SEX REHAB

hola amigos (& inte amigos)! kom hem från jobbet för ett tag sen, va lika kul som sist och gjorde debut med david, som jag jobbar me, och han va jätteschysst så det fungerade perfekt! sen när jag satt i min ensamhet (som vanligt dåra,haha) på centralen och vänta på tåget hem så såg jag helenas mami åsa och fick sällis heeeeela vägen :)))) imorgon blir precis som hela veckan inte en fulländad dag, har ingen samhälle.................men blir längre lunch!!!!!!!!!!!!!!!! får inte glömma gympakläder heller eftersom att vi ska ha trampett (tror jag?) på hälsopeddon! sen när vi slutar vid fyra blire hem och skriva uppsats, nu börjar sex rehab so gotta go!


hahhahahahahhahha sexypexy.....


HITTAR INGEN BILD!

jahaja! vi slapp sista lektionen också eftersom diana är så snällis! så slutade halv tolv idag :) jättenödvändig vecka den här veckan tycker jag men ska inte klaga. är ändå hur stressad som helst hela tiden, donno why men är skit jobbigt! vaknade liksom sju av mig själv imorse och ville typ böla för jag va så stressad, PAIN! meeeeeen tänkte hur som helst rulla in till stan så småningom att träna, trodde ju inte jag skulle hinna det förens på fredag så är glad som en lärka! det här leder som vanligt ingenstans men kommer hem runt nio ikväll efter jobbet! nu ska jag packa!

PUSS


MIN MORGONDAG

slog mig just att jag har en otroligt nödvändig skoldag imorgon. börjar tio över nio och har matte och svenska fram till fem i halv tolv. sen har vi inte samhälle eller engelska så nästa lektion, fek, börjar tio i treeeeeeee! sen slutar vi kvart över fyra! yes, fan vad kul...  verkligen... ingen skolplikt i för sig men drar och jobbar sen direkt efter i alla fall så det är bra :D:D:D

ps. vår grupp är påväg mot femhundra medlemmar, yeahyeah! bra jobbat tycker jag! vi fyller 18 i år


SKA MAN?


vi börjar bli lite sugna.... hehe
det blir tredje gången gillt för mig isf!


ANDRA DAGEN VECKA 13

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej, tar mig kortfattat igenom dagen, jag har:

- läst ut min engelska bok och skrivit klart min reading log (första gången någonsin jag inte legat och läst en skolbok till tre på natten, så slipper det ikväll! värt en klapp på axeln)
- lagat pannkakor
- umgåtts med mina bästisar (tv:n & datorn)

nu tänkte jag hoppa (JA, hoppa!) in i duschen och efter det kanske man ska börja packa lite? njaa får se - har hämtat väskan ur källarn nu iaf :) kan ju plocka fram vad jag ska ha med mig iaf! 



  


WA-WA-WEEEE-WA


DET HÄR FÅR RÄCKA FÖR IDAG:

humör: seg som ett as
klädsel: svarta byxor, stickad tröja
frisyr: ronja rövardotter tofs (min plattång är broken!!!!!!!!!!!!!! katastrof)
person: martina, ingen tvekan!
hiss: vår nya facebook grupp och ALLA medlemmarna WOWOWOOWOWOW
diss: plugg
random: går inte att säga i mitt liv 
antal toalettbesök: typ 35 sådär...
horoskop: du är bäst i hela världen stog de :))))

.

YEEEES! har precis smällt i mig en pizza och det va så jävla gott! ska börja äta pizza jätte ofta! sä jävla underskattat jöö! :'( värt varenda kalori :))))) så nu är jag high on life och SKA passa på att ta tag i engelska boken.... om nån undra liksom.

