollar på the city. För en timma sen var jag iväg till Huddinge och hämtade min omsträngade gitarr. Ja precis, min gitarr... Imorgon gäller det. Haha. Gårkvällen spenderades hos Linisen. Middag och mysigt sällskap. Tack för de snuttan!! Åkte hem med Natta, Vickis, Helena och Karin runt elva tiden. Syyynd om oss ju. Man borde få gå ut det året man fyller arton.. Somnade till despan.

Resten av denna lördag återstår att se vad som händer. Satsar på att få lite plugg gjort.


DET ÄR ÖDET VI SNACKAR OM.

Körkort. Körkort. Körkort. Det enda som liksom typ cirkulerar i mitt huvud. Helt ärligt. Pluggade som sagt teori med Martina idag vi sa de: Fuck skolan alltså det känns typ helt oviktigt. I jämförelse med körkortet. Asså åh jag är liksom dödsnervös redan nu för teoriprov och uppkörning men jag är inte ens 18. Och bokat någon tid till varken nån av de har jag gjort. Men jag mår ändå dåligt inför den dagen/ de dagarna då det gäller. Måste banka in i skallen att det är OK att inte klara provet för som jag tänker nu kommer jag helt seriöst ta självmord om jag blir underkänd. En gång är ingen gång Sofia! Sen lockas man ju av tanken att ha kortet i sin hand. GLAD JAG SKULLE VARA!

Okej ingen bryr sig. Eller jag. Ftm väntar jag allafall på att M ska duscha klart så vi kan chitchatta lite. Efter ska jag sova lääänge. Börjar nämligen elva imorgon. Sen hinner jag inte vara med på gympan för ska till tandläkaren klockan ett. Efter skolan blir det direkt till jobbet för att worka heeeela kvällen enda tills 21.30. Nu ska jag måla mina naglar. I väntan....

THAIBOAT.

TJOOOP! Nu är det en ny vecka. Ny vecka, nya tag som man brukar säga. Man kan ju försöka men jag tycker ny vecka innebär typ "hoppas jag håller ut till fredag". Fast numera har jag så fullt upp så jag hinner bara blinka så är veckan slut. Ikväll var jag på thairestaurang med mamma, peter och morfar. Thaiboat hette stället. Man satt på en båt. Det gungade inte men det var sjukt snett. Alltså glasen gled åt ena hållet för att bordet luta. Charmigt ändå. Och himmelskt gott. Jag åt nån liksom skaldjursliknande sallad med jumboräkor, bläckfisk och allt möjligt smarrigt i. Starkt var det också. Okej ska inte leka cool - det typ brann i min mun! Svepte två cola light innan jag ätit halva måltiden. Man kanske inte ska ta rätterna med en chilisymbol bredvid? Till efterrätt tog jag banan pannkaka såklart. (Ingen chilisymbol). Och så lite cappuccino till de. MUMMA!! (Ni ser ju bilden)

Okej, tillbaks till mitt fullbokade liv. Morgondagen? Skola från nio till strax efter fyra någon gång. Då blir det teoripluggande med min MAROS igen. Precis som last week. Vi är råtaggade men också rånervösa, så det är bra att hålla ihop. Nej men blir bra faktiskt. Sen klockan sex har jag min sista lektion. Nummer fem av fem möjliga. Tre sista timmarna. Najs som fan. Full lärd? Återstår att se och man kan ju be till han där uppe lite. Dags att sova nu känner jag. Var ju uppe med tuppen.  

 

EVEN IF.

Gårkvällen spenderades hemma hos Linnea med henne, Jessica och Hanna x2. Det var jättemysigt och kul att ses när man inte gör det så ofta. Jämfört med för typ ett år sen liksom... Allafall blev inte så sent jag kom hem så jag satte larmet på nio idag för att möta anna på eriksdal klockan elva. Core stog på schemat. Jag hann även med att cykla lite innan. Var allafall hur skönt som helst och nu känner jag mig duktig. Har tagit en dusch och tänkte slänga ihop någon god lunch. Kan typ bara pasta? Men det funkar exeptionellt tycker jag.

