2MORROW.

Imorgon drar vi. Vafan liksom. Hur kul kommer vi inte ha? AAAAH är galet taggad. (!!!). Igår då. Åkte hem till Ana vid halv sju och så fixa lite Sen käka vi middag. Jag, hon, Therese, Emma och Tilda. Sen rulla alla in. Hade riktigt trevligt. Bara skönt folk från olika håll. Runt två snåret åkte jag, Martina, Jacob och Henke hem till Henke och chilla lite. Sen sov vi. Typ vid fyra. Imorse fick vi gå upp runt åtta för Martina och Henke skulle jobba. Då drog jag hem me tåget. Träffa André. Broshan. Aja, sov lite till. Sen åkte jag in till stan. Fixa lite inför speciella dagen på torsdag och lite inför imorgon. Träffa Sophie, Carro, Jenny och Therese när jag skulle hem. Så fick sällis. Chilla i Stuvsta lite. Sen hem. Snart ska jag packa klart. Eller börja. Sen drar jag till upp till Helena. Fast först blire nog lite tortellini. CIAO! 


SWAY.

Nu ska jag snart röra mig mot tåget. Inte missa. Inte missa. Har en dålig vana att göra det. Men nu ska den brytas! Man har ju nått botten när man blir tillsagd en timme innan att  inte missa, hmmf... Ska hur som helst åka till Rålis och hänga me Karin och Vickis. Vill ju ha en fin bränna innan man slänger sig på stranden på Rhodos. Senare måste jag till Huddinge och fixa lite grejer, bla. för ikväll. Då är det dags för Hejdå-fekkenation. Som Ana kallar det. Sorgligt men fan vad vi ska röja. Alla är övertaggade så det kommer bli grymish! PUSS HEJ!

BARA DU.


SLIMI JIMI BUBBY BOY.

Hemma. I stuvsta. Varit borta sen i torsdags och känns som jag inte suttit här i soffan på år och dar. Ja. Eller i allafall på typ två veckor. Sitter och kollar på simning nu. SM. Hoppas på att få se lite ansikten jag känner igen. Eller kanske känner till och med.

Jag är så taggad så jag spricker. Både inför imorgon. Men sen såklart inför onsdag. GAAH! Det kommer bli galet. Längtar så jävla mycket.

Nu däremot håller jag på sjunka igenom marken. Har sjukt tråkigt. Ska kolla vad sophie gör. Hej då!

@VÄDDÖ

hejsam svejsan. är på landet ftm och bah chillääär. idag var jag och mamma på fjällboholmar som ligger vi ålandshav. riktigt skönt. men bada inte. som den badkruka jag är. trivs bara i en uppvärmd pool. så idag räckte det med att doppa tårna så var jag nöjd. fast mamma bada såklart. två gånger till och med. aja. vi var där ett par timmar. käka tonfisksallad. drack kaffe. åt bulle. läste min bok. bara njöt helt enkelt. dock vare en gubbe med riktigt grov skånska som typ prata konstant under hela tiden vi var där. bara en aning störande. och det var inte med små bokstäver direkt. tur man har ipod. på eftermiddagen när vi kom hem fick jag ett bakryck. så gjorde kärleksmums (eller det kanske heter chokladrutor?? whatever...) dom blev asgoda. snart är det dags för att grilla och eftersom att jag har fått in mitt "köksflow" tänkte jag hjälpa till. sen ikväll ska jag iväg och hänga med mina homies. ciao så länge!  

JAG ÄR KÄR.



Det var någon som sa att ingenting är perfekt. My ass. Det här är perfekt. Den här killen. Världens snyggaste kille. Finns inga fel. Då är man perfekt. Aaah. Jag är kär. Skulle dö för honom.


Och ja. Det är hans perfekta läppar som pryder bilden ovanför. Jag kan inte få nog helt enkelt.


.

När du kom, då gick jag.
När du log, då vände jag blicken.
När du tröstade, ville jag be dig dra.
När du gav mig allt, ville jag ge bort dig.
När du skrattade, grät jag.
När du älskade mig, ville jag inte leva.
När alla sa att du var perfekt, förstod jag att jag inte var någonting.
När du inte var min längre, ville jag inget annat än att ha dig.


JUST GONNA STAND THERE AND WATCH ME BURN.

15 juli idag. Fan vad fort det går. Ändå känns det som tiden står still. Vad har man gjort? Har ingen aning. Kanske är det för att det finns inga tider på sommaren. Inget att passa. Förens på onsdag. Då måste vi passa planet. Helt jävla klart värt de! Fan vad kul vi ska ha. Om sex dagar. Då smäller det. G a l e t. Annars då. Idag har jag inte gjort mycket. Låg på balkongen ett par timmar. Det gick idag för det blåste lite. Jag lyssna musik och börja läsa Twilight. Igen. Om jag kunde andas. Ska ta mig igenom alla har jag bestämt mig för. Så jag blir klar innan nästa film kommer. Har också kollat på Run's house maraton nu på eftermiddagen. Har blivit en tradition de senaste dagarna. Sen tog jag en lååång dusch. Skojar inte, den va minst 45 minuter. Typ dog ett tag. Nu ska jag packa lite inför en liten trip till landet ikväll. Första gången den här sommaren. Haha. Kanske på tiden?