IT'S GOING DOWN

HEJ! seg som fan idag! igår efter jobb och middag åkte jag med helena, jenny, sophie och olivia till en kille i tumba. efter typ en kvart åkte sophie och olivia hem till huddinge igen, haha då drog jenny, helena och jag till en lokalfest i närheten och dansade som aldrig förr, haha! vi stannade ända tills alla va tvungna att dra och då drog vi tillbaka till stället vi va på innan! dansade lite mera tills vi va rätt trötta. segade ett tag och sen drog vi.  jag och helena blev tvungna att springa till nattbussen eftersom tågen slutade gå vid ett igår tack vare tidsomställningen! eller asså ja det kändes ju som ett :) vi gick hem till helena och slaggade fyra och en halv timme och efter det vare bara upp och jobba! :D sen dess hare inte hänt mycke, har kollat på bröllopsfotografen, unik film hehe! nu ska jag fråga mamma om vi kan käka pizza ikväll, vore FEEEEEEETT SMARRIGT!! måste läsa min engelska bok också..............


GIVE ME SUMMER

hey folks!
har precis hoppat ur duschen efter ett svettigt pass på gymmet! blir så jävla varmt där när solen lyser in genom dom stora fönstrena, kvavt som fan! men ska inte klaga, gud vad det är mysigt i stan när snön smält bort, att bara gå på asfalten liksom. och njuta. guuuud vad jag längtar till sommarkvällarna då, faaan! snartsnart...
nu ska jag fixa i ordning mig lite granna och sen rullar jag hem till anna. lite senare droppar tove, martina och helena in också. vi tänkte käka mysig middag och sen får vi se vart kvällen tar oss, DET ÄR JU FREDAG FÖFAN!


och LYCKA TILL mina cheerbrudar i helgen!

SUCKS TO BE ME

inte så mycke att säga, käka smarriga våfflor idag efter en tripp i stan med helena och tove. sen dess har jag bara degat till max framför teven och datorn, blää! har ju som alla vet inget liv, känner mig så ensam ju :( imorrn är det iaf fredag vilket är EFTERLÄNGTAT! får se vad som händer, nu ska jag iaf fixa mig för sängen - börjar åtta imorrn!! ciaociao!


TIRED OF THIS SHIT

tjabba! kom hem från jobbet för ett tag sen, va riktigt roligt. hööögt över förväntan så det är KULIGT!! har proppat i mig käk och nu kollar jag på sex rehab with dr drew :) imorrn börjar jag elva för vår första lektion.... ja den existerar inte helt enkelt :) blir en lång dag ändå och när vi slutar drar jag in till stan med helena och tove! neeej men såg att vi hade glass hemma så ska hämta de nu, NATTI



QUICKIE

en snabbis! blev så att jag sov över hos totten med henne och lina iaf så imorse typ kvart i åtta sprang jag hem för hade ju fan bara träningskläder och myskläder med mig!

idag har vi iaf eu rollspel med två andra klasser, så får se vad dagen kan ha att bjuda på, HAVE A GOOD ONE! 

COME ON!

är fett nöjd, kan typ mitt tal! fast det kommer säkert släppa imorn när vi står där inför alla lalalla jaja! kom dock inte på det andra jag skulle göra... men nu ska jag åka in till eriksdal och träna en timma eller nått. tänkte vara duktig och läsa min engelska bok på vägen in, den ska vara klar om en vecka så vore nog bra! blir hämtad sen och tänkte köra tillbaka (hehhe får se hur de går efter så lång tid). åker iaf hem till totten och har myskväll med STHLM sen! blir gött kan jag tänka mig och ännu bättre med alla program ikväll :) PUSS

BABY BOO

tjabba! hemma redan, eller har fan vart det ett tag men nuu vet omvärlden de me :) slökollar på satc och ska plugga lite nu! måste lära mig ett helt tal till imorn och så vare nått mer jag skulle göra, minns inte just nu men det kommer tillbaka ;) laterooo


TUESDAY

idag vill jag verkligen inte gå till skolan, vill inte!! men känner att jag måste och det finns ju faktiskt ingen anledning alls att stanna hemma :/ men nej nu ska vi inte va såna, är ju en asskön dag idag, två lektioner + lunch då vi ändå bara sitter och gaggar!! ska dricka en kopp kaffe nu och sen taggar jag till tåget, HA EN BRA DAG!