Ciao beeella.

Ps. Jag hoppas verkligen alla ägnade en tanke åt 2001 igår. Elfte september. Gjorde jag. Får fan fortfarande rysningar. Ds.

ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORDS.


11 SEPTEMBER.

Whuup! Igår fyllde min kära maros år så det firades med supergod och mysig middag hemma hos henne. Massa tjejer bara. Tråkigt nog på kvällen kunde man ju inte hänga me in till la stada. Så jag, anna och vickis hoppade av i Stuvsta och gick hem till våra älskade teveapparater istället. Haha. Tur de finns!! Imorse vaknade jag pigg och glad. Som kexchoklad? Nee men tog tag i lite teoripluggande. Sen åkte jag in till stan med Helena. Eller ja, hon åkte till södra och jag centralen. Båda fixade lite födelsedagspresenter. Sen möttes vi och fika på wayne's. Nu ligger jag hemma och kollar på super sweet sixteen uk maraton typ.

NOTERA.

Alltså jag lär ju ha ett fel i skallen. Helt seriöst. Asså hallå vad finns det där inne? *Slår mot huvudet och det ekar*. Nej men såg Vickis fina kommentar nu om datumet jag skrivit på förra inlägget. "7 maj". VAAAAA? Börjar inlägget med: "7 maj idag." Okej, honest mistake liksom, tänkte bara sjunde och inte månaden. Men sen i slutet IGEN: "Och idag är det ju den 7 maj...". ??????? Inte okej. Liksom....ja jag vet inte. Blir i allafall rädd. Idag är det den 7 september. Punkt.
Update: Okej var tvungen, hur kul hade det inte varit om jag också hade skrivit här: "Min mamma fyller inte ens år idag. Hon fyller år 7 maj!"

HAHAHAHAHAHHAAH!! Asså sitter och garvar högt...

I'VE BEEN WATCHING YOU.

7 maj idag. Och tisdag. Tisdagar är bäst i skolan. Multimedia. Lunch (som idag var kebabgryta med pitabröd som är bland det godaste man kan få serverat i skolan tycker jag). Sen Gympa. Och sen en blajjig mentorstid som går åt att diskutera studenskiva och bara roliga grejer. Sen åkte jag hem med Helena. Vi köpte cola. Eller hon köpte, tog tre klunkar och gav mig resten. Najs. Fast varför ska man alltid ångra sig efter man druckit cola? Mår alltid illa. Aja HELT VÄRT första klunken. Well, nu måstemåste jag skriva ett tal jag ska hålla på svenskan på torsdag för imorgon jobbar jag. Och idag är det ju den 7 maj vilket innebär min mamis födelsedag så vi får gäster ikväll också. Dags att rappa på Sofia!! Igår började ju "lite sällskap", alltså fem stjärnor på det programmet. Underhållande till max. Älskar alla Filip och Fredriks program. Ikväll börjar idol, ganska kul de me. Inte lika mycket min smak och humor dock att garva åt folk som sjunger fult. Fast dom som är helt vrängda är roliga :]

(Snacka om ingen-bryr-sig-prat??)
Dags att tagga!!!


JUSTE!! har fått världens hyper på nästa sommar sen jag kom hem också Martina LIIIIndroos. Just so you know. Lite svårt att anstränga sig då också....

SENSATION WHITE.


Gaah! Kommer bli så jävla roligt. Är rädd att man kommer tappa andan. Den där musiken alltså. ÅÅÅH! Bästa. Rakt in i hjärtat typ. Och så höjer den stämningen. Lycka. Längtar galet nu. 13 November, BAAAM!!


NEW ADVENTURE.