MAPAROPOS APAND SOPOBOPORN.


VILL HA. GE MIG. NU! SNÄLLA.


DROP THE WORLD.


VILL NÅGON HA SALT?

Tjabba! Har haft en liten weekend i Rönninge och Salem. Kändes typ som semester. I måndags kväll åkte jag till Tumba. Hem till nån kille i Solbo. Stanna inte alls länge. Men hann kramas med mina pluttar lite allafall. Fick alla fall skjuts av Dannes pappa till Tumba station. Tog bussen hem till Saga där Marooos och Gabrielle va. Vi kolla solsidan. Fan man kan inte annat än älska de. Dock sov vi lite. I soffan till dvd menyn. Sen gick vi och la oss. På morgonen vakna jag och Martina i tältvärmen. Och regnet? Eller? Aja dom andra hade dragit redan. Vi käka frukost och åkte sen hem till Martyparty (känner att jag snart får in alla smeknamn här). Då gick vi till uttran med Chillie. Bada. Så jävla värt. Sjukt nice. Satt där på den "kommande stranden" och njöt ett tag. Kom ihåg 13 juli 2016 klockan 14.00!! HAHA! Kom tillbaka till Martina. Käka. Paj och mackor. Fixa i ordning lite och mot Coop för att handla. Sen tillbaks till Sagull gull. Där blev det en välbehövd dusch. Sen kom Ruby, Alison och Emelie. Då blev det grillning och god middag. Ett tag senare kom Helena. Sen André, Zake och Leijon. Sen Jeppe. Och sen två killar till. Vid halv tre fick jag, helena och martina skjuts hem till M. Slagga. Upp imorse runt halv tio. Martina drog på körlektion och vi drog hem. Sköna dagar! Ska fortsätta i samma stil. Tjaaao breeeeeeee.


RUN'S HOUSE.

Fy fan vad det är varmt ute. Det är inte ens sol. Bara jobbigt varmt och lökigt. Igår gick jag upp på morgonen och sprang. Sen hem o duscha. Upp till Tove. Helena var där. Vi skulle sola. Men palla inte. Så vi spela spel och kolla solsidan istället. På kvällen åkte vi till deli. Köpte pizza. Sen tillbaks till Toves casa och kolla matchen. Kärlek till Spaninen. Dock inte så bra match tills de blev mål. Avblåsningar hela jävla tiden. Efter matchen åkte jag och Helena hit och sov. Imorse gick vi upp och kolla lite tv. Sen när hon gick hem åkte jag och hämta Tove. Vi drog till Huddinge ett tag. Sen hem igen. Nu har jag precis slängt ihop en lunch och om en timma blire in till e-dal och träna. Länge sen nu. Puss hej.




KÄRLEK. PLÄBO. NIEVO. PRYMNO.


ÖNSKAS JUST NU I SOMMARHETTAN.

Ösregn utanför som smattrar mot fönstret. Krypa upp i soffan med duntäcke för att värma sig. Den här rullen.


I'LL BE THERE.

Tjoo bree! Drog som sagt till Annas land igår. Tidigt. Va där innan elva. Så vi hann ligga och steka på stranden i värmen. Asnajs. Bada lite också. Sen gick vi lite promenad. Kolla på båten. Och satt i båten. Bara för att. Tjejerna sov. Och jag kom inte av. Haha. På kvällen grillade vi god mat. Sen kom grabbarna. Det blev en lång kväll och jag och Helena somnade efter många äventyr (haha) efter fyra i vår säng. Sandig. Omöjsigt. Men det funka. Idag gick vi upp runt tio. Käka frukost och fick sen skjuts hem av Richard. Skööönt. Jag och Tove gick till ica och köpte massa smarr frukt. Gick hit och gjorde fruktsallad med glass. Sen nudlar på de. Framför SATC filmen. Fast somna typ hela tiden haha. Nu kollar Tove på nått annat. Jag sitter här. Näääeee?? Det fatta man inte! Aja, hare gött!     


UPPENBARELSE.

You can never be old and wise if you never were young and crazy.


002907.


Peaace and love. P&L. Fred och kärlek. 28 juni-4 juli. Fan. Saknar det. Så jävla äckligt men så jävla bra. Bäst. Idag har jag chilläät med min twilight galna kusin! Hon har faktiskt en KÄND Twilight Hemsida! Vi har alla fall solat på terassen. Lagat lunch. Asnöjd. Och suttit vid datorerna. Typ de. Sen drog hon till stallet. Då åkte jag och Peter och övningskörde lite. Till KK. A.k.a. Kungens Kurva (inga missförstånd Martina). Vi gick in på Ikea. Testa sängar. Går ut till bilen. Jag: Var fan är bilnyckeln? Gav jag den inte till dig? Peter: näääe. Kommer på att den måste ramlat ut fickan när jag låg i sängarna. Går in. Där ligger den fint bakom disken på sängavdelningen. Snacka om fail. Hur mycket det än tar emot kan man nog kalla det en failborn-varning. Sen åkte (notera åkte) vi till onoff. Köpte en dator åt mamma. Och färg till skrivaren. Och så fick jag en bärbar högtalare:))) Perfekt på sommarn. Stanna i affärn tills efter dom stängt. Efter de drog vi och hämta Mika. Sen hem och käka tortollini. Nej. TortEllini.