SITUATION NONE

nyss hade jag så sjukt ont i magen för jag var så jävla hungrig. nu - har jag skit ont för att jag är mätt som en jävla björn! ångrar dom sista tuggorna lite. idag hände inte mycke at all, drog och träna efter skolan och ja, de va väl de... ikväll ska jag tare lugnt som alltid! mitt liv är så jävla trist, blä blö blö!!!! ska skaffa ett tror jag ;D (liv alltså)  

  

RUDE BOY

men neeej, vad hände med vädret? :( det som såg så ljust ut, jaja! just nu är det nån jobbig granne som borrar skit högt så mitt huvud sprängs, ganska onajs! (+ att jag får hjärtattack varje gång dom börjar...)

jobbet idag gick bra iaf :))) drog och tränade precis efter så blev borta typ hela dan, nästan. tog fem tåget hem och till min största förvåning träffar jag helena där. ofta av alla människor liksom? hon va iaf påväg hem från uppsala. nu har jag precis käkat dinner och måste tyvärr ta tag i lite småplugg, blä! men det går nog fort hoppas jag, POK


WHY CAN'T YOU SEE ME?

ångra mig. vill bara dö framför teven ikväll, inte dra nånstans. det har gått utför idag, haha och min middag fick bli en avokade, det va det enda som suktade! imorrn måste jag ju vara pigg också eftersom att det är dags för min första dag på sandsborg, exciting! nee men hare bra, nu ska jag sätta igång yes man och som sagt dööööö!!


SAMEDI

mår som jag förtjänar idag men blir lycklig av vädret i alla fall!! ;D har just klunkat i mig två stora glas med kaffe för det är så jävla GOTT! nu målar jag naglarna och slökollar på the city, älskar mtv weekend break! om tre timmar ska jag knata iväg till simskolan för att jobba lite. ikväll får jag se vad som händer, vill inte vara hemma av någon sjuk anledning haha men tar det beslutet lite senare känner jag. nej fan vad jag flummar, hare bra!!!!    


IT'S A HARD THING FAKING A SMILE WHEN I FEEL LIKE I'M FALLING APART INSIDE

idag har jag fått ett till simlärar jobb :) asnice!! och det visade sig att jag känner honom jag ska jobba me :) i'm gonna be a rich bitch! hhaha kanske inte men lite närmare iaf!! slutade vid klockan elva idag så då drog jag och helena in till eriksdal och workade kroppen lite, vi har haft så mycke i skolan så det va senast i måndags vi va där, inte bra! men nu sätter vi igång lika bra som förut igen! sen jag kom hem har jag tagit en dusch och bara tagit de lugnt. om en timme ska ta tåget hem till martina i rönninge vi ska käka middag och senare ska vi till tumba! kommer bli gr8, KRAM



SUSHI

hejhejhej hemskt mycke hej!! köpte med mig sushi påvägen hem från sandsborg för blev fett sugen på de! nu sitter jag och kollar på biggest loser för att ja... det är asroligt och en grym serie förfan! klockan åtta är det vampire diaries, gillart! har vart en sjuukt lång dag idag så ska sussa tidigt! imorgon börjar jag nämligen klockan åtta också och vill vara pigg som en lärka när larmet ringer. imorgon ska vi visa upp våra trailers för klassen och käka bullar (kanske mackor - fast då blir vickis besviken) haha ska bli skit kul faktiskt :)))))))

PUSSA



THURSDAY IT IS

yeeeees! äntligen har min räkning nollställts så kan börja gå in på internet igen. skolan idag gick skeeeta fort och provet gick som jag anade, kör på inställningen att man dör inte :) NU ÄR JAG I ALLA FALL PÅ VÄG TILL SANDBORGSHALLEN FÖR ATT KOLLA OCH LÄRA MIG ALLT INFÖR SÖNDAG NÄR JAG BÖRJAR, GÖTT! NU BLEV DET FINA STOOORA BOKSTÄVER SOM VANLIGT MEN WTF! TALK 2 U LATER

