THAI.

Jaha, den 14 december kom snabbt. Idag åker vi! 22 dagar i paradiset. Ska bli så otroligt avslappnande. Kommer sakna hemma lite, det vet jag! Men jag ska njuta.
Vi ses 2011.

PUSSAR & KRAMAR


A DIFFERENT ANGLE.

Ja, som sagt. Gårdagen började på wooken med Julia. Mer folk än någonsin förut. Taggade brudar. Som vanligt vid elva rullade vi vidare mot Laroy. På vägen mötte vi up Martyparty. Vi körde dans för fulla muggar och jag bara njöt. Är nöjd att jag fick min klassiska "wooken + laroy - kväll" innan jag drar. Idag har jag gjort allt och inget. Jag har städat, bokfört allt för GE, tvättat, kollat harry potter (klar nu med maratonet) och ja ni fattar! Jag har inte packat. Alls. Bra Sofia. Ikväll hade vi en mini julafton hos kusinerna som vi i vanliga fall firar med. Mysigt! Tycker föresten att alla ska kolla in Kenzas blogg där hon skrivit ett inlägg till mika, äldsta kusinen! Coolish! Nu har jag satt mig ner med te framför scrubs. Laddar inför att bli Ove Sundberg imorgon. Låna en väst av morfar idag hehe.

toan vare ja...

Juste, räkna föresten ut att jag har gått ut två gånger i veckan i genomsnitt sen jag fyllde år... Inte chillat en enda helg, kommer sakna det faktiskt!


LÖRDAG ÄR JAG.

Okej. Jag har bara levt. Eller nått. Jag har UF and A:at. Jag har blivit Ove Sundberg. Jag har kommit på att jag stammar. Jag har firat Nattas äntligen arton fyllda år. Debutkört på metro där fares DJ.a, han var bra, metro tyckte jag levde upp till sitt rykte dock. Jag har längtat till tisdag. Det är det, for now! Ikväll skulle jag vara hemma men jag kan tyvärr inte de. Det blir in i dimman. Hej!

GOBLET OF FIRE.

Va dödstrött igår när alla gick hem så somna nästan direkt. Därför gick jag upp tidigt imorse, tog en skön dusch, fixa smarrig frukost och satte på flammande bägaren då istället. Den tog precis slut! :( Kändes ganska tajmat dock eftersom att jag om en halvtimme ska dra in till stan och mysa med Lina och Martina. Är supersugen på att köpa nått. Hörs senare!

HEMMAKVÄLL.

Helg igen. Fredag, lördag, söndag. Mina kärlekar. Fast inte söndag egentligen. Projektveckan är över. Maximal stress men ändå känns det som inget blivit gjort. Mässa på onsdag. Känns lite konstigt faktikst. Men ska bli så skönt efter. Då kommer jag andas. Plus (PLUS) att jag åker inom bara några dagar. Ska bli så jävla skönt så jag fattar inte ens att det är sant. Har inte hunnit tänka på det. Men nu har det ploppat upp i mitt huvud. Jag ska verkligen koppla av till max. Ikväll skulle jag, martina, lina och tove (gänget) tutat och kört. Men ingen palla egentligen. Vi satsar på imorgon istället. Ikväll kommer det lite folk hem till oss ändå. Och ikväll efter de ska jag kolla Harry Potter. (Om ni inte visste det har jag bestämt mig för att se om alla filmer för man har typ glömt allt. Såg ettan, tvåan och trean förra helgen. Ikväll blir det fyran, yeeeay!) PUSSGURKA OCH TOMAT.

RSS 2.0