Söndag söndag. Älskade söndag. Knappast. Känns förfan som att det har varit söndag i en vecka för mig!! Kan jag bli frisk eller? Nej, tydligen funkar det inte så. Jävla balle. På dagarna mår jag helt okej. Men kvällarna. Alltså fryser så mycket att jag gråter nästan. Bara allmänt jobbigt. Jag blir liksom HELT stel i hela kroppen. Kan bara ligga i samma position tills jag somnar. Kan inte byta kanal. Kan inte svara på sms. Kan inte resa mig. Kan inte dricka mitt te. Och OM jag vill göra något tar det en oändlig tid att klara det. Klockan tio igår skulle jag borsta tänderna. Gjorde det halv tolv... Idag har jag varje fall kravlat mig ur min rums-koma. Ganska skönt. Pluggar lite teori och tänkte testa ett prov så småningom. Nu ska jag äta nachochipsen som blev kvar från tacosen igår. WIIIE!


GREAT FRIDAY...

Gick till skolan imorse. Big mistake! Mådde bra när jag vakna. Eller mådde helt ok. Tänkte: Äsch ändå askort dag. Två lektioner, det pallar man lätt. Och det gjorde jag. Och en timme försvann då Sveriges entreprenör höll ett tal. Grymt bra alltså. Underbar kille! Aa sen vare matte som precis som vanligt innebär- inte jobba! Efter lunch där vi satt ganska länge. Åt en pastagrej som bara smakade salt. Mår sjukt illa när jag tänker på den. Vill typ spy bort känslan. Fy fan alltså äckligaste jag någonsin ätit!!
Well, när jag kom hem igen började jag skaka igen... La mig under täcket med tre lager på kroppen och två filtar på. Hjälpte inte nått alls! Orkade ingenting. Kollade lite ph danmark. (Ja, jag har också blivit beroende som alla andra...) Sen sov jag. Hela eftermiddagen tills middagen. Då tvingade mamma mig upp och allt hade totalvänd. Hur varmt som helst(!!!). Satt ganska länge vid matbordet och försökte få mamma och peter att komma på bra idéer till vårt kommande företag. Lite kläcktes väl. Vid nio tvingade jag peter att handla godis åt mig eftersom mat inte lockar när man är sjuk.

Nu skulle jag döda för att nått av detta gick på tv att smaska godiset till:
- Ensam mamma söker
- Lite sällskap
- Kungarna av tylösand

Skulle vara väldigt lycklig då!


I'VE GOT NOTHING.

Braaa skrivande senaste dagarna. Orkar faktiskt inte dra igenom allt egentligen. Men annars har jag inget att fylla ut det här inlägget med. Lördag. Jobb från tio till halv sex. Sen hem och fixa mig. Efter det mot Julia. Artonårsfest. Jättelyckat!! Söndag vakna jag och tove halv tre (!!!) Sen dog vi bara hemma hos henne resten av dagen. Måndag skola. Och på kvällen teorikurs. Tur man är intresserad av ämnet annars hade jag fan dött! Haha. Tre timmar liksom... Och det där var bara lektion 1 av 5. Men det är kul. Tisdag. Skola. Sen in på core pass och gym med tjejerna. Kom hem och åkte ut och övningskörde. I stan. Mycketmycket lärorikt! Centralare än jag någonsin varit förut. Vid NK liksom! Idag har vi UF lektioner hela dagen. Mådde inte bra när jag vakna imorse. Sjuk. P a l l a   v a r a   s j u k   n u ! ! Aja, kriga till skolan allafall. Efter lunchen, som idag blev subwaymacka som jag typ inte tålde (fick svullen läpp) så åkte vi till designtorget vid sergel för att få inspiration. Satt mest och garva åt tjuvtittat boken som Marty hitta. Efter den lilla trippen skulle vi tillbaka till skolan men då pallade jag inte mer. Åkte hem istället. Fryser som ett svin (vet inte om dom fryser iofs?), Känns som jag ska svimma hela tiden. Och kallsvettas. Bäst jag åkte hem. Ligger nerbäddad i min säng nu och klunkar te. Inget jobb blir det heller... Bajs! Ska försöka göra min körkortsläxa som är till imorgon. Hoppas ni mår bättre än jag!!


RSS 2.0