WISH ME LUCK!

hej. fyfan vad lessen jag blev när diana vääääägrade flytta provet! håller me marcus, hon bryter mot allt som vi står för i sverige haha men tyvärr vare bara att gilla läget så efter skolan va slut blev det direkt hem till anna som har koll på det här och så fick hon leka lärare :) lärde mig faktiskt mycke mer än jag kunde innan men det kommer totalskita sig i alla fall!! nu har jag kommit hem och hunnit ta en dusch, väntar på att maten ska bli klar och sen tänkte jag göra några sista övningar i boken och efter de blire greys och sen SÄNGEN! (om inte nåt annat bra går på tv efter förstås) BYEEEEEE!


UP & AWAY(GLAMOURAMA)

jag är sååå stolt över mig själv så :) har inte kollat på ett enda tv program sen jag kom hem från skolan och det är inte speciellt likt mig! saknar nästan min tv lite när jag suttit i köket hela eftermiddagen :'( men ska kramas med honom hela kvällen istället för nu så äntligen rullar älskade tisdagsprogramen igång!!! så jag ska unna mig de eftersom jag vart så duttig hela dan (kommer inte klara provet dock!!) nått som vore perfekt vore en B&J men pallar inte gå till ica tre minuter bort... men det kanske är bäst ändå hehe!

PUSS&KRAM

BLACK SWAN

tjaaa bra ellah? är så trött på den här bloggen så det finns inte men ska vara så positiv som möjligt :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D *rörelsen man gör när man skriver såhär*

sitter och pluggar till ett bokföringsprov på torsdag, ber till gud att vår lärare är snällis och flyttar det!! för jag är helt lost så det finns inte.... annars är jag fan på jävligt bra humör, donno why men det flyter! (vem säger flyter?)

blir glad varje gång jag tänker att om ARTON DAGAR är vi goooone! :D

och ligger här på sieeeeeeeeesta keys och steker istället :))))))))))))))

ROBERTO CAVALLI

tjena! idag va en jävligt skön dag! började som sagt vid nio att skriva uppsats, blev klar helv elva så då va jag klar för hela dagen =) vi käka lunch i skolan och sen drog jag, tove, helena, anna och lina till flempan för att plugga fek. men det va så jävla mycket folk där så istället drog vi hem till tove. kan väl inte påstå att jag ansträngde mig såå mycke, jag och helena försökte sätta igång en vattenpipa men det va lite väl kallt för de ute så vi satt typ och kolla på när dom andra pluggade, haha nej lite gjorde vi faktiskt... 

vid klockan sju åkte jag helena och tove och träna. vi fick skjuts både dit och hem så de va ju läckert!! =) nu kollar jag på svenska hollywood fruar, haha gillar deras fest, haha! dom inbillar sig nog att dom är yngre än vad dom är :P hehe

ska sova tidigt ikväll, CIAO!


LUFTSLOTTET SOM SPRÄNGDES

tjaaao! ikväll har jag kollat på sista stieg larsson filmen! den va braaa och spännande! upptäckte att en jag känner va me i en liten roll, kuligt! :P haha

imorgon börjar jag klockan nio och ska ha uppsatsskrivning i tre timmar! usch, känner mig sjukt oförberedd också. planerar på att sätta tidigt larm imorrn så jag kan kolla igenom lite innan jag taggar till skolan :)

SOV GOTT!