Imorgon drar vi till Annas land och slaggar där en natt. PUSS HEJ!


VAD VILL DU? MEN KOM DÅ.

Den här bloggen suger. Asså den verkligen suger balle. Men vem fan bryr sig? Ingen. Tänkte väl de. Jag kör en liten sammanfattning. Resumé. Summering. Aaa nånting sånt av de senaste dagarna i alla fall. Måndag låg jag hemma hela dagen. Dog lite typ. Inga krafter fanns kvar i alla fall. På kvällen tagga jag till Tove. Fick smarrig middag. Alltid hos Svenssons. Sen spendera vi kvällen i soffan bara typ. Tisdag. Åkte in till stan me Vickis o Karin. Vi skulle sola i Rålis. Molnigt. Kollar affärer istället. På eftermiddagen kolla vi bio. (Satt framför Michaela Forni. WOWOWOWOWOWOW. Jag vet. Status?) Vi såg Eclipse allafall. Grym!! Nu vill jag vara en vampyr. Seriöst. Efter bion åkte jag till Tullinge. Käka middsg och hängde där typ hela kvällen. Onsdag. Gick till Långsjön. Huddinges ungdomars samlingsplats. Galet. Stekte på i alla fall i ett  par timmar. Kom hem. Städa min garderob med Mika som fick allt som va för litet. Sen tog jag en impulsiv springrunda. Lökigt som fan. Men helt klart värt. Va borta tre kvart kanske. Hem. Duscha. Tacomiddag. Sen knalla jag hem till Anna. B-rudarna var där. Kolla matchen. Yeah Spain. Chilla lite efter och nu hemma igen. Det är så jävla fuktigt så det är inte sant. Vill sova i en pool eller nått. GOD NATT!

(Rolig tjej jag vet) 

PEACE&LOVE 2010.

Huddinge, Tullinge, Tumba. Fick mamma rollen ganska direkt. Va ju tvungen att ta hand om mina killar. Camp "vi har slutat nian". Knulla alla brudar. K-nulla b-rudar. Pripps blå. Sofiero. Kung. Bira bira bira. Bärs bärs bärs. Eller bira bira bira...bira. Paviljongen. Pavven. Pipa. Pulverchallenge. Sitta i skuggan vid senapstältet. One. Lökhett. Svetten bara rann. Hoffmaestro va värst. Gal1 varmt! Bara å svepa. Ständigt. Waka waka eh eh, it's time for africa. Vodka, vodka, mera öl. Bergis. Stulen. Coop hela tiden. Bara för att. Baltazaar? Bultasar? Mena Bazaar. Sallad en gång. Annars langos(!). Kebab. Pizza. Hamburgare. Pirog. Chips. Ravioli. Allergichock. Botoxläppar. Enorma. Sjukstugan. "Kan sofia, kan sofia, kan sofia svepa betapred?" Missa Robyn. Isklump i handen istället. Bajjamajjor. Lukta äckel. Fast fan gott i jämförelse me skräplukten. Vad gör vi? Nu kör vi. 1, 2, 3 Fanta och rosé. 1, 2, 3 alla brudar ner på kneee. Dyngna. Typ varje natt. Nästan. Men mest sista kvällen. Grusplanen. Garva åt André. Brorsan. Rooompa. Annars sova typ tre timmar. Olika tält varje natt. Alltid fota när folk sov. Erik städa på nätterna. Alla tält förstörda. Piss och folk som ramla. Samuel. 4,3 i promille. Rekord på campingen. Tatueringar. Grön smiley. Och "yeah!" på röven. Backaråå! Brillorna på ständigt. Naken utan. Mysigt gitarrspel. Och sen gitarrförstörelse. Bad på badhuset. Miami pool party varning. One igen. Promenad till kupolen. Till Willys. Lärde mig hur man snattar. Synd man är chicken bara. Ordningsvakter överallt. Och poliser. Dricker du folköl? *Visar min starköl* Bra, tänkte väl! Sköna. Borlänge. Skräpstaden utan lagar. Ingen bryr sig. Gillar't. Däcka i gräset. Missa artister. Eller ville gå men vi hann inte. Mycket viktig info. Jay-z. KÄRLEK. The kooks också. Spåra me Jacob då. Älska hans garv! High five till alla randoms. Promenader till festivalområdet. Massa pantsamlare. Tjockt med folk. Svimma nästan. De vare värt. Flytta Mattis tält när han sov. Jag dör. Toves sovposition. Träffa massa man känner. Förortsfolket. Johan Palm hög. My feelings for you. Oj oj oj. Pallar inte mer. Finns massa mer att säga.
Peace and love. Sju dagar. Spårad, galen och grym vecka. Saknar det redan. Nästa år kör vi igen!
 

 

 

 


RSS 2.0