KEEP ON WALKING

varför kan jag inte plugga? har bara suttit här nu hur länge som helst och kollat på tv!!! det som suger mest är att jag bara kan skylla på mig själv...

just nu sitter mina kusiner i ett plan påväg till sarasota!! bajs på dom MEEEEEN om mindre än tre veckor är det min tur :))))


på melodifestivalmiddagen i fredags, va skitsjobbigt att stå och äta! alltid bra med nya erfarenheter dock :)

HUR FAN KAN DU HÅLLA DIG?

hey!! har inte pallat att skriva att skriva,

men i fredags vare ju som sagt genrep på melodifestivalen i globen! de va najs och as kul att se lina och karin vara med i inledningen, live liksom. vi drog därifrån innan det va slut för att hinna till jenny i någorlunda tid. det va roligt och det blev så att vi slaggade över. vid nio på morgonen drog vi hem igen, hemvägen rolig som vanligt! haha tove hade så jävla sköna kommentarer som hon matade på.  kom hem, fräsha till oss lite. sen gick jag och helena och köpte french hotdogs och efter det mötte vi upp anna och gick en promenix! från fyra till sju belv det jobb och efter det gick jag hem, gick och köpte chips och cola och glodde på melodifestivalen. varför vann hon??! undrar vem som rösta men aja, efter det kollade jag på sommaren med göran, haha! 

om en timma ska jag möta sophie och helena och vi ska dra och bättra på cancern lite, på tiden! sen MÅSTE jag hem och plugga, tummen ner på de.

OFF


STRESSAD!

har ganska bråttom men en snabb update hinner jag nog! just nu håller jag på att torka mitt hår, pallar inte att det är så tjockt!! sen måste jag platta det för om en timme ska jag och helena gå till stuvsta och försöka köra någon snabb langning till carro som är på bussen då, får se hur det går haha! sen ska vi tillbaka hit, sminka oss och byta om. vid halv sex ska vi nämligen tillsammans med tove och hennes mamma på middag i globen för vi har fått vip biljetter till melodifestivalen genrepet =) fett kul!! sen när det är slut ska vi pallra oss hela vägen hem till jenny i tumba och fira hennes stora ålder! kommer bli stressigt men KUL! som tove sa så äre nästan hellre man steressar än sitter och väntar! tillbaka till hårtorken.

juste, grattis till mig, helena och vickis som kirrade mvg i matte b idag =) duttiga, haha! 

19:54

har tillbringat mina naglar lite tid idag! jag har borstat och smörjt nagelbanden men även filat och oljat själva naglarna! jag ska också måla lite förstärkningsmedel på sen =) lite lessen i ögat dock för tapapde nyss olja på mitt laka :S känns mysigt ikväll...

jag har också kollat på snabba cash idag! blev sugen på att se den igen så laddade ner den, kass kvalite men det vare värt - joel i mitt hjärta ffs!! nu kollar jag på biggest loser och snart börjar vampire diaries! sen tänkte jag kolla på en till film som jag haffat, it's complicated. hoppas den är rolig =)

är taggad inför imorrn för då ere SÖTJENNYS artonårsfest! kommer bli kulkulkul tror jag :)))))


BUSYBUSY

dehär va ju lyckat minsann, min dag:

- va i skolan klockan åtta fö att göra multin
- fek lektionen klockan elva blir inställd
- sam lektionen klockan ett blir inställd
- svenska lektionen klockan halv tre (!!) slapp vi.

så idag va jag i skolan i fyra timamr men hade INGEN lektion, nu är jag iaf hemma, ska ladda ner en film tänkte jag...

IMORGON ÄR DET FREDAG, WOHOOOO!

VARFÖR KNACKAR ALLA?

idag kom vi till skolan klockan åtta. vi börjar elva, trodde vi men nu visar det sig att nästa lektion inte är förens klockan ett eftersom att "klockan elva lektionen" är inställd. känns lagom roligt sådär. 

Nu sitter vi i alla fall vid varsin dator i en tom datasal. det är några pundare som knackar på på alla dörrar runt om oss som galningar men vi får inte släppa in någon för Gela så vi låtsas som att vi inte hör. nananna hörlurarna på säger vi. tanken slog oss att något som vore kul vore i fall det typ brann eller nått och någon bara vill rädda oss. HAHA då är det här mitt farväl till alla goooooooooa människor! =) jag vill tacka min....

OVERANDDIE

SMOOTH

nu ligger jag här i min säng med mitt ny duschade ronja rövardotter hår! pallar dock inte bry mig, får ta den sorgen imorrn bitti =) imorrn börjar jag elva (inställd första lektion) men jag och helena tänkte åka till skolan tidigare och göra klart vår trailer film till multimedian! :) slutar sent som satan imorn = tjugo i fyra så kanske har dött då, får se!


så här gärna vill jag ha 3:e april NU!


MY DRUGS FOR TODAY

lönlös dag jag har haft dåå! blä! eller förutom att jag fått ett extra knäck såklart :)))))) (prostitution för alla som inte fatta) är lika stolt som mamma!

jag även knarkat lite - te och halstabletter för jag låter som en gammal åsna! nu kör jag en lista:

Dagens hiss: SOLEN
Dagens låt: vette fan
Dagens buss: vi körde fuck the buss (dealer) idag
Dagens humör: kan inte bli bättre =)
Dagens person: programledaren på cheaters
Dagens saknad: som sagt, allt är så jävla bra, kan inte kräva mer av han där uppe
Dagens fundering: varför är twitter jättetråkigt?
Dagens kroppstemperatur: 56,3
Dagens inköp: halstabletter
Dagens antal toalettbesök: HAHA typ två kanske
Dagens tidsfördriv: om jag ändå hade någon bra ide på tidsfördriv


/ soffanpoffan ©


KAVIAR DENNIS

blässssch då! är jävligt otaggad på det här meeen nu kör vi... igår kväll blev det hem till tove med h. vi skrev packlista till vår trip som är snart!! vi käka sushi och kolla på dating in the dark där vår kära gotlandsvän micke medverkade! haha klockren! imorse gick vi upp, käka massa frulle och GICK till skolan i min älskade sol!

idag ville jag gäääärna följa med hålet och träna men min hals gör så äckligt ont. känns som att den är helt uppriven typ, illa! så får stanna hemma istället...  

WALKING ON A DREAM

hey folks!
jag fick lite panik nyss, när visas dom nya avsnitten av simpson? vill inte misssa!! måste kollas upp...

idag efter skolan åkte jag och tränade (femte dagen i rad). mötte sara där så de va naaajz! har tagit mig en dusch och nu tänkte jag hugga in på mammas köttfärssås, luktar gött i alla fall! ikväll blire svenska hollywood brudar :)

en sak bara: varför är svenskar så dryga och ksnfjnfnx och stirrar aselakt på en när man går igenom ett tåg? jag känner mej alltid så liten och utsatt. bajs på alla er som gör de i alla fall, vägra kolla ut genom fönstret.


PLANS FOR TODAY

tänkte ta tåget som går om en halvtimme in till söder och gå en låååång promenad i solen, myyys! sen ska jag gå och träna, vet inte vad det är med mig men vill träna jämt! =) efter det kanske jag möter upp tjejerna för att träffa palle! 

Imorgon är det skolan, fy fan! 


BLOOD IS THICKER THAN WATER

tjallan brallan (?) mamma väckte mig för en timme sen typ, kom i säng vid halv fyra igår, då kollade jag på girls of the playboy mansion och somnade efter det :) gårkvällen var i alla fall ruuuulig, det är kul att komma ifrån huddinge ibland! och som vanligt kul att träffa nytt! vi va ända borta i norrviken och tyvärr gick det sista tåget därifrån bara till centralen, så vi tog en uppskattad tripp till donken och efter det nattbussen hem =)

bjussar på lite dimmiga pics:















BRA VÄDER

det blev en bra kväll igår! vi kom till jullan närmare nio och efter ett tag kom killarna också! vid elva tog vi bussen hem till felix i sörskogen där det va en hel del människor. träffade på både nytt och gammalt, alltid lika roligt! vi dansa, rökte pipa och umgicks. KUUUUL! 

idag har jag latat mig framför teven, behövligt! men på eftermiddagen va jag riktigt duktig, tog mig i kragen och åkte och gymma, hur bra liksom? 

ikväll ska vi hem till bella, kommer säkert bli kul de me :D:D 

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS


GOOD GIRLS GO BAD 2NIGHT?

tjaaa.. klockan tickar mot åtta, då skulle vi varit hos jullan men helena är alltid sååå seg så jag sitter och väntar på henne! vi ska mötas kvart över så kollar på simpson tills dess :D vad som händer ikväll vet man inte, det vet vi aldrig... antingen slår vi klackarna i taket eller så gör vi det inte, haha! men kul ska vi se till att ha, BYE!

de är bra me bilder, heheh

TGI FRIDAY

idag skulle vi fikat med palle, men så blev det inte...
istället har jag röjt mitt rum och tänkte snart fixa lite lunch och efter det åka in och träna! :) innan måste jag bara lämna in mina trasiga stövlar för lagning och lämna in ett papper på banken! ikväll är planerna ganska oklara, men jag vet ett gäng taggade tjejer =)


såhär söt va karin igår när vi handla på coop! haha hon gjorde en väldigt fin vurpa också...


såg nu att det här va mitt 200:e inlägg, wohooo................................

VARNING! LÅNGT INLÄGG... (HAR FLTTAT HEM IGEN)

bra update, jag vet! men hos helena är det bara så - man använder inte datorn helt enkelt. tänkte dratta igenom vad som hänt lite snabbt.

i måndags kväll drog vi in till stan med lina, jullan och tove för en fika på cafe 60. tove slaggade med oss efter det.

i tisdag tog vi det lugnt på dagen, tove lagade fiskpinnar åt oss och på kvällen kom vickis, kakka och aitana för att föra med mig och helena. sen drog vi hem till timmy på 19 års fest!

onsdags mötte vi upp tove för en promenix till huddinge centrum. efter det åkte vi till flempan för att hämta toves nya pass. när vi va där blev vi assugna på att gå på rättegång så vi gick till tingsrätten och kollade. vi va så jävla chicken och vågade inte gå in men efter typ 45 minuter tog vi oss i kragen och öppnade dörren till en av salarna. det gick verkligen inte, vi gick in, satte oss och gick igen. DET ÄR SÅ JÄVLA JOBBIGT ATT HÅLLA IN SKRATT!! haha sjukt roligt i alla fall. vi ska gå en annan gång och vara mer seriösa =)
på kvällen gick jag och helena och handlade godis, åkte och tränade och sen hem för film och äta godiset!

igår vare larmet som gällde för jag skulle på en intervju vid halv tio vid gullmarsplan! efter det mötte jag upp helena och vi tränade. sen drog vi hem duschade och in till gamla stan för fika med natta, vickis, karin och aitana. på kvällen mysde jag och karin med samma människor som på dagen (minus helena). vi kolla på bring it on, på elins "modevisning" och på en gammal film när tjejerna dans, haha ASKUL!

ookej CRED TILL DOM SOM PALLA LÄSA HAHA!

NA NA NA NAAAA

helena kollar på sin favorit triologi - sagan om ringen och säger alla repliker innan dom kommer och hon sjunger/nynnar till och med me på "låtarna"! jag roar mig istället med att lyssna på henne, haha!

START

tjenamors! shutter island va fan ganska bra fastän tove varnade oss innan och inte tyckte vi inte skulle slänga ut pengar på den men vi gav den en chans i alla fall! en jävligt psyko film men kul med annorlunda storys! när vi kom hem la vi oss framför two and a half men, käka coco pops och somnade ganska snabbt! imorse gick vi upp och stekte pannkakor! SÅ JÄVLA GOTT! käka typ ganska många så nu är jag proppmätt och jag har smält ner arslet i en jävligt skön position! helena spelar hög musik och sjunger asfint just nu, hahaha
vid halv fyra åker vi in till stan och pumpar musklerna lite! ikväll blir det kanske en cafe 60 fika eller chill...
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

RSS 2.0